Max. rychlost
-
Matalion - FK
Re: Max. rychlost
jednou jsem se honil s vytunenou mazdou 323 a vytahl jsme to az na 160km/h mam cistou seri 1,3bmm tu nejslabsi vezi + tlumice v katastrofalnim stavu posadka 3 lídi.otackomer mi malem nakopal prdel a motore ani nemluvim
ale musim rict ze je to sikulka 
-
Collin - FK
Matalion: A jak dlouho ti trvalo než si se dostla na tu rychlost??
Tak já jsem ze svýho ropáčka dostal nejvíc 172,3Km/h podle navigace. Dál už mě bohužel (bohudík) nepustilo čerpadlo. Dosáhl jsem kritických otáček a odstředivá regulace mě přistřihla křidélka v rozletu. 
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem zkoušel na 170km/hod dle tacho jsem "docela rychle" . Kromě města to držím pořád mezi 4000-5500ot takže je dobře zajetá ( 1,3mpi-50kw )
...v nádži je stabilně minimum Shell Power Racing. Akorát se mi zdá že "15" na zrychlení jsou nějak pomalé
...v nádži je stabilně minimum Shell Power Racing. Akorát se mi zdá že "15" na zrychlení jsou nějak pomalé
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
teď ale reálně ... Ani jsem to na max nezkoušel jedinou podloženou hodnotu mám 175km/h podle navigace a víc jsem se bál.
Collin píše:4ekám co napíšou ti co mají čip,vačku a ruzné sračky.
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
-
Matalion - FK
no jel jsem po dalnici 130 a najednou me predjela mazda 323 tak jsem ho pak predjel a mu se to nelibilo tak me zacal znovu predjizdet v tu chvili jsem mel pedal napodlaze a na tachometru jsem mel 160 auto plavalo sice na vsechny strany ale jelo byla to uzka cesta takze jsem se venoval rizeni a netusim za jak dlouho ale mylsim ze 130 na 160 to slo docela rychle. jinak jsme jeste nezkousel z 0 na maximalku za jak dloho to udelamCollin píše:Matalion: A jak dlouho ti trvalo než si se dostla na tu rychlost??
-
Hanz - FK
Re: problem s maximalkou
já mam taky 1.3BMM, najeto 200K km a taky to přes 140 nejede. Moje rozebraný MPIčko najeto 175K km si dalo 172Km/h...
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Nesmite se bat, ono by se to z kopce rozjelo
I kdyz papirove to ma vmax tusim 150. Kolik to jede na 4ku?
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
- zemlak
- Kontaktovat uživatele:
Mám 1,3 BMM Feldu, na krátký rovině v pohodě hned 140 a víc už jen hodně pomalinku přidává, zatím jsem to vytáh až na 160 a ještě by kousek šla, ale hodně pomalu a nesmí být kopeček, prostě nad těch 140 se jí nechce jet, Motor najeto 50tis
Předtím jsem měl Favorita, 1,3 myslím 40kW s karburátorem, a ten přes 140 nešel.
Předtím jsem měl Favorita, 1,3 myslím 40kW s karburátorem, a ten přes 140 nešel.
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
1,3 bmm 40kw, na 4kvalt 155 otacky tesne pred omezovacem, maximalku presnou nevim, nejezdim usek kde bych ji mohl dele podrzet, a ani gps nemam, Auto ma svod z karbecovyho fava, nemam kat ani stredak .
Moje Felda 1.3BMM 50kW dává v pohodě 160km/h, bohužel nejsou naše dálnice tak dobré, že bych to mohl rozpálit ještě více. Ale asi před rokem jsem jel přes 170km, ale to nemá cenu s Feldou. Ale běžně tam těch 150km/h dávám, jinak se mi zdá že se plazím
- mám JP střed, SOIETA, filtr, a udržovanej motor a netankuju benzín by Globus, Tesco apod.
,,
tento příspěvek je: 1 2 3 4
tento příspěvek je: 1 2 3 4
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
P3t4n - FK
Tak jsem jel. My severočeši to testujeme mezi obcemi Hodkovice a Turnov. Je to kopec nahoru, dolu a dlouha rovina. Byly 2 v noci a já vůbec nechtěl jet po dálnici, jenomže jsem špatně odbočil a už jsem jel. Pod kopcem 100kmh/5kvalt - spóro. Pak mi ruplo v bedně, dal jsem na chvíli trojku, pak čtyřku a na kopci jsem byl na omezovači a asi 150. dám 5, rozsvítím dálkový, plyn na zemi už mám. 160, 170, 180, strach ze smrti a tak. 185 a pak už jsem něměl nervy.
Výsledek? Je to neovladatelný, ale jde to. Nejvíc mě fakt vyděsilo že to zrychlovalo docela dost. Pak jsem vyhulil 2 krabky a po dvou hodinach sem se svítáním usnul
. (Sériová BMM, 50KW, 137tis. rv.95, relativně v cajku, roztahaná? nevim.)
Výsledek? Je to neovladatelný, ale jde to. Nejvíc mě fakt vyděsilo že to zrychlovalo docela dost. Pak jsem vyhulil 2 krabky a po dvou hodinach sem se svítáním usnul
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem předjel babku na kole 
Naposledy upravil(a) Jura_Favorit dne čtv 08. lis 2012 23:02:02, celkem upraveno 1 x.
- mako
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem vrátil zpátky filtrbox tak to nejelo víc jak 150 (z kopečku to dalo víc) ale na rovince se zastavila ručička vždy přesně na 150. tak jsem vyhodil papírovou vložku a na zkoušku jsem tam zacvaknul takovej filtr co se dáva do větráku na elektromotorech nebo rozvaděčech a už to jede
zatím jsem dal tachometrovejch 180 dalo by to ještě o něco víc ale už nebylo kde a teď to už radši nepokouším, je to podle mě zbytečnost.
VW passariantion+VW felicia diesel power
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Já taky jezdím 150 - 160 Km/hod normálně. Při 160Km je to uvnitř tišší než při 120. Slyšíš skoro jen vítr.Michelin1 píše: No tak nerikam ze to nenin mozny, ale ja si cestovni rychlost predstavuju trochu jinak nez pedal na zemi, vevnitr rev jak krava a korigovani auta po silnici.
Takova normalni cestovni rychlost ve felde je tak 100-120
Mako: videl sem na vlastni oci tachometrovyhc 200 v seriove 1.6 ale neverim tomu ani omylem
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
-
lukevilla - FK
1.3 BMM r.v. 1995 najeto vcera 200 000 km - Na dalnici ve dvou lidech podle tachometru 165 km/h ale je to strop, myslel jsem ze se to rozskoci 
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
1,3 bmmm 40kw a v technicaku mam 145 , skutecnost dle gps 155 - 160
-
Fary - FK
Znami ma felinu combi 1995 Bmm 50 kw a ma tam 145 km
Já mám felinu combi 1996 Bmm 50 kw a taky mám 145 km
Já mám felinu combi 1996 Bmm 50 kw a taky mám 145 km
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
já s BMM 50kw 165 podle tacho, ale šla by ještě víc.. ale myslím ze seriovej jednobod vic jak 170 nedá

-
xXxTRA - FK
1.3 bmm vyroba 94 v technicaku 150km/h po rudne nemam problem litat 160 dle gps, po dalnici max 175km/h dle gps
1.3 BMM 1995 - podle tacho 169 km/h, takze v realu takovych 165. Bylo to z kopce a vic uz by fakt nejela. Ale hodne zalezi na vetru, takze tohle srovnavani nema moc smysl...

I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.