UKAŽTE SVÉ KUFRY

dotazy a rady na vše kolem hudby
Odpovědět
emge

Re: UKAŽTE SVÉ KUFRY

Příspěvek od emge »

Ach jaj...
Skús si zistiť niečo o streofónii, potom pochopíš nezmyselnosť umiestnenia reproduktorov. Výškové reproduktory v jednej osi v strede plata?!!! Tak to som ešte nevidel :shock:
Karlos911 - FK

Příspěvek od Karlos911 - FK »

tak také přidávám svůj kufr :)
Obrázek
bBIKEr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bBIKEr »

zdarec lidicky....chtel jsem se zeptat zda by byl nekdo tak ochotny a sikovny,kod by mi rekl co si konkretne koupit za muziku do kufru a hlavne kdo by mi to zapojil....jsem z Tábora...kousek muzu popojed :)

mam v kufru jen boombox jinak nic....byl bych moc rad kdyby mi nekdo pomohl....klidne si reknete cenu kolik za praci atd :)

jinak bych si predstavoval cenu kufru tak za 4000kc...neco jsem na netu nasel co by se mi libilo...ale radsi si necham poradit...diky moc
SERTE METAL V KOSTKÁCH !!!
lukume - FK

Příspěvek od lukume - FK »

Já teď koupil tohle http://www.revilohifi.cz/produkty-v-akc ... darma.html a jsem spokojený ;) a ta cena si myslím, že je dobrá
Kova
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kova »

Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
real - FK

Příspěvek od real - FK »

;) kdyz je tu tolik kufru tak se taky pridam Obrázek ale brzo tam bude neco silnejsiho
Koudyc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudyc »

bBIKEr píše:zdarec lidicky....chtel jsem se zeptat zda by byl nekdo tak ochotny a sikovny,kod by mi rekl co si konkretne koupit za muziku do kufru a hlavne kdo by mi to zapojil....jsem z Tábora...kousek muzu popojed :)

mam v kufru jen boombox jinak nic....byl bych moc rad kdyby mi nekdo pomohl....klidne si reknete cenu kolik za praci atd :)

jinak bych si predstavoval cenu kufru tak za 4000kc...neco jsem na netu nasel co by se mi libilo...ale radsi si necham poradit...diky moc
Kdyby jsi nebyl tak zdaleka tak bych ti to udělal..
Sportline felda 1.3MPI r.v 97 naj.220000tis 50KW přestavba + blbůstky a Tuning ,)
Zatím nejvyšší dosažená rychlost: 175 Km/h

Obrázek
Koudyc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudyc »

Tak i já se pochlubím :))

Obrázek
Sportline felda 1.3MPI r.v 97 naj.220000tis 50KW přestavba + blbůstky a Tuning ,)

Obrázek
Koudyc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudyc »

real píše:;) kdyz je tu tolik kufru tak se taky pridam obrázek ale brzo tam bude neco silnejsiho
má to jednu chybičku plato je zbytečně veliké stačilo by nějak proříznout :) aby byli vidět SW .))

Obrázek
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin1 »

Ja tam vidim i dalsi chybicku :D neda se tam dat nakup :lol:
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
real - FK

Příspěvek od real - FK »

Koudyc: Kdyz jsem v praci parkuju 24 na parkovisti nechci aby bylo videt co je v kufru ;) ale tehle SW uz nemam v topicu je otom napsano vic ;) jinak kufrik je peknej :) to je co za woofer? mimochodem koukam ze nejsem sam komu tam nedrzi ten spodni plast :D

Michelin1: :D tohle nejsou nakupni voziky, tohle jsou poradna auta :lol: pro pripadny nakup slouzi zadni sedacky :)
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Tak já většinou vozil nákupy taky na zadních sedačkách,ale od doby co máme psa to jaksi moc nejde,protože nevím jestli bych ještě něco dovezl domů :D Takže jsem rád že mám jen menší subwoofer vedle kterýho se vejde ještě nákup :D
Koudyc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudyc »

real píše:Koudyc: Kdyz jsem v praci parkuju 24 na parkovisti nechci aby bylo videt co je v kufru ;) ale tehle SW uz nemam v topicu je otom napsano vic ;) jinak kufrik je peknej :) to je co za woofer? mimochodem koukam ze nejsem sam komu tam nedrzi ten spodni plast :D

Michelin1: :D tohle nejsou nakupni voziky, tohle jsou poradna auta :lol: pro pripadny nakup slouzi zadni sedacky :)
hihi na zadní sklo příjde Folie to máš pravdu a přikrývám si plato koberečkem na míru co mám :)
tohle je focena na Srazu nefotil jsem já. Woofer sem měl pujčenej BOSSE audio myslím..
Sám ted nemám žadnej protože jsem si ho vodhulil :( a je v opravě.

A na nákup opravdu slouží zadní sedačky :o

Ten spdní plast to je peklo mě tam prostě nedrží v těch caplíkach. nic

Obrázek
real - FK

Příspěvek od real - FK »

:) Presne az budou zatmaveny okenice tak to bude hnedka o necem jinym :) ....ty tam mas tuhle zastavbu nastalo a pouze pujcenej woofer?

mimochodem nakup sem v aute za rok a pul nevez snad ani jednou od toho je v rodine peugeot 206 SW :D

Ohledne toho plastu, Wenca (clen FK) mam pocit ze ten plast zezadu prisroubovaval k tem plastikum u stran a co sem nato tak koukal tak to drzi vpohode ;)
Koudyc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudyc »

Já jsem si ten svůj Pioneer odpálil novým Zesilovačem.. :( a je na opravě.
le sháním silnější

Obrázek
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...odpálil jsi ho tím "skvostem" :roll: ...ten název se nedá ani opsat...

Tyto zesilovače mají velmi nekvalitní zdroje (proto ta jejich cena) jeho výkon je poddimenzovaný :!: jinak SW od Pioneer nemůžeš odpálit.Vybíráte komponenty podle ceny a ne podle parametrů....a to je chyba většiny...

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... TX-T612-22

levnější...
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... TX-RT12-04

zes. pro T612
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... ESX-SE2150

zes. pro RT12
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... h-GTX-1000
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
Koudyc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudyc »

No jo MTX je sice jiná třída ale nebudu zbytečně platit značku..
Neříkám že Peiying je nějaká kvalita ale udávány výkon má skutečný!
Měl jsem Pioneera SW 400W RMS po 1. písničče KO že se ani nehnul.
Tento zesilovač má psaný 500W RMS a věřím že ho má ikdyž to není nějaký zázrak.. a s tím zdrojem máš pravdu. Ale jistění je tam 75A.
Měl jsem na tom pripojený SW BOSSE 600W RMS vpohodě
Dále 1 i 2x SW AUDIOBAHN 1000W RMS na 3 Ohm uhrál.
Chci výkon za málo peněz nemám na to.. platit značku.. ikdyž je mi toho pioneera Líto a je na opravě.

Tak koukám na ten 1. odkaz MTX 88 citlivost proto na to na musí bejt zesilovač jak blázen silnej a to je palba.. :thumright:

Ale newím proč to by věděl snad nějaky elektrikář co těm zes. trochu rozumí..
Měl jsem slabou kostru ale prostě těm SW se hřeje cívka a pak to nevydrží. a to musí nějakým způsobem dělat zesilovač..
to je problém který s tím řeším. předělal jsem kabeláž komplet a ted to nemám na čem zkusit..
Jestli nebude potřoba odrušovač k tomu.. newím

\\edit Maty: odstraněna citace viz. pravidlo č.4 !!

Obrázek
real - FK

Příspěvek od real - FK »

Musim souhlasit s fancar ;) ver tomu ze v zivote ten 700 RMS peiying nezahraje tak dobre jako ta 300 RMS co ti nabizi fancar sice si priplatis o 500 vic ale za kvalitu ;) a to ze odpalis woofer se ti uz nestane :)
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

...i to se může stát, že SW z nějakého důvodu skončí...ale ve většině případů to má na svědomí zesilovač.Nemusíš samozřejmě hned kupovat SW za 6k, ale ten MTX RT12 ti udělá velmi dobrou službu.Nevím proč se všichni honí za výkony.Třeba RockfordFosgate má řadu SW kde nejsou nijak vysoké RMS a s dB pod 90.

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... ate-P112S4

...v 50L boxu ti bude vybrovat celá felda.Se dvěma RF 10" udělal 138dB na 4ch zesilovač.Nevelká investice, ale hodně muziky...každopádně bych ten zesilovač prodal a pořídil něco jiného....může se to opakovat
Koudyc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudyc »

fancarhifi píše:...i to se může stát, že SW z nějakého důvodu skončí...ale ve většině případů to má na svědomí zesilovač.Nemusíš samozřejmě hned kupovat SW za 6k, ale ten MTX RT12 ti udělá velmi dobrou službu.Nevím proč se všichni honí za výkony.Třeba RockfordFosgate má řadu SW kde nejsou nijak vysoké RMS a s dB pod 90.

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... ate-P112S4

...v 50L boxu ti bude vybrovat celá felda.Se dvěma RF 10" udělal 138dB na 4ch zesilovač.Nevelká investice, ale hodně muziky...každopádně bych ten zesilovač prodal a pořídil něco jiného....může se to opakovat
mě to přijde málo tyhle výkony v RMS jak nabízíš 150W atd..
Vím že to nedaá 500W v RMsu ze ani náhodou ale měl s tím pionerem 400W v RMS jsem natlacil 108Db :D na slabším zesilovači

Obrázek
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

...výkon není vždy určujícím faktorem jak silně to bude hrát...ale přemlouvat tě nebudu
Radeggast - FK

Příspěvek od Radeggast - FK »

Peying, mchammer, toxic nebrat, to nejsou zesilovače... :) A s tím výkonem - papír snese všechno... Viděl jsem podobný zesilovač 1000W a měl 25A pojistku... :?: :!: U MTX a podobných neplatíš za značku, ale za něco, co je dobře a kvalitně vyrobený... ;)
Jinak si myslím, že ve většině případů (dávám tomu 98%) za zničení SW (i ostatních repro) může jenom a pouze lidská složka... :) Honění gainu do maxima, bass boosty na rádiu, maximální hlasitosti, špatná kabeláž apod... :salut:
A jak psal fancar... Jenom o výkonu to není... ;)
real - FK

Příspěvek od real - FK »

;) presne tak
Koudyc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudyc »

není ale když tohle člověk nemá tak se musí spokojit s tím co je..
To umím taky naspat todle a todle je dobry.. a pak mi spadnou voči na ceně..

Obrázek
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmaik »

ja k tomu napisu jen to ze nejsem tak bohatej abych si kupoval levny veci.k tomuhle se neda uz vic rict,resi se to porad dokola.
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Martinho - FK

Příspěvek od Martinho - FK »

Pridavek do diskuze, muj SW pionner 150/800 W zahral na zesilovaci CRUNCH 250/500 W, kterej byl samozrejmne nastavenej na cca tech 150 W 133dB!! Takze i s malym kasparkem se da delat velky divadlo :D (a to mam jeste poddimenzovany napajeni...)
Na vykonu opravdu tolik nezalezi, spis na kvalite a dobry instalaci...
Radeggast - FK

Příspěvek od Radeggast - FK »

No píšeš, že ti záleží na ceně... Někdo tady chtěl poradit a byl tam odkaz na tento obchod a tam mají peying za necelých 2.400, který vypadá jako ten tvůj... V té ceně máš například AUTOTEK A2150 nebo CRUNCH GTX 2200... Ale když už zesík máš, tak nemá cenu radit... Kdyžtak při obměně... ;) :salut:
Wenca - FK

Příspěvek od Wenca - FK »

a co si myslite o Dexonu hosi? pry je to ceska a docela kvalitni značka, tak nevím...jako ja mam v aute starej box (cca 10 let, mozna vic, jeste po brachovi) prave od dexonu, 150W max, a na to jak je to stary a maly (reprak 20 nebo 25cm, ted nevim jiste ) tak to hraje celkem solidne az sem se divil :)
Koudyc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudyc »

Dexon je dobrej hlavně si myslím že poctivej výkon.

Obrázek
Koudyc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudyc »

Tak už mám Zesik Axton C109 lepší?? mam tam zatím Kenwooda 30cm 200W RMS a hraje krásně :)

Obrázek
t3rmit - FK

Příspěvek od t3rmit - FK »

Tak i já. :cyclopsani:

Obrázek
real - FK

Příspěvek od real - FK »

:D pekna cajovna, koukam ze radio vozis v kufru nemas nekdy problem s vypinanim :lol:
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

jj to te prejde az ti uhlik spadne na koberec nebo sedacky :D kazdy koho znam co mel dymku v aute spatne dopadl
méně znamená někdy více...
Obrázek
t3rmit - FK

Příspěvek od t3rmit - FK »

real píše::D pekna cajovna, koukam ze radio vozis v kufru nemas nekdy problem s vypinanim :lol:
rádio v kufru? vypínání? trochu nerozumim, ale myslim že žádnej problém nemam.. :D

no a ohně se nebojim :)
real - FK

Příspěvek od real - FK »

tim sem myslel pritulku co mas v kufru :D
real - FK

Příspěvek od real - FK »

Tak konecne je kufr ve finalni fazi (doufam :D) kdyz sem doma zahlidnul to plaminkovy plato tak sem se rozhod ze to zkusim a vysledek vypada takto
Obrázek

ale uz mam rozdelany jiny plato tak doufam ze to vyjde :)
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

real: tak a jestli píchneš, tak jsi v pr*eli :lol:
Obrázek
real - FK

Příspěvek od real - FK »

:D Vubec ne vsechno mam vyreseny :thumright: sice musim odpojit pulku audia a t komu vsechny potrebny veci vozim v aute :lol: ale k rezerve se dostanu
bBIKEr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bBIKEr »

tady pridavam taky muj kufrik na ukazku...

Obrázek Obrázek Obrázek
real - FK

Příspěvek od real - FK »

;) Podle meho nazoru davat zesik a kapec na plato je docela naprd, hlavne kvuli zlodejum to je uplne lakadlo ;) a v lete kdyz ti nato bude svitit slunicko tak se ti to bude hrozne hrat a muzes ten zesik i zkur... ;) ale jinak Renegade je podle meho nazoru dobra znacka ;) mam s ni sve zkusenosti a co se hratelnosti tyce tak si myslim ze je na dobre urovni:) :thumright:
bBIKEr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bBIKEr »

ja mam auto v garazi a myslim ze slunicko tomu nevadi :)
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmaik »

real:ja bych vyhodil ty ovaly,na co je tam mas?kdyz do nich zespoda mlati ten hifonics :))
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

přesně jak píše Madmaik...
real - FK

Příspěvek od real - FK »

Parkrat sem tu uz psal ze parkuju 24h. na parkovisti u supermarketu takze nechci aby byl videt woofer a bez zadnich ovalu to nema s hudbou nic spolecnyho kdyz slysis jenom basy :D
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmaik »

no tak udelej predni repra poradny a plato si kup normalni a sundavej ho :) ty ovaly stejne dlouho nevydrzej.
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

tak dej černý folie, a pokud dáš dopředu 16cm lepší kompa tak jen bassy neuslyšíš... takhle když to ohulíš tak chudáci ovály... navíc jestli je nemáš přes zesík tak při větší hlasitosti je ten SW musí stejně přehlušit...
real - FK

Příspěvek od real - FK »

Cerny okna tam pujdou urcite ale neblizsi termin co bych mohl okna zatmavit je 14. listopad , znamej si je nechaval zatmavit v loni nejak nakonci listopadu a ty folie mu popraskaly takze se toho bojim to davat ted pred zimou ;) :( Pres zimu bude auto stat takze se bude pracovat na tlumeni a vylepseni prednich dveri + k nim zesik samozrejme :) ....mimochodem to plato muzu vyndat kdykoli ;)
bBIKEr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bBIKEr »

ja mam v kufru jen basak a ve predu v kapsach jiny repra nez origo a kdyz si ten basak na zesiku dobre nastavim tak to stejne basuje jako krava a ty vejsky krasne dorovnaj ty predni repraky a nehlede na to ze na zesiku si ty vejsky pres SW muzu pustit taky i s basama to jde...
real - FK

Příspěvek od real - FK »

ja mam ovladac bas od zesiku privedenej dopredu k ruce takze kdyz chci jenom poslouchat tak mam zesik stahlej co to de a kdyz potrebuju tak si ovladac dam na pulku a uz to je rachot a to uz ty vejsky moc slyset nejsou ;)
bBIKEr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bBIKEr »

tak to jo..to mas vymakanejsi :-D
ale ja kdyz to dam taky na pulku nebo na max :-D tak se trese cely auto a vejsky si neskrtaj :-D to bych musel dat ucho na reprak :-D
Odpovědět