Pojďte si postěžovat,pokecat...
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...
to klidně může ale v zátahu se atmosfériskej motor s turbo motorem nemůže rovnat
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
Lars: Já jsem to právě napsal proto, že když to porovnám s VW Transporterem 1.9Tdi/ 77kw a Hyundai H-1 obsah nevím/105kw, které občas řídím, když mám brigádu, tak když potom sednu do feldy tak prostě pocitově úplně citím, že to auto mi dává dalo by se říct 100% odezvu. To se, ale o Transporteru říct nedá a Hyundaii už vůbec ne.....
Přitom to nejsou žádné staré vehikly. VW 2007 a Hyundai 2012. Ale když to tak porovnám tak "fauvé je prostě fauvé".
Samozřejmě až okusím nějakého sportáčka, tak zjístím jo to může frčet
. Ale stejně kdo má felicii a příjde jí na chut, tak jí nepošle nikdy jen tak z domu.
Ale s feldou jsem to myslel spíš v tom smyslu např: když jsem jel do Hor na lyžovačku....Zrovna napadlo za večer asi 50cm sněhu, na silnici pořádná vrstva sněhu.....a když jedete poprvé na sněhu jako mladíček, který zrovna sbírá svoje první zkušenosti se zimou a vjíždíte do zatáčky a najednou v polovině zatáčky ucítíte ve volantu jak vám ujíždí prdel....Tak jak se mi tam jedna prdel rozjela, tak druhá na které jsem se seděl se ihned kurevsky stáhla
.
A tak nějak mladý, nezkušený spíš zjístí v holém autě bez posilovačů a nevím čeho všeho jak ta fyzika funguje
. A potom, když přesedláte na silnější tak aspon trošku člověk ví, co si může dovolit. 
Přitom to nejsou žádné staré vehikly. VW 2007 a Hyundai 2012. Ale když to tak porovnám tak "fauvé je prostě fauvé".
Samozřejmě až okusím nějakého sportáčka, tak zjístím jo to může frčet
Ale s feldou jsem to myslel spíš v tom smyslu např: když jsem jel do Hor na lyžovačku....Zrovna napadlo za večer asi 50cm sněhu, na silnici pořádná vrstva sněhu.....a když jedete poprvé na sněhu jako mladíček, který zrovna sbírá svoje první zkušenosti se zimou a vjíždíte do zatáčky a najednou v polovině zatáčky ucítíte ve volantu jak vám ujíždí prdel....Tak jak se mi tam jedna prdel rozjela, tak druhá na které jsem se seděl se ihned kurevsky stáhla
A tak nějak mladý, nezkušený spíš zjístí v holém autě bez posilovačů a nevím čeho všeho jak ta fyzika funguje
No na ježdění je Felda dobra taky bych ji ndal z ruky ale tu co jsem měl tak s jsem se snima musel rozloučit jednak z duvodu dopravni nehody kterou jsem nezavinil a taky ze zdravotnich duvodu tak proto jine auti. Já taky jezdil s kde čím jako je třeba 911 turbo ale to je scelaSadra17 píše:na takový to bežný ježdění ideální
-
luke.bean - FK
Naserte si na ruce , kde je starej dobrej feliciaklub
ráno tady vyvěsim inzerát bez cen a nevydrží tady půl dne
dostal jsem upozornění , nemohl jsem ihned nahradit jelikož nesedím celý den u pc . .
paráda , dlouho jsem tu nebyl , ale slyšel jsem že to tady je pěkně na <l> , tak si to tady užívejte , s pánem bohem

ráno tady vyvěsim inzerát bez cen a nevydrží tady půl dne
dostal jsem upozornění , nemohl jsem ihned nahradit jelikož nesedím celý den u pc . .
paráda , dlouho jsem tu nebyl , ale slyšel jsem že to tady je pěkně na <l> , tak si to tady užívejte , s pánem bohem
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
bacha nebo te veliký čislo zabanuje jako me 
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
S ESP by se to možná ani nepřetočilo, to je těžko říct, že starší a jednodušší auto je do začátku lepšíPaulie píše:,,,A tak nějak mladý, nezkušený spíš zjístí v holém autě bez posilovačů a nevím čeho všeho jak ta fyzika funguje. A potom, když přesedláte na silnější tak aspon trošku člověk ví, co si může dovolit.
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
jj Luke uplne s tebou souhlasim kde jsou ty casy. protoze lidi drive nejprve cetli a pak psali. Ted uz je to jen ignorace az arogance.
Takze cemu nerozumis v textu ktery mas v kazde sekci bazaru?!?
Jo a Hromy jesli chces dam ti ban ja. nekdy bez nekterych lidi je lip......
Takze cemu nerozumis v textu ktery mas v kazde sekci bazaru?!?
Pravidla fóra
1) Výstižné označení nadpisu inzerátu označením odpovídající značkou - P: pro sekci Prodám, K: pro Koupím a D:/V: pro Daruji/Vyměním
2) Je pozadovana vlastni fotka zbozi (sekce prodam, vymenim) Jak vkladat fotky najdete zde.
3) Kontakt na prodejce/kupujiciho
4) Koncova cena zbozi.
Pokud to nekdo nesplni je automaticky smazano. Texty jako "dodam pozdeji" znamenaji nesplneno = bude smazano.
luke.bean píše:Naserte si na ruce , kde je starej dobrej feliciaklub![]()
![]()
ráno tady vyvěsim inzerát bez cen a nevydrží tady půl dne![]()
![]()
![]()
paráda , dlouho jsem tu nebyl , ale slyšel jsem že to tady je pěkně na <l> , tak si to tady užívejte , s pánem bohem![]()
![]()
![]()
Jo a Hromy jesli chces dam ti ban ja. nekdy bez nekterych lidi je lip......
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
jo a za co? bez kterych lidi je tu líp? bez tech cca 20 a 30 ktery ste vystvali ? mimochodem teda tech 20-30ti lidi ktery tady meli projetky takovy ktery tu dneska nenajdes,kluci co se schazej furt ,sou to srdcari atd, a vsichni sli ,nebo to tu zabalily a jen to kontrolujou zdalky 
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Za co? no to ja predci nemusim vysvetlovat davani BANu kdyz jsem diktator, proste to udelam...
To kdyz ma nekdo jiny nazor a nerespektuje jine nazory jeste nedela ze je stvancem. Spis naopak ne?
Vis kolik za tech 10 let jsem potkal srdcaru?!? A vypovida to o necem? ne! pokud se tvori komunita pratel nezalezi na tom jaky jsi odbornik ale jak chces skupine pomoci.
A pokud to kontrolujou zdalky tak asi jeste nesli ne?
jen uz tolik nepisou. Hele pred lety jsem komentoval kazdy prispevek a snazil se lidem pomoci, casem ale prislo vice prace mimo FK, rodina a tak. I vymena auta. A presto FK je moje ditko na ktere nikdy nezanevru i kdyz po kauze exmodu jsem mel 100 chuti se na to vyprdnout.
Vzdy se najde nejaky "borec" co rekne pred lety to bylo lepsi, pak uz jen ukazuje svoji vulgaritou sve IQ. Ano i ne, bylo to lepsi a je to lepsi. vse jde kupredu. Ale to je ceka natura kdyz rekne "za komousu to bylo lepsi" ale nic pro zmenu neudelal a neuvedomuje si ze s komousema by jsme tak rychle treba IT nedostali na trh. Ono po bitve kazdy general.
No co nejak bylo a nejak bude......
To kdyz ma nekdo jiny nazor a nerespektuje jine nazory jeste nedela ze je stvancem. Spis naopak ne?
Vis kolik za tech 10 let jsem potkal srdcaru?!? A vypovida to o necem? ne! pokud se tvori komunita pratel nezalezi na tom jaky jsi odbornik ale jak chces skupine pomoci.
A pokud to kontrolujou zdalky tak asi jeste nesli ne?
Vzdy se najde nejaky "borec" co rekne pred lety to bylo lepsi, pak uz jen ukazuje svoji vulgaritou sve IQ. Ano i ne, bylo to lepsi a je to lepsi. vse jde kupredu. Ale to je ceka natura kdyz rekne "za komousu to bylo lepsi" ale nic pro zmenu neudelal a neuvedomuje si ze s komousema by jsme tak rychle treba IT nedostali na trh. Ono po bitve kazdy general.
No co nejak bylo a nejak bude......
Luka$
administrátor
administrátor
Nevím ale řekl bych ře někteři lidi jsou nenapravitlni. Každe společenstvi ma nějaky určity pravidla bez něj by se lidi nedomluvily vubec tak nechapu proč to někteři nechtěj pochopit.
To co tu píše v poslednim přispevku Lukas s tím v podstatě souhlasim doba jde dal a lidi se musi přispusobit a když ne tak se na něj budou ostatni divat třeba jako na podivina.
I když už Feldičku nemam tak to pro mne neznamena že sem přestanu chodit je tu dost fajn lidi s kterejma si rad pokecam a to nejen o autech.
To co tu píše v poslednim přispevku Lukas s tím v podstatě souhlasim doba jde dal a lidi se musi přispusobit a když ne tak se na něj budou ostatni divat třeba jako na podivina.
I když už Feldičku nemam tak to pro mne neznamena že sem přestanu chodit je tu dost fajn lidi s kterejma si rad pokecam a to nejen o autech.
- TIW
- Kontaktovat uživatele:
Berte to z té lepší stánky, když wocať odešla některá jelita, teda chci říci elita (neberte si to probůh nikdo osobně, jen vtipkuju a nechci se nikoho dotknout
) tak se tu nyní i průměrný perořízek s patnáctkama a kupou samolepek cejtí jako mezi slepými jednookým králem

- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Že vás baví se v tom štourat jako v ho*ně
Ti co odešli mají svoje zájmy, svoje fórum a FK už jim není dost dobrý, tak toho nechte a nelezte sem...taky se mi nelíbí kam se to tady dostalo, ale mám úplně jiný názor na to, kdo za to může než těch 20-30 lidí z elity
Ti co odešli mají svoje zájmy, svoje fórum a FK už jim není dost dobrý, tak toho nechte a nelezte sem...taky se mi nelíbí kam se to tady dostalo, ale mám úplně jiný názor na to, kdo za to může než těch 20-30 lidí z elity
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Nevím kdo má jaký názor, ale můj je ten, že stylem "tady tě nikdo nedrží" se FK dostane jen do větších... no víte čeho.
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Má vůbec většina ze zde diskutujících ještě Felicii? Já myslím, že ji nemá ani Admin. 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Se neptej a přijeď na sraz a uvidíš kolik jich tam bude 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
14 dní dovolené a klidu... Má cenu projíždět těch 6 stránek nových příspěvků? Asi ne, tak na to kašlu...

Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
A to je nejak berna mince? Ja myslim ze je dulezitejsi zajem o FK pripadne o Felicie nez to jake ma kdo auto.osobne píše:Má vůbec většina ze zde diskutujících ještě Felicii? Já myslím, že ji nemá ani Admin.
A hlavne ja se tim nikdy netajil ze jsem Feldu poslal dal do sveta...
Luka$
administrátor
administrátor
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
vejtahoSkury píše:14 dní dovolené a klidu... Má cenu projíždět těch 6 stránek nových příspěvků? Asi ne, tak na to kašlu...![]()
Luka$
administrátor
administrátor
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ale tak víš jak.Luka$ píše:vejtaho
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
No já jen, že počty Felicií se pomalu ale jistě snižují, svá nejlepší léta mají Felicie již za sebou, pomalu se jimi plní vrakoviště, aby tu za chvíli měl ještě kdo připívat k tématu, když si dovolíte skutečné majitele Felicií odtud jen tak vyhazovat.Luka$ píše:A to je nejak berna mince? Ja myslim ze je dulezitejsi zajem o FK pripadne o Felicie nez to jake ma kdo auto.
A hlavne ja se tim nikdy netajil ze jsem Feldu poslal dal do sveta...
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
A muzes mi rici koho jsme jen tak vyhodili? protoze stale se o tom jen mluvi ze bylo lip ale nikdo nerekne ze presne v tom a v tom bylo lip.
Luka$
administrátor
administrátor
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, koho jste vyhodili, ale vím, že mě jste tím také hrozili. 
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
tak pak jen mlatis prazdnou slamou a jen hazis bahnem
Kdyz nekdo porusuje pravidla musi cekat trest at je to na silnici nebo na foru.
Osobne bych se Osobne nad tim zamyslel

Osobne bych se Osobne nad tim zamyslel
Luka$
administrátor
administrátor
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Mě by zajímalo, co se stane s tímto forem, až už se většina zdejších přispěvatelů svých Felicií nějak zbaví? Máte nějakou představu do budoucna?
Naposledy upravil(a) osobne dne úte 18. čer 2013 10:41:05, celkem upraveno 1 x.
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
a budeme na tomto svete jeste? ja jen ze existuji fora pro Š120 a zijou
Takze bych to tak cerne nevidel. A pokud existuje moznost ze tu nikdo nebude tak uz jen archiv.... 
Luka$
administrátor
administrátor
Myslím si, že to není jen o tom, jestli jezdíme ve feldách, ale o lidech... možná se počty aut snižují, ale stále je to nejčastější auto na našich silnicích 
Škoda Felicia 1.6 GLX - r.v. 98 - 55 kW
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
To už návno není pravda, nejčastější je Fabia.
http://life.ihned.cz/c1-56876840-skoda- ... ky-favorit
http://life.ihned.cz/c1-56876840-skoda- ... ky-favorit
I kdyby, tak 3. nejčastější auto hned tak nezmizí 
Škoda Felicia 1.6 GLX - r.v. 98 - 55 kW
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Zmizí zmizí, EU normy všechna stará auta postupem času vyřeší.
to bych zas tak moc netvrdil, u nás (techweb) je to převážně zaměřený na 120 apod. a diskutuje se tam o všem možným a o 120 vůbecLuka$ píše:a budeme na tomto svete jeste? ja jen ze existuji fora pro Š120 a zijou![]()
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
ty voe to je novinka - starsi auta mizi z ulic,ty si zas objevil Ameriku pane osobne 
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Na ŠkodaVirtu si zas o autech felicia a novější nepokecáš ani omylem... Nebo třeba Škodateamu a podobně..Sadra17 píše:to bych zas tak moc netvrdil, u nás (techweb) je to převážně zaměřený na 120 apod. a diskutuje se tam o všem možným a o 120 vůbec![]()
![]()
Abych se jeste vyhádřil na téma srazy.
pojdme zavzpomínat na klub v roce 2011
http://www.youtube.com/watch?v=h1OV_AyXwdM
Jinak si myslim že na letní srazíky jezdí pořád celkem dost feld http://www.youtube.com/watch?v=CUx06KQHqoI
s tima podzimníma je to horší no, ale jsem přesvědčen, že je to více o lidech než o autech. Já na srazy jezdím kvuli kamarádům, které vidím jen na srazech protože sou z dálky. A to že maj jiná auta? No a co. určitě nejsem sám. http://www.youtube.com/watch?v=SlCto3h1N2s
pojdme zavzpomínat na klub v roce 2011
Jinak si myslim že na letní srazíky jezdí pořád celkem dost feld http://www.youtube.com/watch?v=CUx06KQHqoI
s tima podzimníma je to horší no, ale jsem přesvědčen, že je to více o lidech než o autech. Já na srazy jezdím kvuli kamarádům, které vidím jen na srazech protože sou z dálky. A to že maj jiná auta? No a co. určitě nejsem sám. http://www.youtube.com/watch?v=SlCto3h1N2s
Šmoulujem na to! 
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
- TIW
- Kontaktovat uživatele:
Felad a Fávo budou v budoucnu stejně nezastupitelné články evoluce mladoboleslavské automobilky, jako stará Octavia, nebo pokus o navázání na lidový automobil od Tatrtovky s vzduchem chlazeným motorem vzadu, který ukradl F.Porsche pro VW a z kterého vznikla Škoda 1000MB a v Rusku pak z okopírovaných Škodovkou zavrhlých vzduchem chlazených prototypů zbastlený Zaporožec
Ono jde hlavně o to, jestli lidi spojuje zájem o techniku a chuť si vzájemně poradit a inspirovat se, nebo jestli si tu někdo chodí jen honit své v dětství zmrzačené ego tím, že má brutálnější křídlo, kratší tlumiče, větší kola, nebo radikálnější názory 

-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Že se nám budějovice proměnily ve válečnou zónu jste asi postřehli, tak sem jen postnu to co vám prolhaná nova a spol. nikdy neukážou - férovka 15cikánů na jednoho, policajti se s tím taky nepárali:
http://www.youtube.com/watch?v=5peoU5ot ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... zgc#at=406
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... nCSbbbPTuw
http://www.youtube.com/watch?v=5peoU5ot ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... zgc#at=406
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... nCSbbbPTuw
-
Alpinet
- Kontaktovat uživatele:
Nj šmejdi fízlovský,to mam vždy nerva A.C.A.B.
Bývalo: Felicia kombi LX 1.9D Egr-Off,Kat-Off
Pořízeno: VW Golf III Variant 1.9 TDI Egr-Off , Kat -Off, P764=95kw??
http://vw-cult.cz/
Dehet-Power
Pořízeno: VW Golf III Variant 1.9 TDI Egr-Off , Kat -Off, P764=95kw??
http://vw-cult.cz/
Dehet-Power
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
To se mi líbilo v tom prvním videu, jak polda toho simulanta, co překážel eskortujícím policistům, odstrčil, až zapadl mezi auta.

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Lidi hrůza, dneska mi přišla upomínka z ČEZu na 310,-Kč. Vyúčtování jsme měli 8.6.2013 měl jsem přeplatek, 27.6.2013 jsem měl zaplatit zálohu 3.310,-Kč, tu mám zaplacenou a přesto přišla upomínka. Byl jsem tam, paní ochotná (maj u nás 14 okýnek u někteých se pracuje, zbytek se šťiurá v nose), koukali jsme na to a zjistila, že i s tím mým přeplatkem z minulého roku, který mi pochopitelně nevrátily mám k dnešnímu dni opět přeplatek 4.425,-Kč
A ukázala mi monitor, mám tam u nich ty platby zaevidivaný, přesně, jak mám výpis v ruce. Ptám se jí proč mi poslali upomínku na 310,-kč. Ona prej, že neví. A kdo mi to řekne, zase neví. Co mám dělat? Prej zaplatit upomínku, protože, když jí nezaplatím, přijde druhá, doporučeně a za ní už účtujou 95,-Kč. Tak jsem jí řek, že to tam maj krásně zařízený, ale že tam maj krásnej bordel a šel jsem pryč. Škoda, že jsem to nenahrál do mobilu, to by mi nikdo nevěřil. Musím napsat doporučený dopis, za který pochopitelně budu muset zaplatit ze svého a oni mi pak milostivě tu upomínku stornujou. To by jeden
co se děje v tomhle zku... státě.
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
zlatí komunisti co?
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Komančové ani ne, ale zlatá demokracie. Té se u nás bohužel nedočkáme, pokud se bude u koryta střídat pořád stejný dobytek...
Kdybych se dlouho neozýval, byl jsem vypátrán a politi(c)ky uvězněn
Kdybych se dlouho neozýval, byl jsem vypátrán a politi(c)ky uvězněn
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
jo docela to tam drželi, kamarádku ani nechtěli pustit domu 
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Dobře se s těmi chuligány vožralými vypořádali, dobré video.
http://www.novinky.cz/krimi/307105-demo ... valka.html
http://www.novinky.cz/krimi/307105-demo ... valka.html
kdybys tam bydlel mluvíš jinak 
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nějaká chytrá poslanecká hlava vymyslela sjednocení řidičáků s profesákama, tak jsem dneska vystál frontu na magistrátu, přijel jsem v 6,05 a byl jsm už 11 v pořadí, před úřednici jsem předstoupil v 9,50. První nedostatek stará fotka, nesmí být starší jak 3 roky (nevím, jak to pozná, ale budiž), druhej nedostatek brýle, pokud je na předešlém řidičáku nemáte a nyní ano, tak potřebujete doklad od obvoďáka
Ano to "je" logické, že doklad o vašem zraku vám vystaví obvoďák. Ovšem obvoďák vás vyrazí a pošle vás na oční. Oční vyšetření nehradí pojišťovna, zacáloval jsem 850,-Kč, s nálezem o vyčetření jsem šel na obvod, tam si můj nález z očního založila do karty a již jen za 300,-Kč vystavila potvrzení, respektive jen orazítkovala formulář od magistrátního úředníka.
Vivat úřední šiml.
Vivat úřední šiml.
To že je profesák zapsaný v řidičáku není zase tak špatná věc,zase o jednu kartičku v dokladovce méně. Samozřejmě souhlasím s neuvěřitelnou byrokracií která u nás je a všude jen platit,potom člověk vyřizuje nějakou prkotinu a srtáví tam den i více 
FELICIA GLXi 1.3 BMM r.v.1996 červená solitaire metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nebudeš mít o jednu kartičku méně, jelikož musíš mít nově kartu řidiče, co se strká do nových tachografů.
To sice ano,ale jenom pokud je vozidlo vybaveno digitálním tachografem,tak potom samozřejmě musíš mít i do něj kartu. My naštěstí ve firmě máme ještě analogové tachografy,tedy na papírové kotoučky. Jinak kdysi to bylo tak že profesní průkaz byla samostatná karta a řidičák taky a ty starší profesáky byly takové černé do kterých se při abslovování školení dávalo razítko
. Takže jsi kdysi vozil tři(dvě)kartičky,tím že to sjednotili a zapisujou profesák do řidičáku, tak už máš o jednu kartičku méně. Bohužel to letos v tomto období končí většině řidičů takže na ůřadech je docela frmol a za pět let to bude nanovo,protože řidičák s profesákem platí pět let
.
FELICIA GLXi 1.3 BMM r.v.1996 červená solitaire metalíza
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
jak rikam zlatí komunisti coooooo?
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
opakovaný vtip není vtipem.hromyblesky píše:zlatí komunisti co?

Spotřeba FIAT Croma 2,4JTD MultiJet 147 kW / 200 HP