Divný tlumiče? ohlý pls radu

Monstrak - FK

Divný tlumiče? ohlý pls radu

Příspěvek od Monstrak - FK »

Prosím Vás všechny o radu.
Když jsem auto kupoval tak jsem věděl že mám ohnutej jeden tlumič (viz. první část obrázku). Řekl jsem si že koupim komplet HP použitý a necham je zrepasnout, vyměnili tam těhlice atd. pak mi je hodily na auto (pepa ze stodoly), ale jak vidíte v druhý časti obrázku nějak to neni ono, táhne to do prava :evil: Pěkně mě to štve a jestli to nevyřešim tak auto půjde do háje, já se nechci přetahovat s autem abych mohl jet rovně. Nejvíc mě překvapuje že teď je to na obou stranách.
Moc všem děkuju za rady
http://img374.imageshack.us/img374/5925/img018ax1.jpg
sowwwa - FK

Re: Divný tlumiče? ohlý pls radu

Příspěvek od sowwwa - FK »

To jsou normalni hodnoty, moc bych to neresil. Ono zalezi jak to sestavis, pokazdy si to sedne trochu jinak. Koukal jsi jak vypadaj silentbloky v ramenech?
Monstrak - FK

Nekoukal, zkusim se podívat. Ale normální se mi to nezdá.
Monstrak - FK

Zběžně jsem na to koukal a mám strženej šroub na vzpěře tlumičů, může to dělat neplechu?
sowwwa - FK

Na Omege jsem mel u jednoho kola odklon 5 stupnu, a to mi jeste rikali, ze na Opla jsou to docela hezky hodnoty :) Ten sroub na to muze mit taky vliv, protoze drzi misku tlumice na spravnem miste ..
Monstrak - FK

budu muset měnit zase horní uložení, kvůli strhlýmu šroubu, to si servis zaplatí. Zatáčení do strany a špatně sjetý gumy mě nutí s tim něco udělat.
sowwwa - FK

Zataceni do strany a spatne sjety gumy? :o Tak to je ale problem ve sbihavosti :!: To znamena: silentbloky v ramenech, horni ulozeni, cepy, loziska, prip. vule v prevodce rizeni .. Vsechno tohle se da snadno proverit pri oprave toho utrzeneho sroubu ..
luke.bean - FK

Příspěvek od luke.bean - FK »

jestli tam ten šroub na horním uložení je,tak to na to nemá vliv jestli je sthlej nebo ne,protože díry na tyhle šrouby jsou přesný a tudíž se nemůže měnit poloha uložení

silenbloky v ramenou (ty zadní jak jsi se dal odkaz) vyzkoušíš tím,že zahýmeš s kolem když je auot na zemi zepředu dozadu a uvidíš jestli bude cestovat nebo ne
Odpovědět