jinak zitra zkusim prehodit nejake kabely v tom convertoru ..... proste to proházet .... a treba to pohraje..uvidim,no ...
nefunguje subwoofer
-
chipp - FK
Re: nefunguje subwoofer
1) ta redukce na propojeni stojí 5,-/ks .... takže je koupím zítra..snad nezbankrotuju když za to dám 10 korun
jinak zitra zkusim prehodit nejake kabely v tom convertoru ..... proste to proházet .... a treba to pohraje..uvidim,no ...
...
-
RE5PECT - FK
prej zpěházet, kua nei nepřehazuj a zapoj to jak to má bet zapojený
nic na tom není jen +a- od dvou repráků a kostru práce na chvilku
prej zpěházet
vše tam máš napsaný jak má bejt zapojenýzelenej je + jednoho kanálu a zelenej s černou čárkou je - toho kanálu, hneděj je + druhýho a hněděj s čárkou je - toho druhýho repra a černá barva je kostra nic víc mám to ted před sebou,hlavně nic nezpehazuj jak tě napadne ještě to napojíš všecko na + a vyhoříš

-
chipp - FK
tak napis kam jaký kabel mam na co napojit audelam to tak..nebo VYHROŽUJU.. opakuju VYHROŽUJU zpřeházim to..!! bu bu buuuuu !!!

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jestli se už nestaloRE5PECT píše:prej zpěházet,,hlavně nic nezpehazuj jak tě napadne ještě to napojíš všecko na + a vyhoříš![]()
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
RE5PECT - FK
já ti už napsal kam vše máš zapojit, z rádia vezmeš dva kanýly od repro a postupuješ tak že zelenej kábl z konvertoru je + a zelenej s černou čárkou je - toho prvního kanálu z repra , hneděj je + druhýho a hněděj s čárkou je - toho druhýho repra a černá barva je kostra
-
vanplus - FK
hustá debata
jen aby to nebylo takovou kravinou jako třeba nenastavenej fader

-
chipp - FK
respekt..... hele dík moc za radu ...jak tobě tak všem ostatním přihlížejícím..... radegastovi taky samozřejmě,macovi a všem dalším na ktere jsem zapomněl..goofymu a spol .... zítra se staví u mě pan PSYKOPATH ... rikal ze vezme radio a nejake kabely a zprovozni mi to,že je seznámen s celou problematikou a že to zprovozní..takže jakmile to bude v nějakém pokročilejším staádiu ... dám zase vědět....
jen tak na okraj, touhle zkušeností jsemse poučil .... že je lepší si připlatit za kvalitní služby v servisu a nové věci,než ušetřit třeba tisícovku a dělat si to doma sám na koleni a mít zesik z druhé ruky.... takže pro příště když bych si chtěl koupit něco podobného čemu nerozumím ..... nějak jinak než nové,prosím dejte mi facku za to...a pošlete mě s tim do autorizovaneho servisu kde jen vysolím prachy a nestarám se.... aspoń tu semnou budete /nebudete mít starosti
fakt ještě jednou dík....a dám vědět co a jak zítra..... jinak snad se to povede,držte palce....
jen tak na okraj, touhle zkušeností jsemse poučil .... že je lepší si připlatit za kvalitní služby v servisu a nové věci,než ušetřit třeba tisícovku a dělat si to doma sám na koleni a mít zesik z druhé ruky.... takže pro příště když bych si chtěl koupit něco podobného čemu nerozumím ..... nějak jinak než nové,prosím dejte mi facku za to...a pošlete mě s tim do autorizovaneho servisu kde jen vysolím prachy a nestarám se.... aspoń tu semnou budete /nebudete mít starosti
fakt ještě jednou dík....a dám vědět co a jak zítra..... jinak snad se to povede,držte palce....
-
Radeggast - FK
Dej vědět a začni šetřit na nový rádio...
Třeba pod stromeček... 
-
chipp - FK
jj to rádio je pouze přechodné co tam mám.... už nevyzbyli peníze..poslední dobou bylo moc moc výdajů od oken začerněných po SW,zesik,kabely, atd .... takže musim šetřit...
:D:D...ale určo něco bude...
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...je to možný...protože nenapsal jak ho zapojili...a kam... 
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
normalne centropenemMoltician píše:prosim te cims zacernoval okna?
jinak kdy a kde zitra budete bastlit?.... bych se prisel podivat
méně znamená někdy více...

-
chipp - FK
mac> dříve než v 18:30 to nebude...takže sraz je v 18:30 na tom parkovišti u Ečka ....
jinak ja mam cely den volno..takze jestli se chces stavit a pomoct mi ...tak muzes klidne....
molitan> nechal jsem si to dělat v Klimkovicích u ostravy .... (jinak okna na aute mam necele dva tydny...a o vikendu me ted staveli příslušnícic a chtěli homologacni papír k předním sklum černej..sem řekl že je někde zahrabanej doma v šuplíku,ale že tam 100% je...tak me v pul 12ctý večer nechali jet s podmínkou že ho příště už u sebe budu mít)
jinak ja mam cely den volno..takze jestli se chces stavit a pomoct mi ...tak muzes klidne....
molitan> nechal jsem si to dělat v Klimkovicích u ostravy .... (jinak okna na aute mam necele dva tydny...a o vikendu me ted staveli příslušnícic a chtěli homologacni papír k předním sklum černej..sem řekl že je někde zahrabanej doma v šuplíku,ale že tam 100% je...tak me v pul 12ctý večer nechali jet s podmínkou že ho příště už u sebe budu mít)
-
Goofy - FK
a předělals jsi už tu kostru,jak jsem ti řikal?možná by byl fakt jen problem v tom.
-
chipp - FK
goofy> nepředělal..ale zkusil jsem vzít jinej kabel..ten hnědý jsem vyhodil a natáhl jsem jí od zesiku dozadu do kufru co je ukostřené zadní levé světlo .... pod matku ...a stejnak to nešlo ..... takže tim to asi nebude...
dnes prijede ten psykopath.-..tak se na to koukne a uvidime...
dnes prijede ten psykopath.-..tak se na to koukne a uvidime...
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...vyzkoušej...jak daleko dohodíš...
...pak se nediv, že s tím nemůžeš hnout...co ta čokoláda...
to nech elektrikářům na lustry
...kdyby jsi jsem dal to foto dřív tak jsi měl už pořešené...toto rádio by mělo mít linkový výstup, ale ne jako RCA, ale potřebuješ tento konektor...
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... NI-ISO-RCA
...zajímalo by mě odkud jste tahali spínané +12V pro REMOTE zesilovače...protože to je z tohoto konektoru, který máš prázdný...
...kdyby jsi jsem dal to foto dřív tak jsi měl už pořešené...toto rádio by mělo mít linkový výstup, ale ne jako RCA, ale potřebuješ tento konektor...
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... NI-ISO-RCA
...zajímalo by mě odkud jste tahali spínané +12V pro REMOTE zesilovače...protože to je z tohoto konektoru, který máš prázdný...
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
cokolady fuj! ted jsem dostal auto na zimu a divil se ze radio jednou hraje, jednou nehraje jeden reprak a pak druhy....
a potom jsem travil 2hodiny v garazi abych to dal aspon do "nejakeho stavu"

nejlepsi je vsechny kably stejne barvy a triprdele pojistek co tam nemaj co delat
jinak presne co rikal fancarhifi...
a potom jsem travil 2hodiny v garazi abych to dal aspon do "nejakeho stavu"

nejlepsi je vsechny kably stejne barvy a triprdele pojistek co tam nemaj co delat
jinak presne co rikal fancarhifi...

-
Goofy - FK
ten konektor v levo/bíly volny/ je od anteny...
ale je fakt co se týkalo zapojení že v tom byl opravdu chaos a spousta kabelu vedoucí po dvou do jednoho pinu apd..o pojistkach nemluvě...
a použita byla high low vyhybka http://www.shop.sekin.cz/product/628-sinus_live_hl-406

-
Marty_pv - FK
-
Psykopath - FK
Takže jsem zkouknul instalaci radia u Chippa, a buď to vypadá na vadný konvertor, nebo to radio nemá výstup na 4 repra - to mě ovšem napadlo až doma
Každopádně ta redukce co píše fancarhifi by mohla pomoct, a jak jsem se díval, tak remote na zesilovač vzal goofy z napájení antény.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...tak bastlených foto bych tady mohl dát celou galerii
...ten HI-LOW adaptér jste mohli připojit na zadní repro (aby u rádia nebyl zmatek) ale při použití toho ISO s RCA by toto odpadlo...jestli SW nehraje jak má...je možné chybné zapojení adaptéru...každopádně mé doporučení je...rádio vyměnit
Je dostatek autorádií s RCA za velmi dobré ceny...z takových bastl zapojení vznikají jen problémy s funkčností.Jediné náhradní řešení je vše OUT...a udělat znova
Spoje bez čokolád
...spájet a odizolovat pomocí smršťovací bužírky
dodržte polaritu u vstupu adaptéru (z repro)
...ten HI-LOW adaptér jste mohli připojit na zadní repro (aby u rádia nebyl zmatek) ale při použití toho ISO s RCA by toto odpadlo...jestli SW nehraje jak má...je možné chybné zapojení adaptéru...každopádně mé doporučení je...rádio vyměnit
Je dostatek autorádií s RCA za velmi dobré ceny...z takových bastl zapojení vznikají jen problémy s funkčností.Jediné náhradní řešení je vše OUT...a udělat znova
Spoje bez čokolád
-
Psykopath - FK
to jsem taky navrhoval, koupit nove radio a predelat, to jenomze ja ted nemam cas a nevim jestli nekdo jiny je ochoten mu to udelat poradne, ne zbastlit...
-
chipp - FK
takže co se mi radí teda..co bych měl udělat ? ...
ten konektor od fancar ...by se napojil odkud kam a hrálo by to ? nb jak..... :DD::D nerozumím ničemu co ste psali tu
'
ten konektor od fancar ...by se napojil odkud kam a hrálo by to ? nb jak..... :DD::D nerozumím ničemu co ste psali tu
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...ten MINI-ISO by to zjednodušil...ale jak jsem už napsal...vše vyOUT...a znova...a bez těch kudrlinek...
-
RE5PECT - FK
moje rada je taková že kup solidní rádio s rca ty se dají sehnat za moc dobrý ceny, pak někoho šikovnýho kdo ti zapojí iso konektor a máš na vždy po problému když budeš měnit třebna někdy v budoucku rádio vše už bude připravené, pokud chceš aspon něco z té muziky mít tak vyměn rádio a udělej vše pořádně! takoví motání v káblech je jen na škodu!!!! rád bych ti pomohl ale ostrava je docela daleko,tak snad se najde někdo od vás kdo tě dokope k tomu udělat vše pořádně

-
Psykopath - FK
ja bych mu to udelal a to poradne, ale momentalne nemam vubec cas, takze jsem se s chippem domluvil na tom, ze ted zkusi provizorne sehnat tu redukci, a potom az nasetri na lepsi radio, tak mu to predelam a to poradne, jako to mam treba ja a to jsem si s tim moc nehral... http://img5.rajce.idnes.cz/d0505/2/2535 ... MG4491.JPG kazdopadne ja cokolady ani ty radoby zarezavaci spojky neuznavam, to mi do auta nesmi.. do elekroinstalace do bytu ano, ale tam nejsou vibrace ze...
-
chipp - FK
ok,dík moc Lukasi
.... jinak ted pred vanoci si ho kupovat sam nebudu,třeba bude pod stromečkem od někoho .... třeba od škodovky ml.boleslav.... si vzpomene..
ted koupim tu redukci, spracíme to co to půjde...a až bude čas a chuť tak se všecno ustříhá a pořádně udělá abych z toho neměl v jedna dvacíti šedivý vlasy

-
chipp - FK
jinak když už bych kupoval rádio...docela se mi zamlouvá tohle..... co si o tom myslíte ? ...
btw: kdyby mi chtěl doporučit někdo nějaké jiné tak aby to bylo cca do 2 tisíc....
http://www.ahifi.cz/autoradia/autoradio ... 313ay.html
btw: kdyby mi chtěl doporučit někdo nějaké jiné tak aby to bylo cca do 2 tisíc....
http://www.ahifi.cz/autoradia/autoradio ... 313ay.html
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
no do dvou tisic stejne nic lepsiho nenajdes a na tvoje naroky to asi bude stacit

- Macman
- Kontaktovat uživatele:
jinak na to prekopani bych si i mozna cas nasel ale potrebuju pobliz auta el. zasuvku a nejlepe ve vytapene garazi...v tomhle pocasi jsem uz prestal davno pracovat 

-
Psykopath - FK
no ja prave mam vytapenou garaz s elektrikou, ale ted bude 14dni zabrana nabytkem.... no ale uz mu to funguje a ani se neptejte cim to bylo, bych si nejradsi nafackoval, ze me to nenapadlo drive...
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
ono uz to funguje? tak priznejte copak? remote blbe zapojeny? nebo stahnuty gain ci podobna hlasitost nebo jak padlo fader stazeny na predek?

-
chipp - FK
jupíí..už mě začíná bolet hlava z SW ...a dnes spím v autě....
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Že by byl na drátech uzel ?

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Psykopath - FK
ale zapojil jsem tam i tu redukci mini iso/rca a hučelo to jako kráva, tak jsem tam nechal ten převodník úrovně... nojo teď se do mě pusťte 
-
chipp - FK
fakt děkuju všem za pomoc ... a psykopathovi též moc- ... tak hlavně že si na to přišel...sice o den později ale přece....dík moc....
kdy se zajdem opít ?

jinak jak jsem jel od tebe domu tak jsem se celou dobu musel smát..hehe

jinak jak jsem jel od tebe domu tak jsem se celou dobu musel smát..hehe
-
Psykopath - FK
No, a už se semnou nikdo nebaví, protože jsem LAMA s ROHAMA, která neumí nastavit autorádio

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Stane se i v lepší rodině
Holt jsme jen lidi a nikdo není neomylný .

-
RE5PECT - FK
hlavní je že to jede! ale ani ve snu mě nanapadlo že nezkontrolujete rádio!!

-
Psykopath - FK
no ja jsem byl vcera po praci tak vygumovany, ze jsem se ani nepodival jaky kabel beru, natoz aby me napadlo hledat v nastaveni radia...
no jo stydim se...
-
RE5PECT - FK
kua nic si z teho nedělej , vždyt to nic není kdyby jsi věděl co mě se stalo já taky furt kua čím to je čím to je rozdělal jsem všecko, rádio , zesiky prostě vše a pak to bylo blbě ukostřenou kostrou, taky sem si pak říkal jak su blbej 
-
chipp - FK
já mám takovou radost z toho, že jsem v polovině výuky matematiky ... uprostřed trojného integrálu odešel si sednout do auta a poslouchat si hudbu ....

-
RE5PECT - FK
hlavně se s tím moc nechlub! já první muziku měl v autě tak mesíc
lidi sou kurvy
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
presne tak zvlast u koleji! jinak ja si vybil baterku hned prvni den tak si dej na to bacha a nastartovane auto na volnobeh moc nepomuze