Jestli přes to místo kouká na kapotu, tak by ho tam mít mohl. Na foru je nějaký výcuc ze zákona o umístění navigace na sklo a přesně zde píší, že to být může.
Peters56 píše:Ještě se to dá udělat jedním způsobem, počkej někde u silnice až pojede okolo sklopka s kamením, opiš si SPZ a pak to nahlaš, že mu odlétl kámen z vozu a rozbil ti přední sklo. Hlavně si pamatuj čas a místo kde jsi jí zapsal. Dopravní firmy se v tom rádi šťouraj jestli to opravdu mohlo být z jejich vozu a pak zkoumaj jestli tam to auto v tuto dobu opravdu bylo.
To se mi stalo na předchozím autě, ale doopravdy mi ho rozbyl. Takovou obrovskou krávu bych tím mím malým autíčkem nezastavil, tak jsem si opsal jen číslo, že to nahlásím u policajtu a na pojišťovnu. No a nakonec z toho vyšlo, že tam vůbec nejel, že jsem si to vymyslel a ještě na mě podali trestní oznámení. No a pak se to muselo vše nenápadně ztratit, abych ještě neplatil něco já jim.
Když jsem si koupil feldu, tak už jsem si ho připojistil. S tou paní se dalo hezky povídat a jelikož se jí nechtělo asi moc chodit na parkoviště, tak jsme se dohodli, že okno viděla a že je v pořádku

(když bych ho tam neměl, tak mi to taky pojistí

). Tak to zkus třeba udělat tak, jdi si ho pojistit někam kde je parkoviště daleko a ukaž jim třeba jen fotku, že tam nemáš nějakýho velkýho pavouka. No a za měsíc až dva si ho nech vyměnit.