Rambo-x píše:0,5 litru na 1000 km je hodně. Třeba můj motor 1,3 MPi má už 270 tisíc a nesežere jedinou kapku. Buď má auto najeto mnohonásobně víc nebo na něm byla zanetbávaná výměna oleje. Svíčka je lehce černá,to znamená že se olej do spalováku dostává,na to množství by to odpovídalo. Kroužky vyloučíš přeměřením komprese. A pokud to nebudou kroužky,tak vyměnit gufírka na ventilech a mělo by to být OK
Mně to olej nežere a taky občas vyhazuju svíčky podobně zbarvené. Je-li známkou oleje ve směsi, nemůže se mi do ní olej dostávat z odfuku z ventilového víka?
Nebo je to tím, že jezdím na LPG? Případně mám hledat jiný problém?
Auto jede v pohodě, startuju na benzín, přepínám na LPG až se trochu proklape na benzín nebo pohne ručička teploměru. Většinou startuju na brnk i v -20 °C.
Svíčky (Brisk DR15TC extra) měním za nové s každou výměnou oleje (tzn. cca 10 - 12500 km, resp. 6 - 12 měsíců).
V poslední době sice občas trochu po studeném startu chvíli poškytávalo, ale to spíš dávám za vinu nějakému počínajícímu problému s přípravou směsi (škrtící klapka?). Jak se v posledních dnech trochu oteplilo, tak zase většina startů ok a na brnk.