Netočí a nesvítí

AEF
Stafik - FK

Netočí a nesvítí

Příspěvek od Stafik - FK »

Zdravím.

Mám problém a potřebuji poradit. Dnes jsem po práci nasedl do auta a vše bylo tak jak má. Jel jsem asi 2-3 km do obchodu nakoupit a když jsem zaparkoval tak jsem slyšel takový zvláštní zvuk jakoby nějaké lupnutí. Když jsem přišel asi po 20 min tak jsem otočil klíčkem, nažhavilo, nastartoval a jel, všiml jsem si že mi nesvítí potkávající světla, klepl jsem po palubovce a nic tak jsem zastavil a zjistil že mi svítí jenom parkovačky. Tak jsem jel domu (necelých 50km) a během jízdy jsem zjistil že mi ani nejdou dálkové (jenom na problikáváni jdou) přední a zadní mlhovka, topení, vyhřívání zadního skla a zrcátek, stěrače a ani odstřikovače. Dojel jsem a se švagrem jsme kontrolovali všechny relé a pojístky ale vypadaji vpohodě. Zkusil jsem nastartovat ale už ani to nejde. Otočím klíčkem a po nažhavení chci natočit motor ale vůbec nic to nedělá. Nevíte nekdo co s tím může být ?
Motorizace je 1.9D

Díky za každou radu.

Jóóó a ještě zvláštnost. Jak je ta pípající signalizace že máte zapnuté světla když otevřete dveře při vypnutém motoru tak me to dělá pořád a to mám vypnuté vše (myšleno parkovačky). Prostě to není jak vypnout to pípání.
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Re: Netočí a nesvítí

Příspěvek od ferdamravenec »

žlutej drát na stasrtéru , nebo cívka
Stafik - FK

Re: Netočí a nesvítí

Příspěvek od Stafik - FK »

Opraveno, byl to startér.
Odpovědět