Podle mě jsou to úplně normální desky. Brzdí jako TRW, Bosch atd., prostě taková standartní kvalita (akorát jsou levnější než ty TRW apod.). Teda alespoň premier, sl/target bude jen stlačená tma. Zkoušel jsem tejden na jednom kole ferodo a na druhým TRW a nikam to netáhlo, jako bych tam měl jen jednu značku, takže to brzdí úplně stejně. Teď jezdím Ate na sierra brzdách a to zase špiní jak prase, hned jak to půjde kupuju feroda.Matuhsch píše:Tak desky ferodo nejsou nic moc( krom DS)
Jaké brzdové kotouče?
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké brzdové kotouče?
měl bych dotaz- musí se odendavat držák třmenu, když budu měnit kotouče? Já jen abych věděl, zda si mam koupit nový šrouby.
EDIT: odpovím si sám- šrouby koupit mam, pochybuju, že by se mi kotouč podařilo vymotat
EDIT: odpovím si sám- šrouby koupit mam, pochybuju, že by se mi kotouč podařilo vymotat
-
Petre - FK
Ano držiak trmena sa musí odmontovat,držia ho dva šruby sú na 14 klúč,ja som dnes menil kotúče po 13 rokoch a šlo to bez problému.Samozrejme je potrebná gola lebo vidlicovym klučom to určite nepojde.Inač k téme dal som ferodo kotúče aj dosky.Nechám sa prekvapiť 
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 24. zář 2012 17:03:11, celkem upraveno 1 x.
jj vim, výměnu mam už dávno za sebou... jinak dík za odpověď