Jak tu někdo psal ,snad to bylo tady
''Jak má něco kola nebo kozy tak s tím dřív nebo později budou problémy ''

Hazi píše:Za rychlost.
Kód: Vybrat vše
dělená zadní sedadla; imobilizér; manuální převodovka; mlhovky; otáčkoměr; plní 'EURO II'; přídavné světlomety; příprava pro rádio; Rádio; střešní nosič; tónovaná skla; zadní stěračKód: Vybrat vše
manuální převodovka, 2 x airbag, ABS, posilovač řízení, litá kola, plní 'EURO II', el. přední okna, imobilizér, alarm, centrální zamykání, mlhovky, otáčkoměr, rádio, dělená zadní sedadla, zadní stěrač, tónovaná skla, pevná střecha
jo vypada super dej nanějDeacon píše:Prď na to, 60 litru bych za Feldu nikdy nedal. Max těch 40-45, ale víc ne
Mrkni tady do Bazaru, je tu super Felda Mystery od PavelZ a v plný palbě za 40 kolíků. Mě osobně se hodně líbí, tak se na ní zajeď číhnout, než jí někdo vyfoukne

ja se jel na svou feldu podivat do Praglu a po druhy uz sem tam vezl penize a po 3 sem tam jel kvuli odhlaseni a nelitujip@vel píše:Díky za typ, koukám, že tahle vypadá fakt pěkně za tu cenu a po dlouhý době jedna felda na zdejším bazaru dle mých představ. Psal sem už majitelovi ale přesto se zeptám - znáte jí někdo osobně? Jediný, co mi zatím vadí je případná cesta na obhlídku auta 120-130km a taky to, že podle fotek to vypadá, že jsou zavařený zámky.

Třeba má zámek doma a múžeš ho tam pak doinstalovat třeba jen na jednu stranup@vel píše:No já vím, že to je prkotina ale při mým štěstí by se mi stalo, že bych byl někde daleko v noci a klekla baterka v ovladači dálky, jako se mi to už jednou stalo u tátový feliny...
No uvidíme jak to dopadne ale jak říkáš za 40000 podle fotek fakt pěkný...

za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi

za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
Asi si napíšu přechodný bydliště na nějakou benzínkuHonza9007 píše:Jestli můžu doporučit, mrkni spíš na nafťáky z koncernu. Benzíny tě sežerou i s vlasama; s naftou pojedeš klidně na krev a ta spotřeba naprosto luxusní!!
měla by tam být díra po kabeláži k majáku? Jinak maják jako takovej byl namontovanej na hagusech?Drahoš píše:Jde to taky poznat v přední části střechy, kde byl maják.