pomaly padaju otacky
-
jonyx514 - FK
pomaly padaju otacky
Zdravím všetkých mám felicia 1.3 mpi rok 99. Mám problém že pri preradovani to jedno či hore alebo dole padaju pomaly otacky niekedy ostanú na rovnakej hodnote A niekedy aj stúpnu O cca 200 otáčok. Skrtiaca klapka je vyčistena A zrestovana cez motordiag A následne nastavená cez vag. Klapka je ok lebo V druhej felicii to ide V poriadku. V registry závad bola lambda vymenil som ju napätie pekne kolíše. Skúšal som aj vymeniť čidlo teploty A tlaku nasavaneho vzduchu Z druhej felicii A stále to isté. Niekde som čítal že treba nastaviť klapku cez supervag. Mal už niekto podobný problém? Dosť ma to štve. Za pomoc dakujem
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: pomaly padaju otacky
A co promazat pedál?
-
jonyx514 - FK
No pedál S tým nemá nič spoločné lebo keď pridám A hneď pustím pedál tak na diagnostike pekne vidno ako vypína A zapína volnobežny spínač na klapke.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To si nenapsal
, myslel jsem, jestli ti nevázne lanko nebo pedál. 
-
jonyx514 - FK
Jeden mi povedal že sa to po čase upraví už tomu prešiel skoro mesiac nejazdil som nejakých 700 km A stále to isté. .Už som aj riadiacu jednotku vymenil A stále to isté. .
Zkus ještě znovu resetovat ten volnoběh. A ty původní hodnoty sis uložil? Mně to po vyčištění taky chvilku zůstávalo viset, ale fakt jen pár km.
FELICIA LXi [] 1.3MPi, r.v. 1999 Deep sea blue metalic
Ford Focus II 1.6 TDCi 80kW
Ford Focus II 1.6 TDCi 80kW