mám takovou zláštní závadu. Už jsem pohledal tady na fóru, ale co jsem našel, jsem už prověřil a rád bych se zeptal na názor na konkrétní mojí situaci.
Jedu takle jednou z kopce, když to cuklo (malinko). Řekl jsem si, že nezapálila svíčka, už mají skoro 60k a stejně jsem je plánoval o víkendu měnit, až přijde objednané zboží domů. Jenže pod kopcem jsem zjistil, že auto dost zlenivělo a má divný zvuk. Vylezu ven, celé se to klepalo, do výfuku to nestřílelo, jen bylo slyšet takové pufpufpuf
Dneska jsem kouknul do paměti závad (měl jsem podezření na čidlo otáček na převodovce, ale nic to nehlásí), paměť prázdná. Motor běžel spokojeně po celou dobu testování i za jízdy. Nikde divný zvuky, ani jiskry na kostru. Palivo zřejmě jde (katalyzátor to rozpálilo pořádně) vstřiky jsou snad ok, když jsem jí dal napít, vyjela kopec na 3ku plynule.
Ještě jsem dostal tip na kontrolu kvality uzemění, to jsem ještě neudělal.
Sundal jsem znovu zapalovací lištu a pořádně ji prohlédl a našel jsem tam prasklinu na tý izolaci, co kryje tišťák za konektorem. Myslíte, že by to mohla být příčina? Pořádně jsem zahřátou lištu ještě vysušil fénem a pak jsem to zakápnul lepidlem z tavný pistole, aspoň jako "hotfix". Ale tím, že se mi nepodařilo závadu reprodukovat, tak mám obavy s tím někam jet, protože nikdy nevím, kdy se to podělá.