Zapojení SW

dotazy a rady na vše kolem hudby
Legolas19 - FK

Re: zapojeni basaku

Příspěvek od Legolas19 - FK »

3 tisice maximal ne mam limit i s kablama ale aby to nebyla nejaka herka doničena :)
Legolas19 - FK

tak ještě počkam co mi nabidne pan felda.felda ale jinak mi poslal tenhle seznam zesiku na ten basak tak mi pls řeknite co je nejlepší at už ho mam z krku kluka

http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=16

http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=42

http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=46

http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=50

http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... Itemid=101

prosim ještě o radu jake kabli budu potřebovat pro montaž a pak jak mu to namonovat děkuji jinak ještě řeším jak to přichytit aby to nejezdilo po kufru
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Všechny jsou na ten sw slabé. A kabeláž potebuješ napájení,pojistkové pouzdro,pojistku,rca cinch,kostra.
Legolas19 - FK

jj to sem taky říkal že zesik by mel mit vic jak basak ae tak vis jak sem to psal tak když koupim te set co je na prvni strance v odkazu tak to bude stačit vse ne ?
Collin - FK

Legolas19 píše:jj to sem taky říkal že zesik by mel mit vic jak basak ae tak vis jak sem to psal tak když koupim te set co je na prvni strance v odkazu tak to bude stačit vse ne ?
To myslíš kde??
Legolas19 - FK

http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=71 atohle mylim
Collin - FK

Mě to nejede at sem to tam vložil jakkoli, ale když dám fancarhifi tak na mě skočí jen rádio s displejem...
Legolas19 - FK

http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=71 skus ted jinak za chvili jedu na lak a počitam tav v listopadu už budu pomalu realizovat hudbu do mojej felinky nemužu se na to dočkat jelikož si potrpim na dobrou hudbu v autě :) ne za statisice ale aby se to dalo poslouchat a co ty jakou mas hudbičku ?
Collin - FK

Ten set bude stačit bez problému! Já sem toho dost vystřídal, a v tuto chvíli mám jen přední repro od Crunch,sw, a zesík. Nemám rádio ani kabely... :(
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

kdys měl zájem mám jeden plusovej 5m i spojistkou, navíc, bych ti ho vzal do Vyškova. jestli už tedy nemáš nějaký vyhlidlí... ;) možná bych někde našel i ten s těma na propojení rádio - zesík,
Collin - FK

No o nějakém kabelu jednám s fancarhifim. Copak máš za kabel? Výrobce? Pruřez?
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

zítra se podívám a pošlu po ICQ.
Collin - FK

Ok ale budu tam až večer. Zítra makám celej den :x
Legolas19 - FK

tak kluci už jsme se někam dopracovali takže + kabel je na baterce přes pojistku a přidělany k tesilovači .
-kabal ktereho je jen metr a nevim co s nim sem pich na ukostření světel nevadí ?
ten sem spojil radio a zesilovač dvojkablem a ted problem čim spojit ten zesilovač s basakem žadny kabl krom dvojlinky nezbyl a nějake drobnosti

prosííííím moc poradte co je špatně a co mi chybí nerad bych něco pokazil
Haja - FK

Příspěvek od Haja - FK »

Tak jako první bych změnil ukostření toho zesilovače a to tak že to ukostři na šroub který je od zadních pásů. No a pak ten zesilovač s basákem spoj dvojlinkou ale nějakou silnější záleží na výkonu (2,5mm² nebo raději 4mm²)
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

Legolas19 píše:tak kluci už jsme se někam dopracovali takže + kabel je na baterce přes pojistku a přidělany k tesilovači .
-kabal ktereho je jen metr a nevim co s nim sem pich na ukostření světel nevadí ?
ten sem spojil radio a zesilovač dvojkablem a ted problem čim spojit ten zesilovač s basakem žadny kabl krom dvojlinky nezbyl a nějake drobnosti

prosííííím moc poradte co je špatně a co mi chybí nerad bych něco pokazil
...to si děláš srandu ne???? :o :o nejdřív se tady vypisuješ o rady...a pak to takhle zbastlíš...asi patříš taky mezi ty co "já sám..." a pak mrtvo...už se Collinovi nedivím, že mu sem tam něco ujelo protože toto je jako házet hrách na stěnu...promiň, ale musel jsem to napsat...
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
Legolas19 - FK

dik za nadáni a ted bys mi mohl aj poradit kal tu dvojlinu upevnim v tech koncovkach teho basaku
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

...to byla jen výtka...nevím o jaký basák jde, ale většina mají pérové svorky nebo šroubovací terminál...
Legolas19 - FK

tohle co je na obrazku to neni jde o ten basak co je uplně na prvni strance prvni prispevek jsou to takove konce a uvnitř zobaček jakysy nevim jak to popsat
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

...toto jsi si koupil...? :o ...tam jsou tyto terminály..ten nad ním je pro osvětlení...jestli tam jsou dva SW tak pozor na zapojení...
Legolas19 - FK

ne ja si jeste nekoupil nic ja chci tu sestavu churunch tohle je kamoše jak tam pisi ja bych tenhle nezanackovy smejd nechtěl prave ze jsou tam dva po 250 watech ale fakt nevim jak to zapojit to těch zdiřek
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

...pokud můžeš tak vyfoť to připojení...jestli má 2xSW tam by byl ideální zesilovač typu monoblok.Ten totiž umí pracovat s nižší impedací tj. 2ohm (pokud teda ty SW jsou 4ohm)
Legolas19 - FK

fotku dodam zitra az ddojede blbec ze skoly
Legolas19 - FK

tak mam zase par dotazu tenhle zesilovač je to Marriola tropic 2700 zapojeni na obrazku jednamam plus mam minus zapojeny a REM od radia zesik svítí hučí kratka jede jak ma ale při zapojeni subwolfru nic ani se nehne a to mam zapojene podle navodu a nic co s tím ?
Legolas19 - FK

akorat si nejsem jistej do kterych dir zapojit ten CINCH

basak ma todle na zapojivani vedu z toho dvojlinku na zesik + a - a nic
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

...hraje aspoň...?...jak máš nastavené LPF...?...pak jak máš zapojené kabely na zesilovači?...musíš to zapojit na svorky těch kanálů na které jsi přivedl signál...jinak ti to hrát nebude...
Legolas19 - FK

podle navodu :) LPF jako jestli je toto co myslím Low pass filter tak s tim sem nehybal

ty kabeli mi prosimtě řekni jak to zapojit at neco nezničím vubec nevim jak cchi už to mit jen z krku a myslím že svoje auto přenecham na zapojeni odbornikum
Legolas19 - FK

jinak sem to měl asi tak zaúpojene
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

RCA kabel od rádia dáš na kanály tam...kde je LPF a ta masí být aktivní tzn. zapnutá.Jinak by ti šlo celé frekvenční pásmo do SW.Dejme tomu, že LPF je na kanálech 3-4.Na ty zapojíš RCA kabel od rádia.Na výstupním terminálu to máš dobře...sice to není moc vidět, ale musí to zase být kanály 3-4 a zapojený do můstku.
Pak musíš nastavit vstupní citlivost.To by mělo být označené jako "gain" nebo "level" tu nastav pro začátek na 1/2 a prozatím vynech bassboost (+-dB) a basy nastav na rádiu...ale tak aby SW při vyšší hlasitosti nezkresloval, ale to samozřejmě bude záležet na použitém SW a na tomto zesilovači protože nepředpokládám, že bude mít solidní DF (damping faktor) který určuje jak dobře bude zesilovač zvládat membránu SW.
Legolas19 - FK

oki dik zatim zitra to skusim a uvidím jo prosimtě jak se natěch tvych strankach obědnava ? cchi ted ten basak a zesik si koupit díky
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

...v pravo nahoře je KONTAKT a tam je pole pro zprávu ;) jinak kontakty máš zde pod nickem...jak mail tak ICQ...
Legolas19 - FK

ok vše hraje paradně na muj vkus ale už se těím na svoje auti ozvu se to asi na icko a domluvime se
tibi

Re: Jak se zapojí subwoofer?

Příspěvek od tibi »

Jurka píše:Takže jestli to chápu správně, tak jen propojím nějaké jakékoliv dva cinche co vedou z rádia s cinchema v SW a frčím? Jinak ten set to je teda pecka.... Já nejsem žádný audiofil..... dneska jsem akorát slyšel hrát SW Sencor tento: http://velkosklad.cz/foto-mobily/subwoo ... r-1276222/ a nehrálo to právě vůbec špatně za ty prachy, tak si říkám, že by se to mohlo šiknout jako lehké doplnění basů k mým vlastně skoro jinak sériovým repro
Jurka píše:Vím teda že značka Sencor nic moc už sem od nich měl tři autorádia a už to nechci vidět, ale tohle se mi docela líbí.... za ty prachy...
Odpovědět