vše pasuje ale nestříka....chce to poštelovat a pohrat si s elektrikou tak shanim radu či schéma ...dík
vstřik 1,8 golf zapojit zprovoznit...
vstřik 1,8 golf zapojit zprovoznit...
zdar kluci potřebuju pichnout...neuměl by jste někdo sehnal schemata na golf III 1,8 dík chtěl jsem dát vstřik ale jsem z toho
vše pasuje ale nestříka....chce to poštelovat a pohrat si s elektrikou tak shanim radu či schéma ...dík
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: vstřik 1,8 golf zapojit zprovoznit...
Na Uložto najdeš plno šikovných věcí, zkus třeba... http://www.ulozto.cz/xr8rURm/el-schemata-golf-3-rar
(já to nestahoval a neotevíral a není to ani můj upload)
(já to nestahoval a neotevíral a není to ani můj upload)
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
Maverick777 - FK
Ak to zapojíš a zfunkčníš tak sem napíš, by ma zaujímalo či to má nejaké pozitíva 
Ja jedu samotnej vstrik z 1.8 golfa... nic moc extra jsem asi nepoznal :O krom toho ze jedu skoro ciste E85 a jedeto, startujeto, nezereto... tak nevim no... jeste chci testnout dat vetsi klapku a k ni i vstrik 1.8...
no design car...
no tuning car...
no style car...
no city car...
only My car...
-> MotorExcel
no tuning car...
no style car...
no city car...
only My car...
tak vstřik je komplet i s klapkou na místě zapojeno a funkční...první poznatky jsou auto na 15kách 195 zas jede jako na 13kách 165 takže změna asi určitě je zatím učím jednotku ....tuto úpravu jsem prováděl i kvůli umístění filtru do volného místa ještě poupravím přepážku abych odstínil horký vzduch protože po chvíli ostřejší jízdy je v ty boudě vedro jak v p...ale abych to shrnul vstřik mam určo v plánu naučit jezdit i N98 a pak i E85 uvidíme
- jedlis
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý .., jednou jsem někde četl, že i na Mpi se dá sehnat 6bod vstřiky ..
Felicia 1.6 Motor Excel Stage II. 78kW/154Nm .... ===>>> Stage III. 95kW/163Nm loading ....., HP Sporting, Big Brake atd
a fotky by nebyly ??
zasloužily by na..at na ruce a nepustit k vodě