Lenoch
Lenoch
Zdarec, mam 1.3bmm a na dálnici do kopečků musim dávat i dvojku... tak hledam příčinu. Za studena (i -25°C ) startuje v pohodě, za tepla i horka se zahřatym motorem startuje dobře. Mam kat i střed, vzadu jen Soieta. Svíčky jsem zkoušel jednobody i čtyřbody, kabely nový, rozdělovač i palec, cívku, Vstřik, škrtící klapku a pořád nic... někdo nějakej nápad? 
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lenoch
Palivovy filtr? Cerpadlo dost tlaci?
No palivák je tam asi rok a pul, a jestli čerpadlo tlačí dost to nevim, ale na jedničku se to rozjede docela svižně. Jaký tlak dává čerpadlo to nevim. nejaka jednoduchá cesta jak to zjistim? když odpojim hadici a otočim kličkem, tak to z hadice teče docela obstojně
EDIT: Jeste jedna vec a to, že mezi dejme tomu 3/5 plynu a plnym plynem neni žádný rozdíl. A Lanko je naplé dobře, klapka se otvírá uplně
EDIT: Jeste jedna vec a to, že mezi dejme tomu 3/5 plynu a plnym plynem neni žádný rozdíl. A Lanko je naplé dobře, klapka se otvírá uplně
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Máš seřízené ventily? Výfuk je ok není někde uvnitř rozsypanej apod?
- satik
- Kontaktovat uživatele:
Co výfuk ? Nemůže být rozsypanej uvnitř někde? Zkoušel jsi ho odpojit? ( výfuk ) Motor na volnoběh běží jak ? ručička nekolísá ? (teda pokud tam máš otáčkoměr )
když ho držíš na neutrál v točkách chvíli jede dobře ? Možná by bodlo videjko...
Výfuk byl různě měněn a bylo s ním laborováno. Puvodně sem měl Favo svody, bez katu a středu jen soietu, tu sem pak prodal, koupil jinou, dal zpět střed i katalyzátor. A jede to furt stejně. Naopak nejhorší to bylo jen se soietou na konci (ač to je nelogický). Ručička se na volnoběh nehoupe, ale Zkusím ty ventily, Napadá mě že nebyli dělaný 2 roky. Nicméně do kopce netáhla Nikdy. Ani před GO motoru, ani po... Ani s vykuchanym výfukem ani s origo... nechápu to... zkuste mi někdo kdo Má 1.3bmm změřit na jaky rychlosti je schopná jet Kolik KM/h. Například že na pětku zvládne zrychlovat z 50km/h na 100km/h během xxx vteřin.