Kolíčky zamykání...

vybavení a úpravy interiéru atd.
smazany clen - FK

Re: Kolíčky zamykání...

Příspěvek od smazany clen - FK »

no jestli máš centrál, tak není problém. Napiš typ ať ti napíšeme na jaký dráty se máš napíchnout.
Mikesch - FK

Příspěvek od Mikesch - FK »

s hostelovou pomocí mám dokonce i odkaz :)
Mikesch - FK

smazany clen - FK

Myslíš tohle? Protože ten tvůj link mi nějak nemaká. :-(

http://www.levnealarmy.cz/eshop/central ... licia.html

No jestli máš doma montážní manuál, tak si koupíš třeba kolíbkové tlačítko do panelu s dvěma polohama a jako prostřední zapojíš kostru, protože to bude mít negativní ovládání, no a pak k tomu přivedeš na jeden pin zamykací a na druhý odemykací vodič. Samo to musíš napojit a prodloužit. Já jsem si to ještě napojil přes relátko aby mi to makalo jen když budu mít zapnuté zapalování aby mi nějaký Ivan neotevřel auto při pootevřeném okýnku klackem. :-)
Mikesch - FK

super...mám i nějaké tlačítko...je na něm napsáno 3A 250VAC, 6A 125VAC bude mi stačit?
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Mikesch píše:super...mám i nějaké tlačítko...je na něm napsáno 3A 250VAC, 6A 125VAC bude mi stačit?
1000% :P ;) .. jenom pro orientaci....tím prvním by jsi mohl spínat zásuvku(230V) :D na nějaký menší spotřebič
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

A zamýkací a odemýkací vodič napíchnu kde? Na ŘJ? Mám jablotron CL302S. A nedalo by to píchnout na tlačítko co je třeba na prostředním panelu, t.j. mlhovky nebo vyhřívání okna? Samko že koupím nový a strčím do prázdnýho chlívečku :D
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Napoj se třeba před ŘJ na ovládací vodiče předních serv.
Ten vypínač co je v palubce nelze použít, jelikož ty potřebuješ pouze třípolové překlápěcí tlačítko.
gerrik - FK

103457 píše:Napoj se třeba před ŘJ na ovládací vodiče předních serv.
Ten vypínač co je v palubce nelze použít, jelikož ty potřebuješ pouze třípolové překlápěcí tlačítko.
Jo, s tím tlačítkem mně to taky pak napadlo. Takže stačí se napíchnout na servo jen v jednich přednich dveřích?
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

gerrik píše: Jo, s tím tlačítkem mně to taky pak napadlo. Takže stačí se napíchnout na servo jen v jednich přednich dveřích?
Přesně tak, ty vlastně simuluješ jakoby impuls od zamykání či odemykání klíčem.
gerrik - FK

103457 píše: Přesně tak, ty vlastně simuluješ jakoby impuls od zamykání či odemykání klíčem.
Nevíš barvy těch drátů, zamýkací a odemýkací vodič? Kostra je černý, a ty další jsou hnědy a bílohnědý?
smazany clen - FK

Barvy teďka nevím, ale já jsem to zkoušel tak, že jsem si ukostřil drát a na konektoru máš 6 vodičů. Černý -, červený +, a pak ještě 4. Zkoušel jsem to z protilehlého konce než jsou ty napájecí. Když máš spínání negativním impulzem, tak nic spálit nemůžeš a do konektoru jsem strkal jehlu. Ale pak jsem našel montážní manuál. :-)
Mikesch - FK

Centrál.JPG
Zkoušel jsem to dneska a nějak to nefakalo...mám to ukostřené tak, že jsem se připíchl na černý drát a ted nevím jestli jsem ty výstupy nezkoušel špatné. Pro jistotu přikládám schema z manuálu, abych náhodou něco neposral :lol:
a1ex - FK

Příspěvek od a1ex - FK »

pouzijes fialovobily a hnedy kabel. (-) znamena nejspis ze jsou aktivovany prizemnenim, takze je pichni nekam na zem a uvidis
Mikesch - FK

ok díky, mě zmátlo právě to mínus :D
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

od tý doby co mi vyháčkovali auto tak jsem kolíčky úplně zrušil a mám klid....vše mám na dálku centrál i alarm,pro případ že se mi vybije baterka mám vyvedenej kabel kde připojim štávu a odemkne se to....
X-ferda - FK

Příspěvek od X-ferda - FK »

Tak uz mam taky ty kolicky od Milotecu na Octavku a vypada to dobre,vse funguje jak ma..spokojenost :)
pazduch - FK

kryt kolíčku zámku

Příspěvek od pazduch - FK »

Ahoj kluci, narazil jsem na ultra kryt kolíku ve feldě :D Zajímalo by mě jestli je to origo, viděl jsem to poprvé. Je to z Felicie Friend :)

Obrázek
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

:puker: To dělal nějakej domácí kutil, tohle by nikdo soudnej do auta nenamontoval. :o
pazduch - FK

Příspěvek od pazduch - FK »

No co se týče kvality zpracování a barvy plastu tak to sedne docela pěkně, ale vypadá to hrozně to je fakt. Na druhou stranu si myslim, že je to funkční :D
Odpovědět