PHEXSYS - polepy budíků - časté dotazy a připomínky
-
smazany clen - FK
Re: PHEXYS - budíky - CASTE DOTAZY A PRIPOMINKY
Hele borci, chci se zeptat...Chci mít modrý podsvětlení a jak sem pochopil, mám teda nechat ty žárovky co tam sou. Ale teď k polepům.... Místa, který chci mít modrý máj být bílý?? A ty který nechci aby prosvítali tak černý?
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Pro modré podsvícení s původními žárovkami jsou ta svítící místa bílá, ale vespod je modrá vrstva.
Naposledy upravil(a) kejzi1 dne čtv 19. bře 2009 22:26:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Předchozí citace viz.pravidla
Důvod: Předchozí citace viz.pravidla
1,6 sportline 1999
-
smazany clen - FK
Hele mám otázečku...Vystlal jsem to alobalovou fólií, který když se úplně vyrovná tak odraží docela krutě světlo, no zná každej ne...No a zajímá mě jesli musím dávát LEDky nebo přidávat žárovky...Mám tam seriovky...
-
Zenda89 - FK
Máte někdo kontakt na PHEXYSE a vyrábí ještě??
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
Rex - FK
kdyby se to tu už tolikrát neprobíralo tak neřeknu že uděláš takovou pitomost. ono je lepší zauvažovat, než sundat ručičky a potom...jééé mě to blbě ukazujemartin.mazec píše:Ahoj,mam problem.Dneska jsem si namontoval modre podsviceni do auta,ale nejak mi utekla takova mala ved jako je oznacit si polohu rucicek na budikach.Potreboval bych poradit ja seridit budiky nebo je lepsi koupit rovnou nove budiky.Dik za odpoved.PS:kdyz tak mi pisnete ne e-mail martin.mazec@seznam.cz
-
smazany clen - FK
No tak budiky jsou hotove hehe. Jeste potreba obzkouset. Jinac sem je delal ze sablon zajceho a je tam par chybek. Dira na hodiny je mala a dira na vynulovani km taky, tak kdo si to bude delat tak zvetsit.
-
vanplus - FK
kdyby phexis už budíky nedělal tak se daj udělat normálně v jakýkoliv reklamce,mě je ted bude dělat kamarád ,normálně je naskenuje a pak vytiskne na folii...
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Ty šablony jsou někde k mání? Taky se pokouším o výrobu vlastních budíků.Nemesis2180 píše:No tak budiky jsou hotove hehe. Jeste potreba obzkouset. Jinac sem je delal ze sablon zajceho a je tam par chybek. Dira na hodiny je mala a dira na vynulovani km taky, tak kdo si to bude delat tak zvetsit.
1,6 sportline 1999
-
vanplus - FK
šablony jsou k mání v autě po vymontování budíků...jedinej opruz je dostat to při tisku v 1:1...
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty už jsem si seskenoval a právě se prudím s grafikou
, ale jde mi to jak psovi pastva 
Naposledy upravil(a) emilio52 dne stř 25. bře 2009 22:31:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
1,6 sportline 1999
-
vanplus - FK
zejtra to budu řešit z grafikem tak dam vědět co a jak.....
-
filavo - FK
Hoj kluci, chcu se zeptat, kolik to tak može stát ty budíky od PHEXYSE?
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já si teď kupuju s modrou fólií a ještě se spodní lištou a cena bude 1000kč 
-
mystery - FK
Napis phexysovi a domluvíte se, jestli ti nějaký ještě udělá
jinak cena nových byla cca 500 kč
jinak cena nových byla cca 500 kč
-
filavo - FK
a to já se ptám jen tak orientačně, protože svoju felis ještě nemám a do taťkové feldy by to neprošlo. Ale jinak dík za odpovědi
4 mystery: jak to myslíš s tím jestli ještě nějaký udělá. On už nedělá?
4 mystery: jak to myslíš s tím jestli ještě nějaký udělá. On už nedělá?
-
RE5PECT - FK
4FILAVO:delá alevíš jak nemusí být čas vyrávět dalsí budíky nikdá nevíš! napis a uvidíš
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
pro klubáky vyrábí určitě.Zrovna mi jedny dělá,ale musím chvíli počkat protože zrovna mu odešla tiskárna tak kupoval novou,takže příští týden mi přijdou 
-
vendaridic
ahoj chci se zeptat jestli jde nejak upravit osvetleni rucicek na bilou barvu, protoze bych rad cerveny budiky diky
-
vendaridic
a kolik potrebuju tech zarovek na budiky jeste se v tom nevrtal diky
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Jde to, ale dře tovendaridic píše:ahoj chci se zeptat jestli jde nejak upravit osvetleni rucicek na bilou barvu, protoze bych rad cerveny budiky diky
Měnil jsem si barvu ručiček. Budíky jsem podsvítil modrými diodami a červené ručičky nebyly v modrém světle vidět.
Ručičky jsou čiré, jen zespodu jsou nabarvené. Barvu jsem obrousil a nalakoval to na bílo. aby to odráželo modrou barvu. Do ručičky jde světlo od světlovodu přes střed, tak jsem do světlovodu pod ručičku vpouzdřil další modrou diodu. Svítí to parádně. No a ty tam zabuduješ bílou diodu.
Diodu jsem použil 3mm v průměru, 12 000 mcd. Diodu jsem zbrousil do rovna, aby se snížila její výška. Nainstaloval jsem ji co nejblíž středu ručičky, ale tak, aby nebránila jejímu otáčení. Dioda směruje světlo přímo svisle pod ručičku. Vývody diody jsem zahnul a napojil na tenké drátky, aby nebránily ničemu pod světlovodem. Přilelepil jsem je tavnou pistolí i s drátky na spodní stranu světlovodu.
1,6 sportline 1999
-
vendaridic
diky za radu a jetse kolik ma byt zarovek na osvetleni budiku myslim ciselniku palivomeru a teploty chci je objednat abych vedel kolik
-
vendaridic
a prosim te kde se daji objednat ty letky na osvetleni rucicek diky
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
1,6 sportline 1999
-
vendaridic
diky a prosim te kolik zarovek osvetluje budiky diky moc
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Žárovky 4 + hodiny, ale ledky ti zdaleka svítit nebudou, tak jako žárovky. Nemají takový rozptyl světla, takže ho světlovodiče hůř vedou.
-
vendaridic
jj v poho ty letky chci na rucicky a na budiky zarovky objednam ty co tam maji byt akorat chci jinou barvu
-
kimmi
http://www.pixhost.org/show/201/299363_moje-budky-2.jpg
Chcem sa spýtať prečo svietia takto výrazne v miestach kde sú žiarovky tie budíky a nerobia lepší rozptyl,na pôvodných budíkoch to svietilo všetko rovnako.Teraz také rozdiely v intenzite,ale ináč celkom slušné.
Chcem sa spýtať prečo svietia takto výrazne v miestach kde sú žiarovky tie budíky a nerobia lepší rozptyl,na pôvodných budíkoch to svietilo všetko rovnako.Teraz také rozdiely v intenzite,ale ináč celkom slušné.
-
MaKaK - FK
prosim vas nemate nekdo palubovku od PHEXSYS-a s modrou foliou ale s ORIGINAL FELICIA ZIAROVKAMI ???? prosim ak mate dajte foto
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To je u LEDek normální, vyzařujou většinu světla dopředu, kdežto žárovka po obvodu baˇˇnky a světlovodiče potom světlo lépe rozvádějí. Proto jsem psal, že je vhodnější barevná folie a obyč žárovky.kimmi píše: Chcem sa spýtať prečo svietia takto výrazne v miestach kde sú žiarovky tie budíky a nerobia lepší rozptyl,na pôvodných budíkoch to svietilo všetko rovnako.Teraz také rozdiely v intenzite,ale ináč celkom slušné.
-
kimmi
To som tak kupil,neviem ci je tam povodna folia alebo nova a akej farby su LED,ale vyzera to ako by tam bola ina aj folia.
-
smazany clen - FK
Ahoj,
včera mi přišly polepy od phexyse, mám to rozdělané, ale průser jak cip, nemůžu sundat ten dorazový kolíček, ví někdo jak na to
dík za rychlou odpověď.
včera mi přišly polepy od phexyse, mám to rozdělané, ale průser jak cip, nemůžu sundat ten dorazový kolíček, ví někdo jak na to
-
smazany clen - FK
už vím, použít hrubou sílu, je venku 
-
Joye - FK
najlepsi je ten srobovak cim odsrobujes tie dva srobiky
ak je to cely srobovak tak to tam strc a tlac to musis dat
-
smazany clen - FK
jj ten jsem použil, ale zpátky to moc nejde a nemám to úplně dosedlý, ale nechám to být 
-
smazany clen - FK
Včera jsem vyměnil polepy, pak hodím foto, až bude doladěno
Chci se zeptata mám polepy fabia rs black a zdá se mi, že mi to nejvíc osvětluje střed přístrojovky (konec tacha, začátek otáčkoměru) zbytek jen lehce...nevíte kde může být potíž
světlovody jsou čistý, žárovky svítily...když to shrnu, vypadá to pěkně, ovšem přidal jsem si práci, nesvítí kontrolka na světla, na vyhřívaní skla taky ne, tachál ukazuje o 10km/h víc a dokonce začal cvakat a neskáčou čísla, nejde vynulovat, se to zaseklo
tyhle detaily musím ještě doladit, spíš mi vrtá hlavou to podsvícení...nemáte někdo foto fabia RS black polepy jak svítí ve tmě? Dík
-
smazany clen - FK
nebo to podsvícení je normální 
-
Joye - FK
ono tie dorazy ani ja nemam uplne zarazene to neatreba aby to drzalo
a ani mne to neosvetluje cely budik rovnomerne
to by si sa musel potrapit s klasickymi ledkami ale mne to osobne nevadi 
-
smazany clen - FK
No já su blb, mě dvě žárovky nesvítily, nevím kam jsem čuměl a to jsem byl střízlivej sakra
Teď jsem spokojený, svítí pekně 
-
Dexter - FK
mě to teda moc rovnoměrně nesvítí nejvíc tam kde jsou žárovky nechával jsem origo zelenou a s novejma polepama to svítí jen u těch žárovek, nepomohli by nějaké silnější žárovky nebo led rozptylky?
-
smazany clen - FK
phexys mi říkal, že se údajně dají koupit a použít žárovky 2,4W namísto 2W, ale už je tam riziko natavení světlovodu --> snížení intenzity osvětlení 
-
Joye - FK
ja som si kupil tieto a som spokojny svietia dobre akurat trocha bodovo ale mne to nevaadi
prikladam foto ale len mobilom
ale je to len za sera
ak chcete mam foto aj s uplnej tmy

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mi to bude svítit takhle tak budu spokojenej
-
kimmi
Odpoveď pre Joye,aj mne svietia bodovo,porovnaj...,je to ledkami
-
Dexter - FK
tak jsem mi zas auto odvděčilo že jsem se v něm hrabal
po výměně polepů mi začal blbnout otáčkoměr a ukazatel teploty. ale dost zajímavě blbne to jen ráno, což nějak nechápu. otáčkoměr jde hrozně sekaně že se třeba při zvyšování otáček sekne na 2tis. na 1s nebo 2s pak to skočí na 2,5 atd. stejně tak při ubíranání asi po 15km se to rozhejbe a jde to normálně, když ovšem pak startuju odpoledne tak to jde normálně hned. teplota leze taky nahoru špatně aby vylezla tak musim poklepávat na to plexi. přitom když to rozdělam tak rukou jdou všechny ručičky normálně nikde nedrhnou... já to prostě nechápu, nevíte někdo čím to?
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Dle meho budes mit hodne zarazeny rucicky.Zkus je povytahnout. 
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
smazany clen - FK
jo máš je hodně naražený, mě tohle dělal po výměně polepů palivoměr, naštěstí jsem si toho všimnul než jsem to složil. Do plexa ale musím sem tam taky bouchnout, jedna žárovička má horší kontakt 
-
Dexter - FK
ok až budu mít čas tak je zkusim povytáhnout, díky
-
smazany clen - FK
Potřeboval bych poradit od někoho kdo to má podsvícené ale né jen ledkama(žárovkama) v patici. Zajímalo by mě kam se umístěl ledky,počet,napájení a jak to ve finále vypadá. Je tu někdo???