UKAŽTE SVÉ KUFRY
-
pivasek - FK
Re: UKAŽTE SVÉ KUFRY
zatím jen 143dB, mám to zapojený do 0.35 ohmu provizorně na jeden Helix SPXL 1000 (1750W RMS na 1 ohm)
až bude odpovídající zesilovač, bude to lepší
až bude odpovídající zesilovač, bude to lepší
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
NASA páska opraví všechno viď RAIMMI? 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
ano
svůj účel plnila dobře 
- Koudyc
- Kontaktovat uživatele:
Raimmy dneska jsem dal do feldy 120A altík kvuli proudu..
až mi začli smrdět basáky..
Ale řeším porad takovy problem..s hudbou..
Kvuli bassreflexu dokazal bys mi poradit? bednu mam cca jako ty.. akorat horší repro
až mi začli smrdět basáky..
Ale řeším porad takovy problem..s hudbou..
Kvuli bassreflexu dokazal bys mi poradit? bednu mam cca jako ty.. akorat horší repro
Sportline felda 1.3MPI r.v 97 naj.220000tis 50KW přestavba + blbůstky a Tuning ,)
Zatím nejvyšší dosažená rychlost: 175 Km/h

Zatím nejvyšší dosažená rychlost: 175 Km/h

-
pindak - FK
právě se také chystám trochu si zastavět kufr. použiju 2x repro Helix Dark Blue 12" s kterými mám dobré zkušenosti a dostačují mi. ozvučnici budu mít 120l a Bassreflex naladěný na nějakých 20Hz. ale možná ještě vyzkouším pár simulací,protože při této frekvenci je to spíše jen ,,dusot koňských kopyt,, ;-D asi ji naladím na 32-35Hz,což bude určitě ideální. právě sem dodělat zástavbu kamarádovi který toužil po extrémnim basu a nenechal si to rozmluvit,tak sem to naladil na 15Hz a během pár hodin mi volá že to chce přeladit,protože se to nedá vydržet ;-DDD
-
Wenca - FK
pindak: mam v kufru taky 2x helix DB12 a krmim je titanem od hifonicse, hrajou skvele, nicmene, pokud vim tak idealni ozvucnice pro jeden je 45l, tak proč 120??
-
pindak - FK
Wenca: 45L je doporučeno výrobcem,ale při měření mi lépe vycházelo 60L a při lazení Bassreflexů sem se dotal až na 25Hz a to už mi pěkně zadunělo v palici
no ale ohledně úspory místa se asi budu držet těch cca 2x 50l pro dva helixe a stím lazením se poposunu někam na 40Hz,protože se to nedalo poslouchat