Kolíčky zamykání...
-
smazany clen - FK
Re: Kolíčky zamykání...
no jestli máš centrál, tak není problém. Napiš typ ať ti napíšeme na jaký dráty se máš napíchnout.
-
smazany clen - FK
Myslíš tohle? Protože ten tvůj link mi nějak nemaká. 
http://www.levnealarmy.cz/eshop/central ... licia.html
No jestli máš doma montážní manuál, tak si koupíš třeba kolíbkové tlačítko do panelu s dvěma polohama a jako prostřední zapojíš kostru, protože to bude mít negativní ovládání, no a pak k tomu přivedeš na jeden pin zamykací a na druhý odemykací vodič. Samo to musíš napojit a prodloužit. Já jsem si to ještě napojil přes relátko aby mi to makalo jen když budu mít zapnuté zapalování aby mi nějaký Ivan neotevřel auto při pootevřeném okýnku klackem.
http://www.levnealarmy.cz/eshop/central ... licia.html
No jestli máš doma montážní manuál, tak si koupíš třeba kolíbkové tlačítko do panelu s dvěma polohama a jako prostřední zapojíš kostru, protože to bude mít negativní ovládání, no a pak k tomu přivedeš na jeden pin zamykací a na druhý odemykací vodič. Samo to musíš napojit a prodloužit. Já jsem si to ještě napojil přes relátko aby mi to makalo jen když budu mít zapnuté zapalování aby mi nějaký Ivan neotevřel auto při pootevřeném okýnku klackem.
-
Mikesch - FK
super...mám i nějaké tlačítko...je na něm napsáno 3A 250VAC, 6A 125VAC bude mi stačit?
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
1000%Mikesch píše:super...mám i nějaké tlačítko...je na něm napsáno 3A 250VAC, 6A 125VAC bude mi stačit?
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
gerrik - FK
A zamýkací a odemýkací vodič napíchnu kde? Na ŘJ? Mám jablotron CL302S. A nedalo by to píchnout na tlačítko co je třeba na prostředním panelu, t.j. mlhovky nebo vyhřívání okna? Samko že koupím nový a strčím do prázdnýho chlívečku 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Napoj se třeba před ŘJ na ovládací vodiče předních serv.
Ten vypínač co je v palubce nelze použít, jelikož ty potřebuješ pouze třípolové překlápěcí tlačítko.
Ten vypínač co je v palubce nelze použít, jelikož ty potřebuješ pouze třípolové překlápěcí tlačítko.
-
gerrik - FK
Jo, s tím tlačítkem mně to taky pak napadlo. Takže stačí se napíchnout na servo jen v jednich přednich dveřích?103457 píše:Napoj se třeba před ŘJ na ovládací vodiče předních serv.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, ty vlastně simuluješ jakoby impuls od zamykání či odemykání klíčem.gerrik píše: Jo, s tím tlačítkem mně to taky pak napadlo. Takže stačí se napíchnout na servo jen v jednich přednich dveřích?
-
gerrik - FK
Nevíš barvy těch drátů, zamýkací a odemýkací vodič? Kostra je černý, a ty další jsou hnědy a bílohnědý?103457 píše: Přesně tak, ty vlastně simuluješ jakoby impuls od zamykání či odemykání klíčem.
-
smazany clen - FK
Barvy teďka nevím, ale já jsem to zkoušel tak, že jsem si ukostřil drát a na konektoru máš 6 vodičů. Černý -, červený +, a pak ještě 4. Zkoušel jsem to z protilehlého konce než jsou ty napájecí. Když máš spínání negativním impulzem, tak nic spálit nemůžeš a do konektoru jsem strkal jehlu. Ale pak jsem našel montážní manuál. 
-
Mikesch - FK
Zkoušel jsem to dneska a nějak to nefakalo...mám to ukostřené tak, že jsem se připíchl na černý drát a ted nevím jestli jsem ty výstupy nezkoušel špatné. Pro jistotu přikládám schema z manuálu, abych náhodou něco neposral 
-
a1ex - FK
pouzijes fialovobily a hnedy kabel. (-) znamena nejspis ze jsou aktivovany prizemnenim, takze je pichni nekam na zem a uvidis
-
vanplus - FK
od tý doby co mi vyháčkovali auto tak jsem kolíčky úplně zrušil a mám klid....vše mám na dálku centrál i alarm,pro případ že se mi vybije baterka mám vyvedenej kabel kde připojim štávu a odemkne se to....
-
X-ferda - FK
Tak uz mam taky ty kolicky od Milotecu na Octavku a vypada to dobre,vse funguje jak ma..spokojenost 
-
pazduch - FK
kryt kolíčku zámku
Ahoj kluci, narazil jsem na ultra kryt kolíku ve feldě
Zajímalo by mě jestli je to origo, viděl jsem to poprvé. Je to z Felicie Friend

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
-
pazduch - FK
No co se týče kvality zpracování a barvy plastu tak to sedne docela pěkně, ale vypadá to hrozně to je fakt. Na druhou stranu si myslim, že je to funkční