Dnes začala jaro letní údržba a hlavně odstranění následků zimy;dnes pouze broušení,odrezovač,základovka a tmelení,eprosin + polystyrenový tmel zítra nastane práce pro nepřítele,
Jarní údržba
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Jarní údržba
Odstraňování zimních následků http://yetti98.rajce.idnes.cz/Odstranov ... h_nasledku
Dnes začala jaro letní údržba a hlavně odstranění následků zimy;dnes pouze broušení,odrezovač,základovka a tmelení,eprosin + polystyrenový tmel zítra nastane práce pro nepřítele,
broušení a jemné dotmelení než přijde vrchní lak a tak se modlete ať mi vyjde počasí jako je dnes!!!!!!

- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jarní údržba
Tak včera večer bylo dílo dokonáno,jak Feluša tak Fáčko

-
Doda - FK
Tak hoď nějakou fotku jak to vypadalo před a po a co jsi přesně dělal,asi mě něco menšího taky čeká, třeba napiš jestli se ti teda chce aji jaky jsi použil přípravky a prostředky a jaky jsi mel postup. 
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Doda:
Fotky jsou v prvnim odkazu,broušení až na čistý plech,2x bezoplachový odrezovač,stříknutí základovkou a po zaschnutí jsem na malé dírky jsem použil EPROSIN s kovovejma pilinama,o5 broušení,základovka a polyesterový tmel--na finálovku polyesterový tmel se skelným vláknem 6mm přebroušení pod vodou základovka a finále vrchní lak
Fotky jsou v prvnim odkazu,broušení až na čistý plech,2x bezoplachový odrezovač,stříknutí základovkou a po zaschnutí jsem na malé dírky jsem použil EPROSIN s kovovejma pilinama,o5 broušení,základovka a polyesterový tmel--na finálovku polyesterový tmel se skelným vláknem 6mm přebroušení pod vodou základovka a finále vrchní lak
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
yetti 98 dej to do pucu abydlouho sloužila holka jedna 
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Talla2xlccv:
No ještě mě čeká výměna pr př. blatníku a snad dá na další ten rok pokoj

No ještě mě čeká výměna pr př. blatníku a snad dá na další ten rok pokoj
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
yetti 98 jak vím ty to nepodceníš a uděláš všechno proto aby nezačala kvést jak jarní zahrádka po dvou letech 
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové dnes konečně došlo k přezutí ze zimních bačkůrek na bačkůrky letní,zimáčky hezky omyté,dofouknuté ( disky ocel včetně pneu a ošetřené W5 na pneu) taková pěna ve spreji ;)a hezky uložené do vaků a uklizeny na stojan kde o5 počkají do zimního období na z5nou montáž