Syceni pri otoceni volantu
-
Spuris - FK
Syceni pri otoceni volantu
Ahoj,
pred par dny jsem si poridil 1.9D v kombiku a ted mi pri vyjezdu na silnici kdy jsem otocil volantem nadoraz zaclo od volantu v teto poloze neco sycet (zvuk jako kdyz vypoustite sirkou dusi u kola).
Ze by nejaka hadicka od posilovace? Je to zrale na servis nebo bych to zvladl spravit svepomoci?
Diky za kazdy tip
pred par dny jsem si poridil 1.9D v kombiku a ted mi pri vyjezdu na silnici kdy jsem otocil volantem nadoraz zaclo od volantu v teto poloze neco sycet (zvuk jako kdyz vypoustite sirkou dusi u kola).
Ze by nejaka hadicka od posilovace? Je to zrale na servis nebo bych to zvladl spravit svepomoci?
Diky za kazdy tip
Re: Syceni pri otoceni volantu
Ahoj, určitě to bude servo. Zajeď s tím do servisu, protože až ti to přestane fungovat za jízdy, tak se zabiješ!
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
ZAs tak černě bych to neviděl ... pokud dojedeš s volantem nadoraz a držíš to tam tak za 1) ničíš servo a za 2) musí nějak přepouštět tlak který se do něj furt pere a nemá kam tlačit .
Pokud to dělá pouze když držíš volant nadoraz tak to nedělej a máš klid
Pokud to dělá pouze když držíš volant nadoraz tak to nedělej a máš klid
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
Spuris - FK
Vyjizdel jsem tesne zaparkovany, tak jsem to vytocil naplno. Ano, dela to jen kdyz mam volant otoceny uplne/skoro uplne, jsem to potom nekolikrat zkusil. Kazdopadne s tim asi do servisu zajdu, nezda se mi, ze by se jen uvolnoval pretlak, syci to v te poloze vytrvale a predtim to nedelalo.
A zkontroloval si hladinu servo kapaliny ? přítelkyni to delalo taky...koupili sme v kelly zelenou (pry orig.)servo kapalinu a hned to prestalo...ma sice 1.3MPI ale servo by snad melo byt stejne...jinak rozhodne by ses nezabil i kdyby ti servo vyplo za jizdy...v autoskole ve fabii(1.4MPI)to delalo casto...nanejvejs se clovek malinko leknul 
-
Spuris - FK
Rano se na to podivam, ta kapalina by snad mohla byt pricinou, zatim diky!
-
Návštěvník
Tak jsem zmeril hladinu oleje v servu a je tam max(pokud se teda bere hladina pri zasroubovanem vicku). Nicmene jsem vyjel a uz to prestalo delat, takze to tak zatim necham.
-
pipo444
- Kontaktovat uživatele:
ten zvuk je hadam normalny. aj mne to robí, keď sa započúvam, tak v plnom rejde je to trošku počuť a inač nič. je tam aj pretlakový či jaký ventil v jednom holendri. hold je to kvapalinové servo tak to má aj svoje zvuky 
-
nebulus - FK
V krajnej polohe to aj mne zasyčí
A pri výpadku serva sa nezabiješ, to nie je kamión, za jazdy jeho výpadok ani necitiť, pri parkovaní sa namakáš 
-
pipo444
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, pri parkovaní je to veliké plus
točenie volantom jedna radosť