Rada Stroboskopy
-
CZert - FK
Rada Stroboskopy
Cauky lidicky
Rad bych koupil nejake kvalitní stroboskopy a za rozumnou cenu jake mate vy? a jak ste s nimy zpokojeni? muzete me hodit nejaky ten odkaz na nejake dobre?
Predem diky
Rad bych koupil nejake kvalitní stroboskopy a za rozumnou cenu jake mate vy? a jak ste s nimy zpokojeni? muzete me hodit nejaky ten odkaz na nejake dobre?
Predem diky
-
Legolas19 - FK
Re: Rada Stroboskopy
čau ja měl obyčejne za 3 stovky a teda asi po dvou tydnech přestal blikat napřed jeden a pak blbnul i druhy pak sem měl tydle Stroboskopy Type R, PROFI stali 1000kč a byli užasny dali se regulovat a parada spokojenost ostre zablesky ted už nemam žadne je to na nic
-
CZert - FK
a ty profi vydrzely dlouho?
Naposledy upravil(a) Maty dne čtv 23. říj 2008 17:42:05, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4
Důvod: viz. pravidlo č. 4
-
Legolas19 - FK
ty sem měl cca rok a pul a vydrželi to blikali i dvě hodky v kuse a bezproblemu tyhle same se davaji i do sanitek a podobně jeste jsou jedny takove a ty jsou takly fajn ale sou jeste dražší kamoš je ma možu se ti poptat
-
CZert - FK
-
Michal71717 - FK
stroboskopy mám obyč v mlhovák, přežili i čelní náraz, ale kupovat bych si je nekupoval stejně s něma blikat nesmíš, teda můžeš pokud si dost bohatý
-
Legolas19 - FK
tak to si měl štěstí že vydželi asi si je často nepoužival ale jinak s tebou souhlasim je toc elkem zvytečna věc ktera ti nic neda a akorat problemy s policajty
-
CZert - FK
mno za jizdy bych je nepouzival
ale znate to mladej a blbej
mno jeste uvidime 
-
Legolas19 - FK
ale tak u nás na jihiu to vždy řešili domluvou ja pořad jezdim s neonama a vždycky mi říkaj že mě napominaj naposledy 
A nebo kup ledkový strobáče jako mám já http://feliciaklub.cz/forum_new/downloa ... &mode=view (strobáče jsou ty bílý podélný světla vedle mlhovek) ,ale používání v provozu nedoporučuju .Já to využívám teda jen když nějakej vul začne předjíždět v proti jedoucím pruhu tak blízko ,že by mě ohrozil tak je zapnu a většinu se zalekne a vrátí se radši zpět.Za tu dobu co je mám tak tohle funguje na řidiče,ale jinak je nepoužívám maximálně na sraze někdy.