mpičko střílí do sání

Simos 2P
135M, 136M
Jozefj
Kontaktovat uživatele:

Re: mpičko střílí do saní

Příspěvek od Jozefj »

S tím ulíváním bych souhlasil,kdyby mu lambda hlásila 0,8-1V.Jelikož má 0V na benál,tak to znamená ,že mu nejde benál.Nebo to je obráceně? Takže buď kleklo čerpadlo,nebo vstřiky----to je můj názor.

Nevíte co znamená ve vagu 304 na adrese 001 napětí ve 3 políčku? U plynu tam je napětí 0,74 V, ale na benzín je tam 0 V nebo max. 0,04 V.
Host

Příspěvek od Host »

Jak píše Jozefj, taky mám podezření, že je problém někde u čerpadla nebo vstřiku popřípadě přetlakového ventilu na liště od vstřiků. Podle toho 0 napětí na lambdě a střílení do sání to vypadá na chudou směs tzn. málo benzínu nebo přisávání falešného vzduchu. No podle toho, že to jede na plyn tak to nebude nikde přisávat. Pro jistotu mám těsnění koupené a vyměním ho.
Nevím zda by něco takového mohl dělat špatný benzín. No jak bude venku čerpadlo tak půjde benzín ven.
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

jo ten benzín zkoukni , brách taky jezdí na plyn natankoval benzín že měl málo plynu a nejezdil měl v něm cca3deci vody
Host

Příspěvek od Host »

Záhada nejspíš vyřešena. Po vytažení čerpadla z nádrže bylo sítko úplně zanesené a něšel přes něj benzín. No, když jsem měl koupený motorek čerpadla tak jsem ho dal zrovna nový a staré si nechám jako nouzovku.

Nastal jiný problém a to ten, že když jsem v pondělí měnil filtr tak jsem poškodil ben. trubku, která byla neskutečne rezavá a začala téct.
Dnes jsem koupil trubky a po rozmontování celého auta jsem zjistil příšernou věc a to tu, že trubky ani trošku nesedí. Nevím proč jsem si nepřekontroloval hned na začátku. No auto jezdí na LPG jen mi chybí nádrž na benzín a benzinové trubky. :D

Mám takový dotaz, ty koupené trubky mají naohýbané pouze konce, ale uprostřed jsou rovné, ale staré jsou uprostřed celkem hodně ohnuté. Navíc mi přijde, že ty konce jsou špatně zahnuté. Musí se ty nové trubky tak moc ohýbat nebo aspoň trošku sedí ať vím zda je mám vrátit nebo se pokusit je ohnout. Mám strach, že prasknou. :(. Je to náhrada ne origoš.
Odpovědět