Pujde to opravit?
-
smazany clen - FK
Pujde to opravit?
Čau chci se zeptat když mám ALU kolo a po nárazu do obrubníku se mi kus odštíp, jestli to někde opravěj a za kolik? Tady na Kladně mi ve dvou pneuservisech řekli, že oni to nedělaj.
-
whoof - FK
Re: Pujde to opravit?
tak v pneuservisu ti to fakt asi neudělají ... zkus si najít nějakou opravnu disků
-
smazany clen - FK
-
Zbysek - FK
No tak to je dost velkej kus teda. Takhle velký vyštípnutí jsem nikdy nenechával dělat. Menší nebyl nikdy problém (dělávaljsem vždy v Olomouci), ale tohle tedy vážně netuším. Snad bude mít někdo z ostatních zkušenost s tak velkým kusem.
-
Josh123456 - FK
já si spíš myslim, že takhle velký zásah až k drátům (lemu) pneumatiky i kdyby se opravil, tak bych tomu nevěřil, že by to bylo ok. Nevím no...
-
Zbysek - FK
Tak stejně se to zavaří a svarový kov je pevnější než originální materiál, takže není proč tomu nevěřit. Akorát teda jde o to, jestli zavaří tolik materiálu a aby to nestálo nakonec víc jako jiný kolo, protože i na obrábění pak bude zase větší plocha.
-
smazany clen - FK
A kolik tak stojí menší poškození? Já už schánim levně jinej ten disk a když ho seženu tak to nebudu řešit. Naštěstí Pneu to neodnesla ta je celá
-
Zbysek - FK
Menší poškození se většinou vejde s přehledem do pár stovek. Tohle ale vážně nevím, je to už opravdu velký. Možná Luke Bean by mohl vědět, přece jen na rally se asi častěji poštěstí něco vykousnout.
Vím jenom o tomhle
http://www.sweb.cz/R.Horna/
http://www.sweb.cz/R.Horna/
-
smazany clen - FK
dik, ale teplice jsou daleko. Doufam, že levně seženu ten disk. to bych pak musel vyvážit ceý auto když budu měnit disk že jo?
Stačí to přezutý . Každý kolo se vyvažuje samostatně
-
Collin - FK
Nečetl sem celé ale pokud už budeš vyvažovat tjedno kolo, dejme tomu na předku tak bych vyvážil i to druhé. To stejné bych udělal i na zadku.
-
smazany clen - FK
Collin: No já koupil sau vyváženejch disků s pneu a dal jsem je tam teď jsem jeden disk oddělal(přední) tak snad ty zadní vyvyžovat nemusim ne?
-
Zbysek - FK
Collin to myslel tak, že by jsi měl vyvážit kola, která jsou spolu na nápravě. Tedy v tvém případě oboje přední.