zesilovac
Re: zesilovac
Tohle vlakno cist... No comment...
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
-
Radeggast - FK
No číst to znovu by se mi fakt nechtělo... Ale horší bylo reagovat na nějakou odpověď... Než jsem něco napsal, tak se objevily nové odpovědi a zase jsem to přepisoval...
Už jsem myslel, že to vzdám... 
kazdej neni odbornik jako ty 
jinak to tady bylo jak na chatu
jinak to tady bylo jak na chatu
SERTE METAL V KOSTKÁCH !!!
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...tj...ale není tu nic zásadního...
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
zasadni je ze sem u tebe vcera vecer udelal objednavku asi za 6200kc 
kdy mi to tak dorazi?
kdy mi to tak dorazi?
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...to je tvoje...
...zítra to posílám...tak počítej v pondělí...
...zítra to posílám...tak počítej v pondělí...
jj moje 
co na to rikas? jak to hraje? a kvalita?
nejaky zkusenosti s tim mas?
co na to rikas? jak to hraje? a kvalita?
nejaky zkusenosti s tim mas?
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...s Renegade jen dobré...jak repro tak i tyto SW boxy.Je to v poměru cena/výkon asi mezi nej co je teď na trhu.
Kompa Renegade jsem teď dával do Superbu...majitel se tvářil dost rozpačitě...do té doby než jsme pustili rádio.Byl překvapený, že repra za takovou cenu podávájí takový zvuk.
Hlavně si prostuduj nabití kapacitoru
pokud to nebude dělat někdo se zkušeností...jo...a chtěl bych jen dodat ohledně toho kapacitoru....řeči typu...."...kap je k ničemu..." mám ze všeho nejraději.Ti co to píšou moc čtou různý fóra kde jsou různí všeumělové...
Je prokázaný jasný vliv zařazení kapacitoru při použití SW...proto ho pan Fischer vymyslel
Kompa Renegade jsem teď dával do Superbu...majitel se tvářil dost rozpačitě...do té doby než jsme pustili rádio.Byl překvapený, že repra za takovou cenu podávájí takový zvuk.
Hlavně si prostuduj nabití kapacitoru
Je prokázaný jasný vliv zařazení kapacitoru při použití SW...proto ho pan Fischer vymyslel
ne ja prave byl za kamosem co je docela machr pro me
a ten mi rekl jestli nechci s tim hrat dycky jen pul hodiny tak at si ho objednam taky
jinak on mi to bude zapojovat a uz to delal do hodne aut ruzny sestavy..takze myslim ze bude vedet,ale ja sem strasne puňta,takze mu to reknu s tim kapacitorem,cetl jsem to co tam je psane na tvych strankach 
jinak moc diky zatim ...a jsem zvedavej jak to bude hrat...rikal ze z jeho zkusenosti si budu pak hrat s tmelama a penama aby mi nic v aute nemlatilo pri vohuleni toho basaku

tak jsem zvedavej
jinak moc diky zatim ...a jsem zvedavej jak to bude hrat...rikal ze z jeho zkusenosti si budu pak hrat s tmelama a penama aby mi nic v aute nemlatilo pri vohuleni toho basaku
tak jsem zvedavej
Pokud bys hral bez kapacitoru pul hodiny, tak te pul hodiny budes hrat i s nim. Jak uz to tu nekdo psal, kapacitor na tohle nema vliv!
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
Lojzek - audioweb.cz píše:...no kapacitor jak to frčí tak by měl jak už bylo řečeno vyrovnávat proudové špičky které kondenzátory v autozesilovačích nestíhají. Kapacitor je kondenzátor který se nabíjí a tím by měl zajistit co nejstabilnější napětí a dodávku proudu...
tak mi dnes prislo zbozicko od fancara a renegadu
zitra bych to mel mit namontovany od kamose,tak sem pak hodim fota...jsem zvedavej jak to bude hrat