Zdravím,potřebuji poradit se závadou u mé felicie 1.3 Mpi r.v.97
Při otočení klíče ve spínací skříňce relé palivového čerpadla nesepne tudíž nejde ani čerpadlo paliva.Při sejmutí krytku z relátka a mechanickému spojení kontaktů na relé v pojiskové skříňce vše funguje jak má.Vyměnil jsem relátko a to vůbec nepomohlo.Vypadá že na relé vůbec nejde proud který má sepnout cívku.Panel pojistkové skříňky byl celý prohlédnut a nic se nezjitilo.Co mě napadá jedině vyměnit řídící jednotku.
Elektro závada u Felicie 1.3Mpi r.v.97
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektro závada u Felicie 1.3Mpi r.v.97
doufám , že v dnešní době , kdy je vše dostupné na internetu , jsi již stáhl DP , .... a jinou literaturu ,
krom toho je tu toto forum , kdy jsou již všechny otázky / závady X-krát řešeny , .........................................................................................................
a taky jsem se nedočetl že by jsi něco napsal ke spínací části relátka , jde tam napětí po zapnutí klíčku ? jde tam signál od jednotky ?
je tam imobilizér ? alarm s immo ? ......????
není třeba v háji jen spínačka ???????????
krom toho je tu toto forum , kdy jsou již všechny otázky / závady X-krát řešeny , .........................................................................................................
a taky jsem se nedočetl že by jsi něco napsal ke spínací části relátka , jde tam napětí po zapnutí klíčku ? jde tam signál od jednotky ?
je tam imobilizér ? alarm s immo ? ......????
není třeba v háji jen spínačka ???????????
-
PaKr
- Kontaktovat uživatele:
A co zkusit vyměnit pojistkovou skříňku?možná to bude jednodušší, než hledat v pojistkovce problém 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
V pojistkové skříni bude problém těžko ...
chce to měřit jak psal ferda ... jinak můžeš točit pojistkové skříně jak na běžícím páse
chce to měřit jak psal ferda ... jinak můžeš točit pojistkové skříně jak na běžícím páse
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Zkus nejdřív zkontrolovat ukostření čerpadla u levé skupinové svítilny... může tam být zoxidovaný kontakt. obrousit, stříknout kontakt sprejem, vyzkoušet