Cidlo teploty 1.3MPI 50KW s klimou
-
smazany clen - FK
Cidlo teploty 1.3MPI 50KW s klimou
Caute, potrebuji jestli mi nekdo (treba z etky) nemuzete napsat cislo teplotniho cidla na 1.3MPI 50kw rv.2001, verze pro klimatizaci.
(na Win7 mi nejde Etka)
Jde mi o to, at se mi spina ventilator uz pri nizsi teplote,
Diky moc
(na Win7 mi nejde Etka)
Jde mi o to, at se mi spina ventilator uz pri nizsi teplote,
Diky moc
-
gerrik - FK
Re: Cidlo teploty 1.3MPI 50KW s klimou
no a potřebuješ teda čidlo nebo termospínač?
-
smazany clen - FK
Potrebuji aby se mi zapl ventilator pri nizsi teplote. Toho jsem chtel dosahnout vymenou cidla, jak bylo doporuceno v TV Prima zamenou za cidlo s Felicii, ktere maji klimatizaci
-
rogalo - FK
Kup nový termospínáč 87-82 nebo 85-80 ten mám já a bude ti to spíše spinat , ty hodnoty jsou na těch spínačích vyražené . Spíná to spíše ,ale furt lepší než jezdit s natlakovaným chladičem a na každé křižovatce ze strachem sledovát teploměr .Teď kolona nekolona , ručička na teploměru se pohne ták maximálně o 1mm . Pokud nemáš denní svícení které šetří batereku , tak kup 87- 82
-
gerrik - FK
Cituji z jiného tematu kde jsem někde četl že , že když tam dám čidlo z 1,3 klima, tak mi větrák bude spínat dříve, viz nějaký článek: A ještě jedna drobnost nás zaujala: ventilátor chladiče se zapíná až ve chvíli, kdy je ručička teploměru dost vychýlená k červenému poli - neškodí to motoru? "Ventilátor spouští až ve 104 stupních, což neznalého člověka překvapí. U felicií je to běžné, není to závada - i když dlouhodobě to motoru moc neprospívá. Dost lidí to řeší tak, že koupí čidlo teploty chladicí kapaliny z felicie s klimatizací, které spíná dříve, což je k motoru šetrnější,“ vysvětluje Woitsch.
-
smazany clen - FK
A kde se prosím, tento spínač umísťuje? To asi není to čidlo u termostatu, že?
-
big.jedla - FK
asi by bylo lepší dát přímo spínač na nižší teplotu... někde tu bylo jeho číslo a výrobce...
-
rogalo - FK
Ten termospínač najdeš když otevřeš kapotu ták po levé straně chladiče
-
valdaa - FK
Neví někdo kde se dá to čídlo na klímu sehnat na severu moravy?Ptal jsem se asi v pěti prodejnách a koukali na mě co to je a že to vůbec existuje.
Termospínač na verzi s klimou koupíš ve škodovce.
Pokud máš Felicii s novým ksichtem tak máš na kabelovém svazku vodotěsný konektor, který nebude pasovat na termospínač- klima verze.
Budeš ho muset odstřihnout a dát klasické autokonektory ( faston 6.3 )
To si rovnou můžeš koupit za nějakých 80Kč termospínač do favorita 92/87 . Sepne ti i při stání na semaforu a ručička teploty se ti zvedne maximálně o milimetr.
Pokud dáš termospínač s nižší teplotou spínání tak ti sepne i když odstavíš auto....
Pokud máš Felicii s novým ksichtem tak máš na kabelovém svazku vodotěsný konektor, který nebude pasovat na termospínač- klima verze.
Budeš ho muset odstřihnout a dát klasické autokonektory ( faston 6.3 )
To si rovnou můžeš koupit za nějakých 80Kč termospínač do favorita 92/87 . Sepne ti i při stání na semaforu a ručička teploty se ti zvedne maximálně o milimetr.
Pokud dáš termospínač s nižší teplotou spínání tak ti sepne i když odstavíš auto....
1.3 Mpi, 50kW, 2000, Special,
Servo, klima, ABS, 2x Airbag,
Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... &start=150
Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
-
valdaa - FK
mám ještě starou tvář.myslel si že to budou mít v přímo ve značkové prodejně?musím kouknout kde je nějaká poblíže
Ve škodovce ti ho objednají.
Pokud máš starou tvář, tak ti konektor bude pasovat.
Kup si spíš termospínač na favorita nebo na š120 v mototechně.Můžeš si vybrat teplotu jakou chceš.
Pokud máš starou tvář, tak ti konektor bude pasovat.
Kup si spíš termospínač na favorita nebo na š120 v mototechně.Můžeš si vybrat teplotu jakou chceš.
1.3 Mpi, 50kW, 2000, Special,
-
Stefi74 - FK
koupil sem termospinač na favo ale v kramě mi tvrdil že spina stejně jak na felis poznase naněm podle vyraženejch udaju nakolik je