1. Odkud kupujete Hp. Přímo od výrobce?? http://www.hpsporting.cz/?k=3
2. Jak by jste to nastavily na combiku??
Díkec za odpovědi.
Nové určitě ne.Nosnx píše:No já mám v plánu kupovat nový. Ale nevím jestli přímo z jejich stránek. Daj se sehnat levnějc než za 10 klacíků??
jestli to je pro me,tak odpoved zni ze reklamovat nemuzu ale bez dane to je cena bezna bazaroveho zbozi kde taky zaruku nemas,navic nevim kdon kdy co u HP reklamoval:-)Nosnx píše:Jestli to chápu dobře, tak od nich nemáš žádnej papír. Co když je budeš chtít reklamovat??
No tak na tom mokru opatrně, aby jsi to nepřestřelil...Mc Cali píše:Nemam je ovšem odzkoušené ještě na mokru, to bude asi trauma.
A mě se to taky tak líbíkejzi1 píše: A mě se to taky tak líbíMusím někdy natočit felis za jízdy,skoro nevím jak vypadá zvenku v zatáčce
Nemusíš mlčet.Mc Cali píše:Dobrá.....už mlčim !!
Mě se to taky tak někdy schovájirkaf píše:taky je super jak to vypada kdyz je schovaná skoro cela guma nad rafkem u zadního kola![]()
mrkni na posledních pár fotek u mího auta

přesně tyhle taky mám - auto jede uplně jinak - opravdu to podvozku a jízdním vlastnostem moc pomohlo. Jen by mě zajímalo, co to je vlastně za tlumič? Na každém hrbolku si jakoby odfouknou - takové to csss cssss ... jsou plynové? kapalinové? nebo snad plynokapalinové?