od a1ex - FK » stř 20. kvě 2009 18:32:41
muzu rict, ze po zvukovy strance naprosto fantasticky a oproti mimu starymu clarionu, coz neni zadny orezavatko se to neda vubec srovnavat. ted se teprve konecne probudily moje komponenty (powerbass ES-6C) a muj chudacek 3 roky starej sub CARPOWER CRB-300TCR s prasklou membranou a prelepenou izolepou hraje taky uctyhodne. Radio ma perfektne odfiltrovanej vystup na sobwofer, kterej se da jeste regulovat + regulace basu a vejsek. Kupoval jsem ho hlavne kvuli USBcku a to funguje na jednicku. kdyz se flashka vytahne a zase zanda, tak hraje od mista, kde to skoncilo. Jeste sem netestoval radio, protoze ma jinej konektor na antenu, nez mam ja, ale zejtra jedu pro redukci. da se tam prepinat nizko nebo vyskosumovej prijem, takze to snad moji uni antenu skousne. CD nacita i fakt poskrabany a docela rychle. Pri poslechu Audio CD je zvuk teprve dokonalej. Neni to radio nadupany funkcema a plne grafickym displayem, ale naprosto vyhovujici. Ja ho kupoval za 3000,- pres inzerat a nemuzu si stezovat za ty prachy. Jediny co me trochu zaskocilo je mechanizmus predniho panelu, s kterym sem se ze zacatku pral asi 5 minut, ale nakonec pri spravnym postupu se da vyndat a nandat v pohode.