Příprava 1.3MPi do TOp stavu na delší trasy

pokec o všem možném i nemožném
looki

Příprava 1.3MPi do TOp stavu na delší trasy

Příspěvek od looki »

Zdravim, potřebuju poradit co vše udělat, aby moje felicie byla v TOP stavu. budu sní totiž jezdit trasy okolo 200km (dvakrat týdně) a byl bych nerad, aby mě to zradilo. Vím že to občas může nastat, ale chci tomu aspon kapku předejít.
STK to normálně prošlo, ale člověk nikdy neví. Napište vše co Vás napadne, že by mohlo napomoci ku spolehlivému stavu. brzdy mam OK, kastli taky. spíše mě bude zajímat vše po motorové a elektro stránce. nějakou korozi taky neřeším.
West - FK

Re: Příprava 1.3MPi do TOp stavu na delší trasy

Příspěvek od West - FK »

Daj viac info napr. aký ročník, koľko má nabehané, aká je výbava (či servo, či klíma, atp.)
looki

Příspěvek od looki »

rok 1997, bez serva, bez klimy, najeto 200k.... je to jen obycejna 1.3MPi
kwik

Příspěvek od kwik »

Heled, jezdime s feldou 2001 1.3mpi co 14 dnu 200km tam a 200zpatky. Pred 14ti dny 1200km na zatah, zitra domu 1200km domu. Staci se o auto prubezne starat... na delsi trasy jako ted tech 1200km vozim zakladnu naradni a zakladni nahradni dily.. netreba nic vic. Staci se jen o auto starat prubezne a ne jen pred stk jako polovina lidi.
West - FK

Příspěvek od West - FK »

Mám rovnakú. Jediný problém, ktorý to auto má je hrdza. Skontroluj si žiarovky či svietia, či máš náhradné. Skontroluj náplne, natankuj a jazdi. Možno by som skontroloval misky tlmičov ak neboli dlho menené. A či sa ti nestráca voda, prípadne, keď je taký hic, skontroluj či ti spína vetrák na chladiči.
Odpovědět