problém s dobíjením

houba3196

problém s dobíjením

Příspěvek od houba3196 »

Zdravím,mám problém s mou feldou. Včera jsem jel asi 25 km vše v pořádku,když sem se vracel domu nastartoval jsem a po rozjezdu jsem zaznamenal pokles světel a i budíky svítící méně.Když sem po 10km zastavil protože už jsem neviděl na cestu tak už nenastartovala.kamarád mě přijel nastartovat pomocí kabelu chvilku to jelo a pak chcipla a nic. Tak sme vyměnili baterii a nastartovala v pohodě jela a když sem se blížil k domu tak zase přestala svítit.Můžete mi prosím poradit co stim.Předem moc dekuji
kwik

Re: problém s dobíjením

Příspěvek od kwik »

Zmer kolik dobiji... kontrolka baterky dela co?
Jimmy1995
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy1995 »

logicky zdroj energie tj. alternátor ;) vzít zkontrolovat všechny spoje uhlíky v regulátoru. a hlavně :hledej: http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... Djen%C3%AD
houba3196

Příspěvek od houba3196 »

O.k přeměřím a uvidíme. Kontrolka po nastartování zhasne a teď v tomhle stavu kontrolka nereaguje na nic
mjamriska - FK

Příspěvek od mjamriska - FK »

mne sa vcera vecer stala ina vec, asi 3x na ceste domov mi napatie na malu chvilku nabehlo na cca 20V, mam v aute voltmeter, pred 2 tyzdnami som dal menit uhliky a loziska v alternatore, zeby to tentoraz bol regulator ?
mjamriska - FK

Příspěvek od mjamriska - FK »

vymenil om regulator napatia a chyba sa uz neobjavila, tak pravdepodobne vadny regulator napatia
Odpovědět