Prý TOTALKA
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prý TOTALKA
pokud se ti tohle jednání nelíbí tak si stěžuj , zajdi / zavolej na pojišťovnu stěžuj si , řekni že chceš jinýho likvidátora že s jeho jednáním nejsi spokojený nebo ať řeknou cenu , .......................
dle mě na takovou částku nedosáhneš
a kdyby jsi auto opravit , tak díky novýmu zákoníku počítej jen cenu za nejlevnější díly - šmejdy typu VIKA .... a taky s tím že když to necháš někde opravit tak můžou použít jiný použitý a dále použitelný díly , na originální díly zapomeň
dle mě na takovou částku nedosáhneš
a kdyby jsi auto opravit , tak díky novýmu zákoníku počítej jen cenu za nejlevnější díly - šmejdy typu VIKA .... a taky s tím že když to necháš někde opravit tak můžou použít jiný použitý a dále použitelný díly , na originální díly zapomeň
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jseš naprosto naivní, když si myslíš, že dostaneš 25 tisíc. S ohledem na to, že vrak odhadly na 1000,-Kč, tak celé auto tipuju na 10000,-Kč. Rád bych se mýlil a přeju ti, ať dostaneš alespoň 15000,-Kč.
Možna že jsem naivní jenomže ja ani tatik sme tohle v životě neřešili nějakou bouračku... pravě proto pišu sem protože nevim co mam dělat... ja v tom chodit neumim....
a jsem se chtěl zeptat ještě jednu věc.... ze svojí pojištovny nemužu vzít likvidatora ?
a jsem se chtěl zeptat ještě jednu věc.... ze svojí pojištovny nemužu vzít likvidatora ?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nemůže tvůj likvidátor dělat likvidaci pojistné události pro jinou pojišťovnu. To by muselo jít z popudu té druhé pojišťovny, která provádí likvidaci pro ČKP, když viník neměl pojistku.
Mohl by jsi si vzít svého likvidátora, pokud by jsi to řešil z tvojí havarijní pojistky, psal jsi, že máte sjednáno havarijko. Ovšem je to všechno na tobě, u havarijka bývá většinou spoluúčast, tak aby jsi nakonec nedostal ještě méně.
Tím najivní jsem nemyslel, to jakým způsobem řešíš pojistnou událost, ale tu cenu o které sníž, že ji dostaneš.
Mohl by jsi si vzít svého likvidátora, pokud by jsi to řešil z tvojí havarijní pojistky, psal jsi, že máte sjednáno havarijko. Ovšem je to všechno na tobě, u havarijka bývá většinou spoluúčast, tak aby jsi nakonec nedostal ještě méně.
Tím najivní jsem nemyslel, to jakým způsobem řešíš pojistnou událost, ale tu cenu o které sníž, že ji dostaneš.
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
To musí být pro pojišťovnu dobrý kšeft, havarijní pojištění na vozidlo v hodnotě 10000 Kč, spoluúčast jistě také 10000 Kč, kolik stojí roční pojistné? 
Tak tohle je pěkná blbost. Oni ti snad musí říct, kolik ti daj peněz - cenu vraku.acab píše:Včera mi volali z pojištovny že tam už byl likvidator.... vite kolik mi davaji za ten vrak ? 1000kč a pokud na to kývnu tak potom až mi poví že kolik za totalku......
Kolega z práce měl to stejné, jen měl Oktu II, taky se to táhlo jak sopel, myslím, že 3 měsíce. Nakonec mu odhadli cenu vozu před havárií a vyplatili mu cenu vozu - odhadnutá hodnota vraku. On ten "vrak" prodal nějakýmu mechošovi, kterej si to za pár zaťáku dá do kupy a má super auto. A byla to taky totálka, ikdyž na první pohled byla jen promáčklej předek.
Nesmíš si prostě nechat s prominutím s*át na hlavu. Do mě vlítl borec na křižovatce a mám sice jen prasklej nárazník, ale nakonec jsem dostal 6300kč (cena nového dílu+práce), ale musel jsem si to vydupat.
A moc nechápu, proč by mělo být něco hrazeno z havarijního pojištění, když není viník? To je podle mě nesmysl.
FELICIA LXi [] 1.3MPi, r.v. 1999 Deep sea blue metalic
Ford Focus II 1.6 TDCi 80kW
Ford Focus II 1.6 TDCi 80kW
- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak dva mesice tak sem si nechal počítat havarijku a když mi bylo receno 25000kc rocne tak sem řekl ze dekuju
Moje felda... http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=23524
no nakonec sem to nevydržel ... včera jsem tam zavolal .... udělal jsem rachot a dneska mi volali že pro mě maji nabídku - 1000kč vrak a 30 000 na totalku takže všehovšudy mam 29 000
štastný sem jak blecha
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Foglik píše:Je to tak dva mesice tak sem si nechal počítat havarijku a když mi bylo receno 25000kc rocne tak sem řekl ze dekuju
zkus českou pojišťovnu ... maj nějakou "zvýhodněnou" nabídku pro starší auta ..
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
-
applik
- Kontaktovat uživatele:
tak to gratulace, muzete jet pro nějakou vonavou a tuhle ozobat od peknych dílů