nastartoval jsem.-prosím o smazání
nastartoval jsem.-prosím o smazání
Zdravím, včera jsem přijel,vypnul jsem motor. Potřeboval jsem odjet a startér točil jako blázen,ale motor nenaskočil. Prosím poraďte mi někdo. Dík....
Naposledy upravil(a) drago dne úte 17. lis 2015 11:55:34, celkem upraveno 1 x.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: nastartoval jsem.
a jen tak mimochodem co benzín je ? je slyšet po zapnutí klíčku že benzinové čerpadlo tlačí ?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
první bych kouknul na relé pal. čerpadla 
-
divad654
Měl jsem stejný problém a byli tam dvě věci kvůli kterým to nestartovalo. První je modul zapalování (taková malá krabička pod ŘJ vede k ní kabel z rozdělovače) nešla mi jiskra do rozdělovače tudíž ani do motoru. A druhá věc byl halluv snímač (snímač otáček) v rozdělovači (na netu si kolem 1200+-kč) vyměnil jsem celý rozdělovač vyšlo to levněji :D ale asi bych ještě kouknul i na to palivový čerpadlo než se pustíš do teho snímače otáček :D
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Aby to jelo, musí to házet jiskru a musí tam jít benzín a taky vzduch.
Jako první zkontroluj jestli funguje zapalování. Na 1.6 často odchází zapalovací cívka.
Když by to jiskru házelo, tak se vrhni na palivové čerpadlo. Když zapneš zapalování, musíš zezadu z pod sedačky slyšet zahučení. po pár sekundách se čerpadlo vypne.
Jako první zkontroluj jestli funguje zapalování. Na 1.6 často odchází zapalovací cívka.
Když by to jiskru házelo, tak se vrhni na palivové čerpadlo. Když zapneš zapalování, musíš zezadu z pod sedačky slyšet zahučení. po pár sekundách se čerpadlo vypne.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
a taky snímač otáček ,
To čerpadlo taky poznáš, že po zapnutí klíčku lehce klesne napětí na baterii (zvýší se odběr - právě kvůli tomu čerpadlu) a po chvilce se opět vrátí na původní hodnotu (čerpadlo vypne ...). Pokud ti napětí neklesne, máš buď dobrou baterku, nebo špatné čerpadlo (či to relé...) 
.:: JIM ::.
Felicia LX (Combi) ● 1,6 ltr. MPi ● RV 1997 (old-face) ● cca 65 tis. km
Fabia II (Combi) ● 1,2 ltr. TSI ● RV 2014 ● cca 160 tis. km
Felicia LX (Combi) ● 1,6 ltr. MPi ● RV 1997 (old-face) ● cca 65 tis. km
Fabia II (Combi) ● 1,2 ltr. TSI ● RV 2014 ● cca 160 tis. km