Nezahřeje se, nízká teplota motoru

Simos 2P
135M, 136M
keenworth - FK

Re: nizka teplota 1.3mpi r98

Příspěvek od keenworth - FK »

Taky záleží, jestli parkuješ venku v těch mrazech. Tak když je zmrzlej olej a všechno, tak to bude trvat dýl. Než když vyjedeš jako já z garáže, kde je cca 7°C.
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

to je fakt,tak možná to bude tím,že parkuju venku no :) doufám
Kapr350 - FK

Příspěvek od Kapr350 - FK »

ale je original škoda ale ted jsme to byl projet a otevírá moc brzo ale otevíral dobre tak jaký mám koupit když original stál za prt?
keenworth - FK

Kup samotnej termostat, nebo jen tu půlku bez domečku...nějakou čínu za 250 kč a doufej.
edit - nejde mi sem vložit obrázek, ukázal bych ti jak to vypadá, když špatně dosedá a pořád propouští trochu...tak se to taky ohřejvá dýl
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Kapr350 píše:ale je original škoda ale ted jsme to byl projet a otevírá moc brzo ale otevíral dobre tak jaký mám koupit když original stál za prt?
Skusil bych ho reklamovat. ;)
keenworth - FK

No jasné, vlastně pokud ho máš jen 2 měsíce nebo kolik si říkal a není to koupený přes net, tak se určitě vyplatí reklamace. Někdo tu psal, že jsou na to ve škodovce připravený a uznávaj to, hned ti ho vymění za jiný kus.
Suri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suri »

a aký si mal originál ? originál či naoko "originál" ? že som ich pár namontoval 1,3 aj 1,6 a všetky otvárali krásne , kúsok nad 90 a padli na 90
Elvis0910
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis0910 »

suri:a kde si ich kupoval alebo aku znacku si kupoval...lebo mam termostat otvorenny nie celkom tak aby osm skusil tenc o si daval ty ...ci si daval aky ti prislo???
Naposledy upravil(a) Elvis0910 dne stř 02. bře 2011 9:04:36, celkem upraveno 2 x.
Radek96 - FK

Příspěvek od Radek96 - FK »

Já jsem měnil taky termostat,ale protože jsem u nás v okolí nemohl sehnat originál,koupil jsem teda polský termostat.Paní v prodejně mi poradila,že správně fungující termostat se pozná takhle:
Rukou ucpala otvor pro horní hadici,která vede do chladiče a do malého otvoru pro hadici z nádobky pusou foukla.Když jde termostat takhle profouknou prý je špatný,nebo nebude správně udržovat teplotu.Ten co profouknout nelze je prý dobrý a správně bude fungovat.Tak jsem ho koupil a měla asi pravdu,protože ručička mi stále drží teplotu na prostřední čárce teploty budíků. :)
Odpovědět