Černý štít kolem budíků
-
smazany clen - FK
Černý štít kolem budíků
Zdravim všechny.Chtěl bych si dát do barvy černý štít kolem budíků.Nepodařilo se mi ten štít vydělat.Mám volant s airbagem a vždy se mi o něj sekne.Nerad bych tam něco urval.Viděl jsem, že jsou ke štítu připevněny budíky, nějakými dvěma péry.Poradíte mi prosím jak na to?Díkes a ať nám to jezdí
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Černý štít kolem budíků
Ono to asi nebude o volant .Sundals náhon tachometru v motorovým prostoru?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
smazany clen - FK
Nesundal.Jsem myslel že to pujde ven i bez budíků.Takže sundám náhon a mělo by to jít jo?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No jasně, ten musíš odšroubovat od převodovky a uvolnit ze spon, aby šel volně vtáhnout do přístrojovky, jinak hrozí, že utrhneš plastový komínek rychloměru a budeš muset kupovat novej. 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ale stejně dávej bacha jestli to děláš poprvé tak opatrně žádný násilí.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
U Felicií se čtyřramenným volantem se mi nikdy budíky nepovedlo vyndat bez demontáže volantu, nebo bez demontáže spodního plastu na sloupku řízení, demontáže čtyřech šroubů co drží sloupek volantu a spuštění celého sloupku i s volantem dolu.
V případě volantu s pytlem raději spouštím ten sloupek řízení. Vypadá to složitě, ale nic na tom neni.
Občas někdo tvrdí, že se dají budíky vyndat. Mě se to ale přes opakované pokusy nepovedlo a násilí používat nebudu.
U Feldy s dvouramenným volantem to jde v pohodě bez demontáže čehokoli.
V případě volantu s pytlem raději spouštím ten sloupek řízení. Vypadá to složitě, ale nic na tom neni.
Občas někdo tvrdí, že se dají budíky vyndat. Mě se to ale přes opakované pokusy nepovedlo a násilí používat nebudu.
U Feldy s dvouramenným volantem to jde v pohodě bez demontáže čehokoli.
já to zatím vyndal vždy bez jakýkoliv manipulace s volantem nebo sloupkem řízení a to byly i volanty s pytlem
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Rovněž povolím volant a spustím ho dolů, lépe se budíky vyndavají a hlavně zpět nasazují do těch dolních zámečků.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Mě přes budíky přesahuje obložení sloupku řízení a násilně to přes to rvát nebudu.
Na starších Feldách s tenkým sloupkem to nebyl problém.
Na starších Feldách s tenkým sloupkem to nebyl problém.
Aha. Tak to jsi mě uklidnil. Mě to taky nešlo, dokud jsem nespustil sloupek řízení níž. Mám r.v. 1997, a horní obložení sloupku přečnívá přes štít budíků.
Když to skoro všichni vyndavali bez problémů, nabyl jsem mylného dojmu, že jsem na to nějak levý.
Když to skoro všichni vyndavali bez problémů, nabyl jsem mylného dojmu, že jsem na to nějak levý.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem asi taky. Hrabu se v elektrice v autech dost často a tak zmršenou demontáž budíků má stad jenom novější Felda.
-
duke - FK
Ahoj chtěl jsem se zeptat, když potřebuju vyměnit žárovku v budíkách můsím je celé vyndat nebo je stačí povysunout?? a pokud bude stačit povysunout tak jestli musím sundávat volant. Dík za odpověď
-
hurvajsp - FK
volant sundavat nemusíš a na výměnu žárovky je fajn je vyndat protože jinak se za nima naprd manipuluje
-
hurvajsp - FK
nevidím v tom rozdíl jestli máš 4 ramenej nebo dvou, na vyndání budíků to nemá vliv
-
Meverick - FK
Ahoj .. no musíš je vindat pač žarovky v budíkách sou pod 2 krytama .. sundáš jeden a podním je ještě jen takovej obyč tenkej plastovej .. volant sundavat nemušíš .. ale měl bys vyndat celej ten plast okolo budíku ten drží myslím na 6 šroubkách . Pod krytkou na palubni počitač , pod krajníma zaslepkama tlačitek a pod krytem kolečka , na otevírání a zavírání pruduchů na topení. Ten plast okolo budiku se vindavá pěkně blbě bacha ať si tam neulomíš pacičky na spodní straně. Ze zadu budíku budeš mit pak na pravý straně myslím že 3 nebo 4 konektory a zhruba uprostřed musíš vycvaknout lanko k tachometru... je tam patent podobnej zacvakávání patice žárovky s blinkrem.