Co jste si dnes koupili ?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co jste si dnes koupili ?
seegrovky na na zajištění gumy výfuku , holendry a spony na zajištění brzdových hadic
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nokia X dual sim.
Máte někdo zkušenosti, za jak dlouho vám u O2 udělají micro sim?
Máte někdo zkušenosti, za jak dlouho vám u O2 udělají micro sim?
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak u O2, ale u Vodafone to dělají na počkání. Jde jen o to, že si veznou tvoji SIMku, dají ji to šablonové cvakačky, která ustřihne okraje.
-
kohula
- Kontaktovat uživatele:
u t-mobilu vymění kus za kus, tak si na to dej pozor a předem radím zálohovat kontakty
budeš mít sice kus za kus se stejným číslem, ale kontakty tam nebudou
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Díky, kontakty mám na SD kartě, simku mám úplně prázdnou.
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
Vašku,pokud byses toho nebál,tady máš návod
http://www.svetandroida.cz/navod-jak-si ... vod-201311
Nebo ti daj rovnou novou, SIM je vázána jen unikátnm IMSI číslem pro registraci v síti, takže by jen starou zablokovali a novou aktivovali. Kdybych měl už jít do prodejny, tak bych si řekl o novou, předejde se tím budoucím komplikacím. I když sám mám v telefonu soukromou SIM s nápisem Paegas z roku 2000 a stále šlape. 
FELICIA LXi [] 1.3MPi, r.v. 1999 Deep sea blue metalic
Ford Focus II 1.6 TDCi 80kW
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Co se týče micro sim, tak jsem přišel do O2, vyndal kleštičky a jedním zmáčknutím vycvaknul z normální sim micro sim. Zbytek sim zbyl, jako adaptér. Asi za minutu hotovo, nic jsem neplatil. Teď jen rzběhat tu Nokii X. Nemá s ní někdo zkušenosti? nemohu se dostat na soubory v paměťovce.
- Nosferat
- Kontaktovat uživatele:
To ma win 8 ? Nejsem si jisrej, ale mam za to ze potrebuje pametovka zformatovat v mobilu, ma jiny formatovani nez pc, aby fungovala ....
Renault Clio Generation 90TCe 56kw
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw
https://www.instagram.com/hrabe.official/
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw
https://www.instagram.com/hrabe.official/
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nee, je to android a paměťovka je z předchozího mobili. Novej mobil jí vidí, načetl kontakty a tapety, ale už ne fotky a hudbu.
Měl jsem chvíli Nokii Lumii 820 s Win8 a tam byl problém, že s každou micro SD kartou se nekamarádila, prostě fungovaly jen některý značky. Netuším zda je to problém i jiných Nokii, ale u tohoto modelu to bylo uváděno i v recenzích a tuším i v návodu.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
Kubason - FK
nevim, jestli je to tenhle případ, ale když jsem rozjížděl před tejdnem novej telefon s Androidem, tak nebyl schopnej najít na paměťovce hudbu, když jsem jí dal do složky, ale jakmile jsem hudbu zkopíroval přímo na paměťovku (v PC), tak bylo všechno v pohodě
Nejlíp vzít kartu, přes redukci/čtečku připojit k PC a obsah si nakopírovat do pecka. Pak kartu vrazit zpátky do telefonu a naformátovat tam.103457 píše:Nee, je to android a paměťovka je z předchozího mobili. Novej mobil jí vidí, načetl kontakty a tapety, ale už ne fotky a hudbu.
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš náhodou větší kapacitu paměťovky,než telefon podporuje? Zkusil bych ještě jinou paměťovku,co to udělá 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Joo, naformátuju a uvidím výsledek.
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:

Dneska jsem si koupil super červené šampaňské
Dne jsem si koupil za 18 000kč krásnou bílou škodu felicii, minimální koroze, jen lehce chycen zadní lem, ale to je sranda, jinak vše O.K. Motor jede krásně, tichý a přede jak kočička a čistý jak lilie. Najeto poctivých 64 625km(servisováno každý rok pouze ve škoda domě a ověřen tak skutečný stav km.) První majitelka je paní ročník 1927
je to 1,3BMM 40kw, výbava servo, centrál na klíč a plastové přední podběhy jinak sociální výbava, ale to vzal ďas.

Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran.
- kouda
- Kontaktovat uživatele:
To by spíš chtělo dat na klasickej gril s dřevěným uhlím, ať to hezky voní 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Autochladničku, aby bylo takovýhle papáníčko kam schovat. 
radši rychle sníst než schovávat do chladničky 
To jo, ale na gril je fakt nejlepší pěkný vepřový nebo rovnou hovězí + klobásky. Ale kuřecí mi v poslední době moc nejede..
igelitku plnou šroubků a silnetbloků za tisíc peněz 
zasloužily by na..at na ruce a nepustit k vodě
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní nákup na vrakáči nebyl tak úspěšný jak obvykle. Dneska tam byl jiný chlap a ten nešel s cenou tak dolů.
Toto byl dárce většiny blbostí co jsem si šel vybrat. Na to, že je to Trumf, tak to byla úplně holotina.

První jsem posbíral přední "ochrany" kolíčků

Pak jsem si sehnal dva kryty na disky na zimáky a letní co dojíždím. Takže už mám všechny kola s logem a nemám tam ten černý plast.

Pak jsem si skočil mrknout na další auta a u Audi, které šla přes střechu jsem našel třetí brzdové světlo. Vyselo ještě na kabelu z kufru, takže k tomu mám i konektor.

Pak jsem našel v nějakém Fordu 2 repra. Řekl jsem si, že by mohly pasovat do feldy, tak jsem je šel zkusit a sedí jak hrnec na prdel. Rovnou jsem zkusil jak hrají oproti origu a rozdíl byl fakt velký, tak jsem je vzal. Navíc na mém reproduktoru u spolujezdce byl u té druhé trubce mech, takže si to už zasloužilo výměnu
.

Další věci, které jsem už nefotil a vzal si jsou:
Zadní lišta na páté dveře. Budu si to předělávat, tak mám radši náhradní.
Světýlko SPZ. Dneska jsem zkoušel LED světla s paticí T10, které budu prodávat a jedno to světlo jsem omylem zlomil

Z nové laguny jsem si vytáhl schránku na brýle, jak to má řidič místo držáku nad hlavou. Rozteč skoro sedí, ale budu to muset hodně upravit.
A to je myslím vše. Celkem za to chtěl ten chlap 400Kč s tím, že já měl v plánu mu nechat tak 100Kč. Moc se mu dolů s cenou nechtělo, ale usmlouval jsem to na 200Kč. No i tak si myslím, že mě celkem oškubal, protože jsem si všechny ty věci demontoval sám. Největší boj bylo sundat lištu pátých dveří, protože tam už nebyly vzpěry kufru a dovnitř se mi moc nechtělo, protože na střeše feldy leželo auto.
Toto byl dárce většiny blbostí co jsem si šel vybrat. Na to, že je to Trumf, tak to byla úplně holotina.
První jsem posbíral přední "ochrany" kolíčků
Pak jsem si sehnal dva kryty na disky na zimáky a letní co dojíždím. Takže už mám všechny kola s logem a nemám tam ten černý plast.
Pak jsem si skočil mrknout na další auta a u Audi, které šla přes střechu jsem našel třetí brzdové světlo. Vyselo ještě na kabelu z kufru, takže k tomu mám i konektor.
Pak jsem našel v nějakém Fordu 2 repra. Řekl jsem si, že by mohly pasovat do feldy, tak jsem je šel zkusit a sedí jak hrnec na prdel. Rovnou jsem zkusil jak hrají oproti origu a rozdíl byl fakt velký, tak jsem je vzal. Navíc na mém reproduktoru u spolujezdce byl u té druhé trubce mech, takže si to už zasloužilo výměnu
Další věci, které jsem už nefotil a vzal si jsou:
Zadní lišta na páté dveře. Budu si to předělávat, tak mám radši náhradní.
Světýlko SPZ. Dneska jsem zkoušel LED světla s paticí T10, které budu prodávat a jedno to světlo jsem omylem zlomil
Z nové laguny jsem si vytáhl schránku na brýle, jak to má řidič místo držáku nad hlavou. Rozteč skoro sedí, ale budu to muset hodně upravit.
A to je myslím vše. Celkem za to chtěl ten chlap 400Kč s tím, že já měl v plánu mu nechat tak 100Kč. Moc se mu dolů s cenou nechtělo, ale usmlouval jsem to na 200Kč. No i tak si myslím, že mě celkem oškubal, protože jsem si všechny ty věci demontoval sám. Největší boj bylo sundat lištu pátých dveří, protože tam už nebyly vzpěry kufru a dovnitř se mi moc nechtělo, protože na střeše feldy leželo auto.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Trumf byla socline verze.
repráky haitai sem měl ve feldě z výroby 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
v posladní době : vaničky pod plato (sice na golfa ale upravím si je do feli ) 3ks 406kč i s dopravou
příchytky tapece , světýlka 4B0 947 415 , 7ks , 10kč/ks ,
na 1203 : výfuk - střed a konec , zátěžový regulátory , celkem i s dopravou 1603 kč
z kovošrotu , C-profil , litinovej stojan na vrtačku , nové kosiště z pozink slabostěný trubky s dřevěnýma rukojeťma , nějaký komunální nářadí , šroubovice na hoblici , pružiny na kombíka , stálo to cca 25kg železa a 130kč
příchytky tapece , světýlka 4B0 947 415 , 7ks , 10kč/ks ,
na 1203 : výfuk - střed a konec , zátěžový regulátory , celkem i s dopravou 1603 kč
z kovošrotu , C-profil , litinovej stojan na vrtačku , nové kosiště z pozink slabostěný trubky s dřevěnýma rukojeťma , nějaký komunální nářadí , šroubovice na hoblici , pružiny na kombíka , stálo to cca 25kg železa a 130kč
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak mě se nějak nedaří
, koupil jsem si mobil Nokii a dneska jsem ho byl reklamovat. Od shellky jsem si za body koupil batoh do práce jen na sváču, klíče, ap. Na obrázku vypadal OK,ale je velkej, takže tak akorát na výlet nebo pro dítě do školy. Pak jsem si objednal v Hong Kongu bundu, chtěl jsem tu největší co maj, ujišťovali mi, že mi bude, když jsem jim poslal svoje rozměry, ale je malá, padne manželce, ale je pánská. Podle měření je to L ale podle štítku na bundě XL.
Teď jsem si objednal carbonovou folii, tak snad ta dorazí v pořádku a bude držet bez odlepování. 
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
S těma hadrama z východu je někdy problém. Oni jsou celkově strašně malinkatí, takže tam ber vždycky o velikost víc. Každopádně jestli jsi jim poslal rozměry, tak bych po nich chtěl aspoň částečné vrácení peněz.
A abych nebyl OT, tak sem si kupoval solární nabíječku z eBaye. Došla mi taková upatlaná a lehce poškrábaná. Na funkčnost to nemá vlív no stejně mi jako kompenzaci vrátili 5$ z 8$, co jsem platil... Jsou tam celkem poctiví lidi, no hlavně se bojí nahlášení přes eBay. Pokud totiž vyhraješ s něma spor, tak ti vrací všechno a dostanou nějaké penále.
A abych nebyl OT, tak sem si kupoval solární nabíječku z eBaye. Došla mi taková upatlaná a lehce poškrábaná. Na funkčnost to nemá vlív no stejně mi jako kompenzaci vrátili 5$ z 8$, co jsem platil... Jsou tam celkem poctiví lidi, no hlavně se bojí nahlášení přes eBay. Pokud totiž vyhraješ s něma spor, tak ti vrací všechno a dostanou nějaké penále.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Vrátěj mi peníze + poštovné, za tu bundu. Je to přes nějakého českého prostředníka.
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Konečně jsem se dokopal k tomu si zajít koupit bezpečnostní šrouby. Akorát jsou 26mm dlouhé, ale to snad vadit nebude.

To uvidíš,kdysi jsem taky koupil o něco delší a mám pocit,že byl problém u zadních kol. Prošly skrz bubnem a začaly chytat,tak jsem je na soustruhu zkrátil na potřebnou délku.
FELICIA GLXi 1.3 BMM r.v.1996 červená solitaire metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
To jsem právě řešil s prodavačem. Že tam mám šrouby 23mm, ale on říkal, že má jen 26mm a že jiné nemá ani možnost objednat. Pak tam měl ještě 29mm a o těch jsem četl, že jdou do bubnů.
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit, že na tyhle šrouby jde nasadit 19 ořech
Každopádně, pokud budou dlouhé, není problém natočit matku a flexou uříznout, ne? 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
A jde ta 19tka ořech dát do díry na kolo(Magic II)? Tam se snad ani nevleze. Musím to vyzkoušet, až nasadím kola.
Flexu doma nemám, takže tu bych si musel půjčit, ale problém to není
.
Flexu doma nemám, takže tu bych si musel půjčit, ale problém to není
- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi sem na vrakovisti taky nasazoval na bezpecaky normální ořech... A kola netrvalo o moc dýl sundat než normalne. 4rany palici a uz se povolovalo
Moje felda... http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=23524
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já pořídil kamerku do auta, tzv. černou skříňku. Je malá vejde se za zrcátko, nahrává pěkně obraz i zvuk, akortát ty šupaci nedávaj českej návod, jen anglicky a rusky.
http://cerne-skrinky.heureka.cz/sixtol- ... e/#section
http://cerne-skrinky.heureka.cz/sixtol- ... e/#section
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
Vašku,co noční záznam? A SPZ jsou dobře čitelné?? Taky o kameře uvažuju..
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Udělal jsem jen malej test, mám zatím jen malou a pomalou kartu. V noci jsem to nezkoušel a ve dne spz nejde rozpoznat, respektive bude záležet na dálce a na rychlosti. U protijedoucích vozidel nejde poznat u vozidla jedoucího před tebou bude záležet, jak daleko od něj budeš.
Jinak jsem jí koupil na aukru ani ne za 5 stovek, tak jsem s kvalitou spokojený.
Jinak jsem jí koupil na aukru ani ne za 5 stovek, tak jsem s kvalitou spokojený.
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Tak já si prozatím koupil pouze modýlek Felicie picap Atlantik zelená a od supervychytávky HD Portable kamera s nočním viděním a foťákem,prozatím čekám na doručení za nějakých 600,-Kč i s poštou 
V pátek mi dorazilo originální spojkové lanko, žádná čína! Je extrémní rozdíl mezi orginálním novým dílem a např. lankem od VIKA. A taky dorazilo staronové krásné logo. Už dlouho jsem ho tam chtěl dát, ale až teď jsem se k tomu odhodlal. Nelíbila se mi kombinovce nového leského loga a stříbrné barvy auta. Takhle mi to vyhovuje 

(klikni pro zvětšení)
(klikni pro zvětšení)
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To je samolepící kufrové logo z fáva 93- co?
Jo je, sedlo tam jak prdel na hrnec a navic jeho cena neni zavratna jako cena tech s novym designem. Tohle stalo celych 38 Kc.
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Jako první věc mi došel tento prsten.

A další, mnohem důležitější, jsem si koupil masku. Primárně je určená na pájení plastů (musel jsem si připlatit za lepší filtr), no použiju ju asi i při úklidu sklepa
.

Samozřejmě je ti Čína, takže zpracování sem musel trošku vylepšit. Při prvním nasazování mě gumička vyletěla, tak jsem ji připájel a už je tam jak přibitá
.

A další, mnohem důležitější, jsem si koupil masku. Primárně je určená na pájení plastů (musel jsem si připlatit za lepší filtr), no použiju ju asi i při úklidu sklepa
Samozřejmě je ti Čína, takže zpracování sem musel trošku vylepšit. Při prvním nasazování mě gumička vyletěla, tak jsem ji připájel a už je tam jak přibitá
-
kohula
- Kontaktovat uživatele:
dnešní úlovek
felda, kterou měl náš SDH na tréning vystříhávání dveří. přitom se tam pár pěkných věciček našlo, nešlo to nevzít
jinak bylo to BMMko, takže předpokládám, že tohle je opravdu verze palubáku TC-6. průtokové čidlo bylo ustříhnuto, takže bohužel chybí, ale jinak je tam vše?

jinak bylo to BMMko, takže předpokládám, že tohle je opravdu verze palubáku TC-6. průtokové čidlo bylo ustříhnuto, takže bohužel chybí, ale jinak je tam vše?