Drifty

pokec o všem možném i nemožném
raduzo22 - FK

Re: Drifty

Příspěvek od raduzo22 - FK »

Tak sem si byl dneska na večer zablbnout na parkovišti u Ústředního hřbitova v Brně,brňáci a lidi z okolí budou vědět ale bylo tam ještě dost aut a toho sněhu, tak se moc blbnout nedalo :(
Faster - FK

Příspěvek od Faster - FK »

Nonamed - FK

Příspěvek od Nonamed - FK »

tak jsem si dneska podriftil kamarádovým kombíkem na plyn :) až na ten ranní start, neměl tam benzín a nastartoval jsem na plyn. akorát za chvíli zamrzl reduktor :D
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Včera večer jsem vezl bratrance jeho Octou do města, je novocián a bál se řídit a zjistil jsem i proč, jak jsme vjízděli na hlavní chytlo auto fajný přetáčivý smyk, který jsem si náležitě vychutnal :)

Jinak u nás je teď -21C, byl jsem trošku politat s Feldou před chvílí, ale celkem nic moc, moc dobře to brzdí... :D
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

neco malo s dneska,pujceny pajero :-D a jinak klasika ,ale pokravili jsme dost,jezdit na korbe a za autem je docela drsne ... a ty pady pak :-D !!! Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

:D dobrá sranda.
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

hromy to je spravnej donkyKong :lol: jinak kravit kravte klidne dal na parkovisti ale ted se to pod tim snehem meni celkem v sklinku...jakozto na krizovatkach a u obchodnich center na vyjezdech je to celkem led kde jsem malem taky vcera vpalil do jednoho a dneska tam byli v sobe 4 lidi...
méně znamená někdy více...
Obrázek
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

s Mustangem se jim to machruje :lol: :lol:
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

nahodou mi kamarad poslal video jak jsem v utery kravil na cerstvem snehu sice kvalita nul-nul ale neco videt jde .. rikam predem ze to nepovazuju za nejake drifty apod. ale rad si takhle zakravim s autem a v provozu me pak nic neprekvapi
http://www.youtube.com/watch?v=dVQ2GEf9Thw
Obrázek
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Promazáno od OT a vulgarit (aby náhodou zase někdo neřešil, proč mu zmizel příspěvek)
Hanze žádám aby tu svoje letní pneu znovu neřešil a ostatní prosím pro příště mírnější reakce
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

:lol: já mam vzadu sjetější zimáky 3-4mm a ustřeluje to taky :D ne že by se mi to nelíbilo :oops:
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

sorry jestli to je mimo tema ale zrovna dneska drandim pujcenou fabii a jsou tam nevim jaky zimaky (bohuzel na hlinikach s nizsim profilem) alemaj cca 4mm a to jak se to chova i s vseljakym moznym ASR (ktery jsem si stejne po tom co to predvadelo vypnul) je to katastrofa oproti facku kde jsou skorem novy zimaky..dokonce se mi s tim podarilo zuapadnout kde normalne fackem jezdim porad...takze jsou fakt gumy a gumy..nedokazu si to predstavit na letnich s fabkou
Obrázek
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Já měl na tý půjčený fábce nový zimní matadory a hrabalo se to všude :) A docela jsem se divil jak jsem vyjížděl z jedný ulice,na konci ulice jsem chtěl zabrzdit a on tam byl led,takže ABS kopalo jak vzteklý a já si jel vesele dál,když už jsem teda málem vlítnul na hlavní silnici,tak jsem chytnul ještě za ručku a trošku to tím zpomalilo,zlatá felda bez všelijakých systémů,bez serva atd,přijde mi že to auto mám víc pod kontrolou
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

ja mam dneska nalitano 150km s tou fabkou a jeste me 100 ceka na tom neodhrabanem snehu...ale to ASR jsem si musel vypnout nejde si na to zvyknout a dela to to co ja nechci :D zlate facko..jenom nejsem zvykly jak to svina topi a jeste to hreje aj na prdeli :D
Obrázek
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Tak na nahřátí prdele jsme si zvyknul v Audině a musím říct že to je příjemný :D Ono ani ta kůže bez toho fakt nejde :)
Odpovědět