oprava kola
-
RE5PECT - FK
oprava kola
čus,
vlítl jsem do díry a z vnitrní strany sem narazil elekron,je tam taková promáčklina smerem do stredu kola,diky teto neprojemnosti me kolo ujde asi o atmosféru za dva tejdny.urcite by to šlo narovnat ale bojím se do toho řezat kladivem,nemáte někdo zkušenosti jak toto vyřešit???nebo se nemám bát do toho bouchnout třeba přes dřevo?poradte prosím!!
vlítl jsem do díry a z vnitrní strany sem narazil elekron,je tam taková promáčklina smerem do stredu kola,diky teto neprojemnosti me kolo ujde asi o atmosféru za dva tejdny.urcite by to šlo narovnat ale bojím se do toho řezat kladivem,nemáte někdo zkušenosti jak toto vyřešit???nebo se nemám bát do toho bouchnout třeba přes dřevo?poradte prosím!!
-
RE5PECT - FK
Re: oprava kola
a nevíš jak se to opravuje,nebo nějakou firmu z okolí brna co by si s tímto poradila

-
Collin - FK
Tak my necháme opravit liťáky ale nevím kde. Zítra se ti na to v práci zeptám a dám vědět. Kdyžtak se mě tu připomeň.
-
Collin - FK
Pokud máš foto tak ho sem dej. Nebo alespon zítra během dopoledne at to mužu ukázat kolegum jak je velké poškození a kolik to tak bude stát.
-
Collin - FK
Tak sem ti to zjistil. Nemají www ale adresa je Brno-Obřanská 13, Tel: 545 214 963.
-
RE5PECT - FK
-
RE5PECT - FK
jak vidíš ránu dostala i úplně nová pneumatika!hafo mě to štve tu zkusím nechat opravit u nás v pneuservisu
-
RE5PECT - FK
Já eště studuju , byl sem tam jen na brygádu, je to v Němčičkách
-
Collin - FK
Tak adresu kterou si ti dal dej do map a val tam
S klukama se tam dá o ceně bavit...