Problém s teplotou na palubce prosím
-
drhadavid - FK
Problém s teplotou na palubce prosím
Ahoj chlapi mám problem s teplotou motoru ve vagu mi to ukazuje normalni hodnoty a a na palubce pri starem cidle teploty nic a u noveho jen 70 stupnu a casto to klesne a stoupne aporad dokola nevim co stim mam strach aby se neco nepokazilo mam dotaz kdyz se zapise chyba do jednotky ze neni pripojeno cidlo teploty tak si jednotka mysli ze je motor zahraty ze? napiste mi prosim co by to vse mohlo delat je to nejake cidlo vika pry se origos jiz neprodava diky za radu jo a jeste kdyz na ten konektor pripojim odpor 120 ohmu tak to na palubce ukaze necelych 100 stupnu kabelaz je ok
-
drhadavid - FK
Re: Problém s teplotou na palubce prosím
pridavam fotky s vagu auto nebylo nastartovane ceou noc a dnes cely den a zmereno s vypnutym motorem
http://ulozto.cz/x5osuLVd/cidlo-teploty-rar
http://ulozto.cz/x5osuLVd/cidlo-teploty-rar
Dělá mi to to samé dokonce u dvou felicií. VAG ukazuje teplotu 85-88°C, budík na palubovce ukazuje kolem 70°C. Zkoušeno se třemi různými čidly v obou feliciích, výsledek stále stejný. Mám zato, že je problém v pinech tišťáku palubovky, stejný názor má i jeden můj známý. Větrák se mi spíná okolo 80°C podle teploměru na palubovce, tedy budík ukazuje cca o 20°C méně než by měl. Jelikož mám auto na ježdění a ne abych kolem něj tancoval kvůli každé volovině, beru to tak, že budík prostě ukazuje méně nežli je reálná teplota, jinak vše dle VAGu funguje OK, paměť čistá bez závad. Rozebírat palubovku kvůli tomu nehodlám, ale nikomu to rozmlouvat nebudu, pokud k tomu má chuť, čas a náladu. Pokud by stačilo vyměnit čidlo, udělám to, ale čidlem to alespoň v mém případě jistě není. Zkontroluj zda ti felda topí jak má, případně zkontroluj termostat, zda otevírá při správné teplotě. To je asi vše co bych s tím dělal...
-
drhadavid - FK
asi jo teplota je na vagu dobra hodim tam odpor at to je na 90 stupnu i na palubce a kaslu to diky za radu
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
žádnej problém se nekoná , jak je psáno v návodu , budík je jen orientační ,
větrák není vázanej na čidlo teploty , ale je to samostatný termospínač , navíc teplota u něj je o něco (.........) nižší protže je až na konci chladiče
větrák není vázanej na čidlo teploty , ale je to samostatný termospínač , navíc teplota u něj je o něco (.........) nižší protže je až na konci chladiče
-
drhadavid - FK
oki diky dam tam odpor at tam je 90 stupnu
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Proč tam budeš cpát nějakej odpor, když stačí budík nakalibrovat? Kdyby jsi víc četl, tak by jsi to zde všechno zjistil a nemusel by ses tak hloupě ptát. Všechno jsem zde již řešili.
http://www.feliciaklub.cz/forum/search. ... %ADk%C5%AF
http://www.feliciaklub.cz/forum/search. ... %ADk%C5%AF
-
drhadavid - FK
Budik reaguje na urcity odpor a o to se mi jedna kdyz ho nakalibruju nebude to presne ale i tak dik za radu spise je oroblem ze neumi vyrabet cidla
-
drhadavid - FK
koupil jsem dalsi cidlo co mi prodala a i opet jak ho tam vlozim tak auto zdechina az se zahreje jede fakt uz nevim co se deje je to opravdu takovy smejd ta vika original se jiz nevyrabi je to hnus
-
drhadavid - FK
Chlapi tak problem je vyreseny dali mi nove cidlo delalo to same a jen tak ze srandy jsem konektor otocil opacne bo uz mi to lezlo na nervy ze to nejde a ejhle ono to funguje ukazuje to teplotu i na palubce i na vagu a vse sedi takze ve vyrobe pokazili ty patice na cidlech a ted to dela problemy jen kdyby jste se nekdo stim potkal
-
roman63
- Kontaktovat uživatele:
Nevěřím, že výrobce "pokazil" patici na teplotním čidle, spíš někdo ten konektor doprasil tak, že jde nasadit i obráceně.drhadavid píše:.. jsem konektor otocil opacne ..... ono to funguje ukazuje to teplotu i na palubce i na vagu a vse sedi takze ve vyrobe pokazili ty patice na cidlech
-
drhadavid - FK
Mam dona ty cidla dva a oba vadne zarezy na kinektiru jsou spravne na cidle nikoli
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A nenapadlo tě, že někdo vypinoval fastony a nandal je blbě? respektive za to někdo mohl trhnout a vytáhl nechtě fastony z plastu konektoru a pak je blbě zastrčil?
Přesně, jak píše roman63, takovou chybu by výrobce asi těžko udělal, to už by měl spoustu reklamací.
Nemyslíš si, že ty jedinej to máš správně a všichni ostatní obráceně = blbě
Přesně, jak píše roman63, takovou chybu by výrobce asi těžko udělal, to už by měl spoustu reklamací.
Nemyslíš si, že ty jedinej to máš správně a všichni ostatní obráceně = blbě
-
drhadavid - FK
vis felicii mam tri roky a bylo tam original cidlo a vse slapalo jak melo i pak ja kupoval nove a vse slapalo jak melo a az ted nyni kdyz mi odeslo jsem mel dva ktere jsou obracene ODZKOUSENO I NA FELDE U SERVISAKA co mi toto zjistil take mu nic neslo v mototechne meli dva ktere mi pak bez reci vzala teda jen to jedno a ani na reklamaci to neposlala takze asi moc dobre vedela o co jde nejsem debil a piny jsou spravne byly totiz promerene dle dilenske prirucky a sedi vsechno jak ma
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A proč jsi tohle nenapsal hned do prvního příspěvku?? Hlavně, že píšeme:" když se na něco ptám, musím podat maximum informací"