termostat
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opět tema termostat
Než budeš vyměňovat to starý,tak povol víčko na vyrovnávací nádobce a hned ho utáhni.Tím se vyrovnají tlaky v okruhu a potom vytáhni to starý a dej tam nový připravený čidlo,nebo začátek je stejný jen před nasazením nového čidla opatrným povolením víčka se zvedne hladina až do otvoru v tělese termostatu, když je plný otvor tak tam natlačit to nové a nezapomeň potom utáhnout víčko a výměna je bez problému.
-
DDX
Re: termostat
Ja tento hybrid (origo plastove teleso Fel1.3MPI, termostat Favo 88*C - WAHLER 3032.88 ) pouzivam juz vice nez 7 let a naprosta spokojenostHost píše:Jo tak děkuji, že jsi mi to vysvětlil už aspoň vím, že to nebude fungovat! Ještě, že víš kde to přesně dosedá jak to tam drží atd., ale asi už jsi to zkoušel tak to zrovna hodím do koše!
-
smazany clen - FK
DDX: Mohl by ses trosku rozepsat jak si ho resil aby sedel a aby nikde netekl? Fotecka by neurazila.
dik
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
já mám tohle přesně ve feldě.kupoval jsme origo termostat a ten mi po pár mněsících přestal držet teplotu a jelikož to byl už asi třetí ktetrej sjem tam měl tak mě to nasralo.vrátil jsme jim ho na reklamaci a mezitím jsme tam dal ten z favorita Wahler.akorát já tam neřešil žádný těsnění.mám ještě starou plasotvou klec z poslkýho termostatu a tam je termostat zajištěnej ségrovkou,tak jsem ten termostat z fáčka jen ořezal na rozměr toho originálního,nacpal do tělesa,zajistil ségrovkou a musím říct že jsem víc než spokojen.první remostat lterej funguje jak má a to byl nejlevnější z těch tří co jsem kupoval předtím.
jinej už tam nedám a až se mi vrátí ten z reklamace,prej mi pošlou novej tak ho prodám asi.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)