Dobrej.
Když přejedu nějakou nerovnost, ale občas i když ne, ale hlavně při těch nerovnostech, tak u levého předního kola jakoby vrže. Ale než jsem dojel domů tak to vrzalo i když jsem stál, ale jen chvilinku. Nevíte někdo co to může být? Díky
Vrzání
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vrzání
tlumič nebo silentblok ramene
-
jarous - FK
čauky já mám podobný problém vyskytnul jse ted posledních 14 dní když vemu prudce zatčku do leva tak mám divné vrzaní jako od zadku ale nevím zdali je to přímo zadek už jsem koukal co by to mohlo být ale furt mě nic nenapada nemáte s tím nikdo zkušenost co by to bylo ale je zajmavé jedu třeba 5min a vemu taktéž zatáčku zvuk přestane nejsem takový mechanik abych poznal co to je a kde je chyba díka za rady pište
Já jsem předevčírem byl na vapce a vzal jsem i trochu spodek a jak to byly celý den na slunku, tak mi začalo něco vrzat u LP kola. Prostříknul jsem silenbloky na rameni silikonovým olejem, ale ještě to není ono. Tlumič to není, ozývá se to někde hned u kola (když zatlačím na kapotu a pustím, tak je slyšet vrznutí.Tak nevím.
FELICIA LXi [] 1.3MPi, r.v. 1999 Deep sea blue metalic
Ford Focus II 1.6 TDCi 80kW
Buď spodní kulák na rameni, nebo kulák na řízení - nejspíš ten na konci řídící tyče, ale může to dělat i uložení řídící tyče v hřebeni řízení.
V nedeli bych sjel k praci, vlezu pod auto a zkusim to jeste lip prostriknout. Diky ta tipy.
FELICIA LXi [] 1.3MPi, r.v. 1999 Deep sea blue metalic