Dopis z inspektorátu
Dopis z inspektorátu
Dobrý den, mám u rodičů v místě trvalého pobytu dopis z dopravního inspektorátu z města, kde mám přechodné bydliště. K dopisu se dostanu až v pondělí/úterý. Zajímá mě zda tam bude předvolání, a zda to předvolání bude na dopravní inspektorát či na policii? Na dopravce u nás dnes nejsou, mám se zajít zeptat přímo na policii? Děkuji za rady.
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dopis z inspektorátu
Krišťálovými koulemi zde většina diskutujících nedisponuje.
Vyzvedni si dopis a uvidíš, co a kdy po tobě chtějí. Běž tam a vyřiď to. Nic jinýho nevymyslíš. 
-
Rorschach - FK
V době internetu a mobilních telefonů je takový problém když už ti maminka s tatínkem řekli, že tam máš dopis ho otevřít a přečíst pokud to chceš ihned vědět?
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Nekteri jedinci by se fakt meli zamyslet nad dobrovolnym vracenim obcanky 
Spíš mě zajímalo jestli tam může být něco jiného než pokuta. Dopis byl v trvalém bydlišti na mé jméno, tudíž mi ho rodiče vyzvednout nemohli.
Ještě se zeptám na jednu věc. Včera večer jsem jela z práce, blížila jsem se k vesnici kde vím, že je radar. Ještě kus před cedulí se tam objevila rychlost 76km/h, to už jsem ale brzdila, číslo bylo stejné. Pak tam skočil nějaký čtverec a když jsem minula ceduli skočilo tam 40km/h. Jsem zvyklá že se číslo s tím jak brzdím snižuje, ne že zůstává. Blesk jsem neviděla, může to být jenom informativní radar? Přijde mi ujeté že to měří ještě tak kilák před cedulí a že to nacpou přímo za 
Ano..
Ne...
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Dopravní inspektorát je jedno z oddělení policie. Městský úřad nemá dopravní inspektorát, ale odbor dopravy.ata001 píše:Dobrý den, mám u rodičů v místě trvalého pobytu dopis z dopravního inspektorátu z města, kde mám přechodné bydliště. K dopisu se dostanu až v pondělí/úterý. Zajímá mě zda tam bude předvolání, a zda to předvolání bude na dopravní inspektorát či na policii? Na dopravce u nás dnes nejsou, mám se zajít zeptat přímo na policii? Děkuji za rady.