Zvláštní zvuk motoru
-
carlosac - FK
Zvláštní zvuk motoru
Zdravím, plánuju si teď jako moje první auto kupovat felicii 1.6. Mám jednu pěknou vyhlédnutou od známého, ale docela mě trápí takový "kňučiví", zvláštní zvuk motoru. Co jsem se díval na videa jiných 1.6, tak tam tento zvuk není. Navíc se při poslouchání motoru na volnoběh zapl při téměř studeném motoru ventilátor, ale to s tím pravděpodobně nebude souviset. Přikládám video zvuku motoru na volnoběh, budu rád za rady a názory co by tomu mohlo být, popřípadě jestli je to v pořádku. Díky
https://www.youtube.com/watch?v=aXptDAzMK5o
https://www.youtube.com/watch?v=aXptDAzMK5o
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 22. kvě 2014 19:39:13, celkem upraveno 1 x.
-
carlosac - FK
Re: Zvláštní zvuk motoru
Jinak ještě dodám, že třeba při pomalé jízdě, např na parkovišti nebo v křižovatce je ten zvuk v interiéru docela nezvykle výrazný, možná i trochu rušivý 
-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
Nebyli náhodou někdy v poslední době dělané rozvody?
- el.tomas
- Kontaktovat uživatele:
Mám najeto na motoru od GO (kroužky, gufera, šály, zdvihátka + dost věcí kolem) asi 4500 km a taky mi občas zakňučí při malé rychlosti když pustím plyn. Na parkovištích a tak je to spíš servo..
Felicia 1.6 Sportline
Rekl bych, ze to je urcite servo.
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
jojo. Tohle je servo. Kamosovy felde jsme rikali gripen. Znelo to stejne, jen asi tak 10x hlasiteji. Ale ku podivu to porad fungovalo, tak to neresil...
-
redroker
- Kontaktovat uživatele:
Toto je jiný případ,ale nechci zakládat nové téma. Po nastartování je zvuk motoru (za studena) chraplavý, jak nějaký harlej.Po mírném zahřátí se zvuk srovná.Nejdříve jsem si myslel,že bude někde děravý výfuk,ale to by dělalo pořád.Ale třeba druhý den,je vše OK hned při startu.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Hrubý zvuk po nastartování za horkého počasí je u 1.6 normální. Navíc se to při sešlápnutí plynu dusí. Zvuk i reakce na plyn se srovná až po zahřátí lambdasondy.