Poličky/přihrádky pod palubní desku
- Udoharys
- Kontaktovat uživatele:
Poličky/přihrádky pod palubní desku
Chci se zeptat, páč jsem jsem se tady nedočetl,kde se dají sehnat poličky pod palubovku a jaké máte zkušenosti?
Felicie r.v. 1995 LXi, zdvihový objem válců: 1289, BMi, kW: 50.
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Poličky pod palubovku zkušenosti a kde sehnat?
ja jsem je mel pod nohama ridice i spolujezdce,ale u ridice sem ji vyhodil,strasne mi tam vadila na nohy ale u spolujezdce zustava pac tam nejezdim a ostatni me nezajimaj
http://www.skoda-tuning.cz/?goto=katalog&kat=3 tady je maji
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
-
smazany clen - FK
já je kupoval přímo u prodejce ND Škoda. K mání byly v té době (2007) pouze v odstínu světlá šedá (felda s novou tváří). Doporučuju pouze ke spolujezdci, u řidiče to dost omezovalo prostor pro kolena. Montáž prostřednictvím těch kolíčků je na prd, doporučuji šroubky. Když to tak přebírám zpětně, tak bych si to už nekoupil - leda by se jednalo o model s airbagem spolujezdce, kde tím pádem chybí schránka.
-
smazany clen - FK
Já ji mám je to dobrá věc, ale kde se dá sehnat nevím
-
nojmis - FK
měl jsem je na staré tváři, obě. měřím 184cm a v pohodě, myslím že je to dobrá investice
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jako Nojmis měřím stejně a nepřekáží mi, asi záleží, jak kdo je zvyklej sdět za volantem, pokud máte vepředu sedačku, tak asi holeně půjdou do poliček.
A ještě dodám, že jsem viděl dva druhy poliček a tím nemyslím odstín, ale materiál, jedny jsou z takového kvalitního měkkého plastu, ty mám a jsou origo už od prodejce a potom jsou z takového tvrdého křehkého plastu. Ty originální se přidělávají vruty do palubky.
A ještě dodám, že jsem viděl dva druhy poliček a tím nemyslím odstín, ale materiál, jedny jsou z takového kvalitního měkkého plastu, ty mám a jsou origo už od prodejce a potom jsou z takového tvrdého křehkého plastu. Ty originální se přidělávají vruty do palubky.
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
ja teda merim 187 sedacku mam na predposledni zarazku a bylo to utrpeni, jinak mam taky ty origo na vruty.
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
- Udoharys
- Kontaktovat uživatele:
A odkud je máš? Abych nenaletěl na ty s těma kolíčkama jak píšete,že nejsou dobré.Jsou origo ty z Autostylu nebo Skodovky?103457 píše:Jako Nojmis měřím stejně a nepřekáží mi, asi záleží, jak kdo je zvyklej sdět za volantem, pokud máte vepředu sedačku, tak asi holeně půjdou do poliček.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Udoharys - Jsou v autě od začátku už z továrny asi by to chtělo si je někde prohlídnout a koupit v krámě.
- Udoharys
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem u nás v OV hledal,tak je nemají. Jen na Netu jsem je našel díky Vašim tipům.Asi zkusím ty ze škodovky.Ty by mohly být origo.
-
smazany clen - FK
Já mám poličku pod palubovkou u spolujezdce, a zavazí jak komu
. Slečně ne, ale vyššímu chlapovi jo. Pod volant takové věci IMHO nepatří. Koupená byla v autosalonu Škodovky. Vruty od výrobce po pár letech povolily, řešení byly samořezný kovový šroubky. A rozhodně tu poličku není radno přeplňovat a přetěžovat, je jen na pár lehkých věcí, které se do ní pohodlně vejdou, takže žádný zázrak, ani objemnější autotatlas bych tam necpal. Při jízdě je dobrá na krabičku od panelu rádia a věci spolujezdkyně
.
Dneska by se dala sehnat na webu a snad v různých prodejnách auto-plasto-dílů.
Dneska by se dala sehnat na webu a snad v různých prodejnách auto-plasto-dílů.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Kupoval jsem jí nedávno.
Nejdřív jsem si jí objednal v běžné prodejně autodílů. Chtěl jsem světle šedou a samozřejmě přivezli tu břidlicovou (tmavošedou). To jsem si samozřejmě nevzal.
Cestou domu jsem se zastavil ve značkovém autosalonu Škoda a tam měli světlešedou skladem. Odstín nesedí úplně přesně, ale když se to jo neprohlíží, tak to znát neni. Tvarově pasuje perfektně. Připevnil jsem jí tam šroubkama, těm přibaleným kolíčkům jsem nevěřil. I když jsem to koupil ve škodovce, tak je to druhovýroba. Dřív prý měli originál, ale ten už se nedodává.
Stála mne asi 280Kč.
U spolujezdce je to OK, i na pojistky se člověk pohodlně dostane.
U řidiče bych to při svých 190cm mít nemohl, to už bych se tam nevešel.
Nejdřív jsem si jí objednal v běžné prodejně autodílů. Chtěl jsem světle šedou a samozřejmě přivezli tu břidlicovou (tmavošedou). To jsem si samozřejmě nevzal.
Cestou domu jsem se zastavil ve značkovém autosalonu Škoda a tam měli světlešedou skladem. Odstín nesedí úplně přesně, ale když se to jo neprohlíží, tak to znát neni. Tvarově pasuje perfektně. Připevnil jsem jí tam šroubkama, těm přibaleným kolíčkům jsem nevěřil. I když jsem to koupil ve škodovce, tak je to druhovýroba. Dřív prý měli originál, ale ten už se nedodává.
Stála mne asi 280Kč.
U spolujezdce je to OK, i na pojistky se člověk pohodlně dostane.
U řidiče bych to při svých 190cm mít nemohl, to už bych se tam nevešel.
-
hostel
mám ji v autě z výroby, je pouze u řidiče a nevadí mi (měřím 190). Ale sedadlo mám nadoraz, tak za mne tak akorát pejsek, nebo taška. V poličce vozím celou škodováckou bichli, atlas a balík cédéček a zatím nic neupadlo.
čauves, chci si také pořídit tu poličku na pravou stranu. jen se zeptám. nerozlišuje se jaký je rok Feldy že? prostě jde to do starší i Feldy po Faceliftu.
dík
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Pasovat tam bude...akorát odstín barvy
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Tvar a rozměr mají stejný. Jenom na starší feldu je tmavší a na novou feldu světlejší.
-
Radek1
- Kontaktovat uživatele:
Já je mám také obě a nijak mi nevadí a měřím 187cm a sedačku mám tak v polovině.
-
Bobik - FK
Ahoj poslední dobou uvažuju o poličce k spolujezdci, ale spíš by mě zajímalo pokud bych jí pak dával pryč tak tam asi zůstanou díry po těch šroubech co to drží že? V jakém místě se to přesně přichytává a už to někdo sundával?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Díry tam zůstanou, ale běžně nebudou vidět. Šroubuje se to pod palubku až zespodu.
-
Standa.Kas - FK
montáž přihrádky pod palubku
Zdravím. Sehnal jsem si přihrádku pod palubku u spolujezdce, protože moje felda trpí nedostatkem úložného prostoru. Takový ten nacvakávací kousek plastu ve tvaru L. Budu muset vrtat díry do palubky, abych ho tam mohl zacvaknout a tak se ptám... Neprovrtám tam něco, co bych neměl?? Nahoře mám airbag a nevím, kam až sahá, nebo nějaké kabely jestli tam nejsou. Budu vrtat jen 4 díry do palubky a 2 do tunelu, ale bojím se, abych něco nepos...!
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pát 05. srp 2011 16:55:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: příspěvky sloučeny, viz pravidlo č. 3
Důvod: příspěvky sloučeny, viz pravidlo č. 3
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: montáž přihrádky pod palubku
Nic nevrtej .. vem na to samořeznej šroubek
... poslouží stejně a bude to snažší 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: montáž přihrádky pod palubku
Předvrtal jsem malou díru a dal tam samořezný šroubek. Nemusíš se obávat, že by jsi tam cokoli provrtal.