jinak s tim nastartováním vím že to moc nepomůže tak se budu snažit hrát pouze za jízdy no ...
nefunguje subwoofer
-
chipp - FK
Re: nefunguje subwoofer
jo,to jsem si řekl už na začátku že to u kolejí nikde pouštět nebudu .... že tam potichu,ale před školou kde jsem přesně hodinu 1x týdně to je good.... navíc od min roku jsou tu na každém rohu u kolejí takové velké děla kamery takže aspoň nějaké zabezpečení ....
jinak s tim nastartováním vím že to moc nepomůže tak se budu snažit hrát pouze za jízdy no ...
... ale fakt byste mi nevěřili jakou mám radost.... ale ještě to nepouštím na max aby se to "zaběhlo" a nepokazil jsem tam něco..až to bude mít X hodin odehraných za sebou tak to budu pouštět na max už ....
ještě mi goofy řikal ať pak časem koupím silnější kabel od SW k zesiku tak to taky až časem... 
-
RE5PECT - FK
na volnoběh to pomůže, lepší jak hrát bez nastartování! já ted budu dávat dva altece z pasata , už mě tata udělal v práci držáky,mám jen 1.3 bez ničeho a tam je místa haba kuk
musí to hold stíhat dobíjet obě dvě baterky 
-
Radeggast - FK
Psykopath píše:fader byl hozený na předek
No cement...