Jaký olej pro 1.3 BMM

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
goodFela - FK

Re: Jaký olej pro 1.3 BMM

Příspěvek od goodFela - FK »

M6AD.. Hmm... Přeju příjemný zimní starty...
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matuhsch »

Nepochopím smysl lít toho lít do auta všeliké svinstva, nebo naopak předraženej kastról když kvalitní olej stojí 550kč/5l.... to samé platí pro levné filtry....
Obrázek
Obrázek
satik
Kontaktovat uživatele:

Oil

Příspěvek od satik »

Zdravím chtěl bych se zeptat jestli se je dobrý dávat do feldy motorovej oil helix HX 3 15W40 (minerál to je) No a když jsem tam předtím al mogul též minerál tak ho to nějak moc pilo :P možná to bude tím, že už tam je 200tisíc nevim jen se informativně ptám.
SatandaS
Kontaktovat uživatele:

Re: Oil

Příspěvek od SatandaS »

já už druhým rokem taky leju Shell Helix 15W40 a pohoda. Pokud ti to moc žere tak můžeš nechat vyměnit gufera na ventilech ale je dost možné že se ti to stráci i jinde. Mě to pomohlo od te doby olej drží ;)
satik
Kontaktovat uživatele:

Re: Oil

Příspěvek od satik »

ok díky
uzenypes

Příspěvek od uzenypes »

noo tak pratele,k tomu castrolu "inteligentni molekuly" to mi pripomina film Absurdistan: "obsahuje elektrolyty" :mrgreen:
jinak kazdy tu vyjmenoval svuj oblibeny olej, mame tu az na patr sajrajtu zastoupene skoro vsechny vyrobce na trhu, takze vysledek je dle me uvahy ten, ze je vlastne jedno co tam naleju. A to je pravda ktere se tu snazi kazdy dobadat.
U zanovni 1.3 10W/40, ma-li vice najeto a a zvlast chlasta-li olej prejdeme na 15W/40. U 1.6 pokud mozno radeji 10W/40. Paramo je dobry vyrobce kvalitnich oleju a bohate staci:-)
Odpovědět