Sportovní sedačky
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sportovní sedačky
doda: to tam nenacpes
-
Doda - FK
Myslel jsem si to
Skoda,mohlo to vypadat jednak dobre a hlavne byt prakticky.
Diky za odpoved
Diky za odpoved
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jde to a to, jak přední, tak i zadní. již to tu někdo měl, dokonce přímo RS ty bílo-černé. Akorát fobiacký jsou vyšší a pokud je chceš použít komplet i s bočníma plastama, tak to není nic moc pro vysoký lidi.Doda píše:Tedka jsem narazil na toto tema a napadla me takova jedna vec,co takhle implantovat sedaky a operaky z fabie rs do sedadel felicie?
Asi blbost,že?Ale proč to nezkusit.Hoďte nějaký svoje návrhy
Foto od SatandaS

Rovněž to Georgerob řešil. Georgerob - BLACK & WHITE 1.6
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
K sedačkám z Fabie bych taky doporučil pročíst toto téma... http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... da%C4%8Dky
-
Doda - FK
Jura: tento topic jsme si uz projizdel.
Jinak ja jsem nechtel vymenit sedacky za sedacky z fabie, nebo fabie rs, vim ze to jde a ze celkem dost lidi to ma,ale ma to nekolik aspektu sedadla z fabie rs jsou dost drahy na me, mam origo kozenej interier a toho se nechci vzdat,takze jsem jenom premyslel nad moznosti jak vylepsit posez s origo kůží, hlavne jsem narazil na ten odkaz co jsi dával ty Vašku na ty úpravy sedadel a tam byl na prodej sedák a opěrka z fabie rs,tak mě to zaclo srotovat.
Jinak ja jsem nechtel vymenit sedacky za sedacky z fabie, nebo fabie rs, vim ze to jde a ze celkem dost lidi to ma,ale ma to nekolik aspektu sedadla z fabie rs jsou dost drahy na me, mam origo kozenej interier a toho se nechci vzdat,takze jsem jenom premyslel nad moznosti jak vylepsit posez s origo kůží, hlavne jsem narazil na ten odkaz co jsi dával ty Vašku na ty úpravy sedadel a tam byl na prodej sedák a opěrka z fabie rs,tak mě to zaclo srotovat.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To jsem nepobral, takže chtěl použít pouze latex z fobiackejch a nacpat do feldích. Aha tak to je pravda to nepůjde.
-
Doda - FK
Přesně tak,už od začátku jsem si myslel že to nepůjde,ale řekl jsem si že když je tady takovejch blaznu co uz se pokouseli o snad vsechno mozny i nemozny,ale bohuzel no.
xmorfeuz: vypadá to moc pěkně
Tak mě nakonec nezbyde nic jinyho než alespoň vyměnit ten latex origo felda,už je hodně rozpadlej
xmorfeuz: vypadá to moc pěkně
Tak mě nakonec nezbyde nic jinyho než alespoň vyměnit ten latex origo felda,už je hodně rozpadlej
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
dobrý latexy měl na prodej pan Švejda, já si ho také měnil.
http://www.autosedadla.cz/vyprodej.html
http://www.autosedadla.cz/vyprodej.html
-
Doda - FK
JJ,prave tuto stranku jsem shlidl a uvidel jsem tam ty latexy na fobii rs a uz ten napad byl na svete
Diky za tip, musim zjistit co vsechno musim vymenit 
-
steelboy - FK
zdar lidi. mám problémek se sportovníma sedačkama. koupil jsem je z FK Automotive. psal jsem pár lidem co je mají kvůli instalaci do auta a narazil jsem na problém. podle nich by na nich měly být závity, do kterých se přišroubují pojezdy. bohužel moje sedačky žádné závity nemají.
napadlo mě, navařit na ten kus železa co je na fotce navařit kovový profil a do něj udělat závity a na ně našroubovat pojezdy. myslíte že by to šlo? že by to drželo? prosím o rady a nápady jak to nejlépe vyřešit. děkuju

napadlo mě, navařit na ten kus železa co je na fotce navařit kovový profil a do něj udělat závity a na ně našroubovat pojezdy. myslíte že by to šlo? že by to drželo? prosím o rady a nápady jak to nejlépe vyřešit. děkuju