Vylepšení fóra - psaní příspěvků
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vylepšení fóra - psaní příspěvků
Jo,to se mi take obcas stane,ale kdyz se znova odhlasim a potom prihlasim,tak je to dobry.Ale jak
rikam je to jenom obcas
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Dekuji, chybu jsem nasel a odstranil.
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nejde mi dělat odstavce v psaní příspěvků,
neustále to píše za sebou,
dokud neskončí řádka
neustále to píše za sebou,
dokud neskončí řádka
-
snb-rider - FK
to nejsi sám, myslím že tenhle problém máme všichni... 
-
Vašek - FK
Nejsou to náhodou členové jejichž nick obsahuje háčky nebo čárky?103457 píše:U některých členů, když kliknu u jejich příspěvků na profil mi vyskočí toto: ...
přesně takVašek píše: Nejsou to náhodou členové jejichž nick obsahuje háčky nebo čárky?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak mi napadlo, aby se nemuselo tak často citovat, zda by to nešlo udělat jako na Virtu, že by vedle tlačítka citovat ještě bylo tlačítko " nick ", takže když by jsi na to kliknul sám by ti skočil do příspěvku nick toho pisatele příspěvku, na který odpovídáš a tudíš by se nemusel příspěvek citovat. Jestli mi rozumíte, jak to myslím.
Když teď kliknu na na nick pisatele příspěvku, tak mi to hodí do jeho profilu, ale nick nejde ani zkopírovat do příspěvku, musí se přepisovat.
Když teď kliknu na na nick pisatele příspěvku, tak mi to hodí do jeho profilu, ale nick nejde ani zkopírovat do příspěvku, musí se přepisovat.
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Bud prepisovat,nebo odmazavat citaci v odpovedi na prispevek.Dobra technicka,bylo by to urcite prijemnejsi 
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
- Market
- Kontaktovat uživatele:
to 103457: Nevím jak to ostatní, ale nick člena na kterého chceš reagovat se zkopírovat dá v pohodě 
Někdy potřebuješ dostat přes ústa, aby jsi se probral a pár věcí ti došlo...teď jen najít kout, kde si vylížeš rány a budeš se moc dát dohromady!!
- Market
- Kontaktovat uživatele:
Jde to: najeď kurzorem myši těsně před nick člena, než se ti kurzor změní v tu "ruku", ťukni levým tlačítkem drž ho a přejeď přes celý nick, pak dej ctrl+c, ťukni kurzorem myši kam chceš nick zkopírovat a dej ctrl+v. a nemusíš přepisovat 
Doufám, že jste pochopili a že vám to půjde
Doufám, že jste pochopili a že vám to půjde
Někdy potřebuješ dostat přes ústa, aby jsi se probral a pár věcí ti došlo...teď jen najít kout, kde si vylížeš rány a budeš se moc dát dohromady!!
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Mám dotaz, kam zmizelo nastavení fóra? Tím myslím ta ikonka, pod zelenou feldou na kterou se kliklo a uživatel se dostal do svého nastavení fora. Nikde to nemůžu najít ani nijak jinak se na svoje nastavení dostat a chci si upravit hodiny.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
103457 : Uživatelský panel ---Nastavení . 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Kalfa - FK
mám dotaz dělá to jen mě nebo všem, furt mi píše jedna nová zpráva (SZ) ale nic tam není 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Už to tady myslím bylo :někdo ti na píše a než si to přečteš tak to smaže a tobě to pak hlásí že ji máš i když tam už není .Snad jsem to napsal srozumitelně .? 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ještě je možnost že máš plnou schránku a ta zpráva se ti zobrazí až starý zprávy smažeš.Mě už se to několikrát stalo.
-
Kalfa - FK
tak tím to nebylo, nenapadá někoho jak se toho zbavit?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zkusil poslat SZ 

-
zdick - FK
Nechci diskutovat o pravidlech, jen si postěžovat:
Když procházím nějaká starší vlákna, kam psal třeba někdo už z fóra smazanej, tak by se hodilo vidět příspěvky, na který se odpovídalo. Takhle tam zůstává nějaká samomluva a člověk aby si domýšlel, jak se diskuze vyvíjela. To k pravidlu "Necituj příspěvek, na který přímo dopovídáš". Pokud by se všechno uchovávalo v databázi, tak OK, ale když se to maže, tak je něco shnilého na fóru felďáckém.
A přimlouvám se za navrácení odkazu na nepřečtený příspěvky v hlavičce stránky.
Když procházím nějaká starší vlákna, kam psal třeba někdo už z fóra smazanej, tak by se hodilo vidět příspěvky, na který se odpovídalo. Takhle tam zůstává nějaká samomluva a člověk aby si domýšlel, jak se diskuze vyvíjela. To k pravidlu "Necituj příspěvek, na který přímo dopovídáš". Pokud by se všechno uchovávalo v databázi, tak OK, ale když se to maže, tak je něco shnilého na fóru felďáckém.
A přimlouvám se za navrácení odkazu na nepřečtený příspěvky v hlavičce stránky.
- Pawlick
- Kontaktovat uživatele:
Tak si zas dovolím píchnout do vosího hnízda, stejně se ale nic nezmění: To je právě největší nesmysl tohoto fóra, mazání "neaktivních" uživatelů. Už tu prošlo plno lidí, co dobře poradili, ale protože se nelogovali na hlavní stránce klubu, tak jim byl účet za trest smazán. Plno starších diskuzí teď nedává smysl, chybí kontext i dobře míněné rady. Proto se nedivme, že se zde řeší stále ty samé věci, když je historie příspěvků polovičatá. Mazání příspěvků musí být cílené a nemůže to dělat automat, od toho jsou moderátoři. Tak tu zůstávají stovky "spamů" a hodnotné diskuze mizí.
Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.net-
Zdeny89 - FK
Pawlick: souhlasím s Tebou.Tohle je můj případ
.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Pokud zmizí Collin, tak Audio se může začít psát znova...
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T