přední brzdy jaké ?
přední brzdy jaké ?
Rychlý dotaz na kotouče + desky (normální) na normální ježdění z aukra. zn. FEREDO. Bude to brzdit?
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
Re: přední brzdy jaké ?
Ferodo je víc než dobrá značka . Určitě je vem .
-
Dandula007 - FK
Kup origo desky a kotouče škoda, zaručená jistota
Osobně mam a jsem spokojený, cena podobná +-50 kč
Osobně mam a jsem spokojený, cena podobná +-50 kč
-
whito
takze chalani...zacinam s "tuningom" mojej felinky...a chcel by som zacat prednymy brzdamy, pretoze moje su na tom biedne...samozrejme vsetko za rozumnu cenu a nejazdim ziadne preteky, cize nieco lepsie ako seria...
ja som ryzmyslal kotuce Brembo a dosky TRW...ale necham si poradit
ja som ryzmyslal kotuce Brembo a dosky TRW...ale necham si poradit
-
big.jedla - FK
já mám Lucas-TRW desky i kotouče... jako čepičář rozhodně nejezdím a za 15tis km s nimi nemám žádný problém. Jezdím na klasice 13"
kotouče brembo a desky trw mám na feldě ale jak dobře to funguje nevím jelikož to za rok najezdilo cca 10 km 
Já měl kotouče brembo a desky textar a po 100 km pískaly jako blázen.
Teď desky roadhouse a po 15000 v pohodě.
Teď desky roadhouse a po 15000 v pohodě.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak když už jsou tu 2x brembo, tak taky přidam.
Mam je v kombinaci s deskama fri-tech a oproti sérii je to fakt lepší.
Mam je v kombinaci s deskama fri-tech a oproti sérii je to fakt lepší.
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Já mám sportovní vrtané kotouče Zimmermann a desky Ferodo Premier. Brzdí perfektně,
Ale strašně špiní kola. Po pár desítkách Km jsou disky černé.

Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem nikdy netvrdil že originál brzdy brzdí špatně. Jezdill jsem s nimi skoro celý život a poměrně hodně rychle, bez jediné nehody.
Ale když jsem tam dal brzdy co tam mám teď a vyhodil omezovače tlaku pro zadek, brzdí to líp.
Nemusíš mně to věřit. Je mi to jedno.

Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Tohle se řeší pořád, ale kombinace Ferodo nebo ATE je dobrá a určo zabrzdíš. Fritech je také slušný...
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
HellKnight
Doporučuji vrtané kotouče FERODO v kombinaci se sportovními destičkami Galfer...sice to vyjde dráž ale spolu se zadním sportovním obložením je to masakr.
-
bitmap - FK
Prej masakr 
Dobry brzdy se nepoznaji podle toho, ze huci a kousou, ale podle toho, ze te ze 180 zastavi na rozumne vzdalenosti a pokud mozno, nezacnou pri tom horet ... jakykoli derivat serioveho kotouce nezvladne ani jedno z toho, i kdyz z nej tuzer na stojanovce udela emental.
Dobry brzdy se nepoznaji podle toho, ze huci a kousou, ale podle toho, ze te ze 180 zastavi na rozumne vzdalenosti a pokud mozno, nezacnou pri tom horet ... jakykoli derivat serioveho kotouce nezvladne ani jedno z toho, i kdyz z nej tuzer na stojanovce udela emental.
-
drv.Astor - FK
kotouče Brembo + desky Textar DOPORUČUJI!!! Ferodo kotouče mame na kokte + desky lukas a brzdi taky dobre, rozhodne lip jak org ATE....
Jak píše Bitmap , jediný dvě kombinace které dokáží feldu zastavit ze 180 km/h aniž by brzdy začali hučet vibrovat kouřit a smrdět jsou kotouče Brembo-Textar nebo Brembo-Fritech , Brembo - Textar jsou na tom o něco lépe. Serie od Škodovky jsou ostrý při nástupu ale zkuste feldu rozjet na 150 km/h (zvládne to skoro každá) a potom prudce zastavte a znovu se rozjeďte a zkuste jen zastavit a budete brzdit i očima. Zkusil jsem spoustu kombinací ale na Brembo - Textar nedám dopustit a to nemám vyhozený omezovače zadků. Mám je tam i teď i když mám kotouče a brzdí to super, ale masakr to teda není. 
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
ferodo kotouče a desky máme na fábce a po 15000 tis sou na vyhození 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
favo: kde jsi pořídil brembo kotouče? napíšeš?
dík
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
Kdysi dávno jsem jich nakoupil asi 12 sad a postupně rozprodal zdejším členům. Byla to tehdy super koupě a tak to nešlo nevzít , ale vím že na aukru se občas objevují, ale dotyčný je prodává čím dál tím dráž.
Jinak jsem je kupoval u kamaráda v obchodě.
Jinak jsem je kupoval u kamaráda v obchodě.
Moje felda 1.4 MPi
-
demon87 - FK
Mohu se přiklonit k názoru většiny já mám vrtané kotouče Ferodo a destičky Ferodo a brzdný účinek je na felicii výborný...sice lehce pískají při brždění, ale na to si zvykneš 
-
DanoSK - FK
Spominate kotuce Brembo - dosticky Textar... Tych Brembo kotucov je viac. Ktore z nich su dobre? Stacia "obycajne" Brembo - nevrtane? Tie som videl na nete za 15,5 eur/kus - je to toto?. Alebo je to nejaka sportova verzia kotucov v inej cenovej hladine? A co tie dosticky Textar?favo píše:Jak píše Bitmap , jediný dvě kombinace které dokáží feldu zastavit ze 180 km/h aniž by brzdy začali hučet vibrovat kouřit a smrdět jsou kotouče Brembo-Textar nebo Brembo-Fritech , Brembo - Textar jsou na tom o něco lépe. Serie od Škodovky jsou ostrý při nástupu ale zkuste feldu rozjet na 150 km/h (zvládne to skoro každá) a potom prudce zastavte a znovu se rozjeďte a zkuste jen zastavit a budete brzdit i očima. Zkusil jsem spoustu kombinací ale na Brembo - Textar nedám dopustit a to nemám vyhozený omezovače zadků. Mám je tam i teď i když mám kotouče a brzdí to super, ale masakr to teda není.
Pomohlo by pripadne nejake typove oznacenie. Idem riesit predne brzdy, lebo Ferodo kotuce a dosky som uvaril uz velmi davno a na STK mal vyhrady... Presne tak sa mi to stalo, ako je tu spominane - jedno poriadne brzdenie na dialnici z rychlosti cca 170km s plne obsadenym a nalozenym autom. A bolo po Ferode (dovtedy vyborne brzdiacom)....
-
Sumix
- Kontaktovat uživatele:
Taky budu muset vyměnit kotouče + destičky. Porozhlížel jsem se, co je k mání a za jakou cenu a asi bych šel do kombinace kotouče Ferodo http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy- ... el=FELICIA a destičky Fritech http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-fritech - co na to říkáte? Jinak bych se chtěl ještě zeptat na pár věcí ohledně výměny - hledal jsem si postup tady na fóru i jinde a taky jsem to konzultoval s dílenskou příručkou, tak postup bych snad věděl
, ale přesto bych si ještě chtěl několik věcí ujasnit:
Předpokládám, že bych měl vyměnit šrouby na třmenu za nové (jestli jsem to dobře pobral ze servisní příručky a fotky těch destiček z cc-autodily, tak ty šrouby jsou součástí sady destiček)? Pak bych asi taky měl máznout dráhy destiček měděnou pastou a očistit vodicí čepy a ty namazat silikonovou vazelínou? Mohl byste mi prosím někdo hodit odkaz na nějaké konkrétní dva produkty (na tu pastu a tu vazelínu) - ideálně pokud se to dá sehnat v tom obchodě cc-autodily.cz (abych to objednal nejlíp všechno při jednom) - tam jsem nic adekvátního nenašel. Je třeba kromě výměny kotoučů, destiček a těch zmíněných šroubů měnit ještě něco dalšího? A kdyby bylo třeba odsát z nádržky brzdovou kapalinu, stačí k tomu nějaká řekněme 0,5l PET flaška s provrtaným víčkem a kouskem hadičky?
Předpokládám, že bych měl vyměnit šrouby na třmenu za nové (jestli jsem to dobře pobral ze servisní příručky a fotky těch destiček z cc-autodily, tak ty šrouby jsou součástí sady destiček)? Pak bych asi taky měl máznout dráhy destiček měděnou pastou a očistit vodicí čepy a ty namazat silikonovou vazelínou? Mohl byste mi prosím někdo hodit odkaz na nějaké konkrétní dva produkty (na tu pastu a tu vazelínu) - ideálně pokud se to dá sehnat v tom obchodě cc-autodily.cz (abych to objednal nejlíp všechno při jednom) - tam jsem nic adekvátního nenašel. Je třeba kromě výměny kotoučů, destiček a těch zmíněných šroubů měnit ještě něco dalšího? A kdyby bylo třeba odsát z nádržky brzdovou kapalinu, stačí k tomu nějaká řekněme 0,5l PET flaška s provrtaným víčkem a kouskem hadičky?
Felda 1.6 Combi LX - "Zelenina"
-
emge
V dnešnej dobe "globalizácie" je veľa značiek, ale málo reálnych výrobcov. Sám by som uvítal viacej informácií, aký výrobca sa za konkrétnou značkou nachádza. Ja som pred pár rokmi kúpil kotúče a doštičky nemeckej značky ATE, disky boli vyrobené v Taliansku a doštičky v Španielsku.
Ferodo je dnes skôr balič, ako výrobca. Ťažko odhadnúť, odkiaľ budú disky pochádzať, kľudne môžu byť z Číny.
Brembo je reálny výrobca diskov, tu chybu určite neurobíš.
Ak chceš ušetriť, pozri sa na disky Roadhouse. Je to reálny výrobca doštičiek. Či aj diskov, to neviem, ale ja by som im dôveroval.
Fritech je reálnym výrobcom doštičiek. OK
Na tie strmene pozor! Tu sa o tom hodne diskutovalo:
http://www.oleje.cz/forum/cim-mazete-ce ... -t811.html
Ja z nádržky odsávam kvapalinu striekačkou, ale dá sa použiť čokoľvek, čo urobí podtlak a neznečistí nádržku.
PET fľašu s hadičkou používam na vytláčanú kvapalinu a urobil som si na fľaši risky, aby som vedel odmerať, koľko kvapaliny som od ktorého kolesa vypustil (v manuáli máš rozpísané, koľko by to malo byť), aby mi 1l novej kvapaliny vystačil.
Ferodo je dnes skôr balič, ako výrobca. Ťažko odhadnúť, odkiaľ budú disky pochádzať, kľudne môžu byť z Číny.
Brembo je reálny výrobca diskov, tu chybu určite neurobíš.
Ak chceš ušetriť, pozri sa na disky Roadhouse. Je to reálny výrobca doštičiek. Či aj diskov, to neviem, ale ja by som im dôveroval.
Fritech je reálnym výrobcom doštičiek. OK
Na tie strmene pozor! Tu sa o tom hodne diskutovalo:
http://www.oleje.cz/forum/cim-mazete-ce ... -t811.html
Ja z nádržky odsávam kvapalinu striekačkou, ale dá sa použiť čokoľvek, čo urobí podtlak a neznečistí nádržku.
PET fľašu s hadičkou používam na vytláčanú kvapalinu a urobil som si na fľaši risky, aby som vedel odmerať, koľko kvapaliny som od ktorého kolesa vypustil (v manuáli máš rozpísané, koľko by to malo byť), aby mi 1l novej kvapaliny vystačil.
-
Sumix
- Kontaktovat uživatele:
Tak nakonec tam přišly kotouče i destičky Ferodo - měla to být sada http://www.cc-autodily.cz/sada-kotoucu-desticek, ale nějak to spletli a destičky mi poslali Ferodo SL místo Premier. Jenže jsem to chtěl už mít z krku (a než bych měl možnost se k výměně zase dostat, tak by to zase trvalo kdo ví jak dlouho a už to fakt chtělo výměnu), tak jsem tam dal ty SL. Zatím jsem na tom najel asi 250 km a zdá se to být OK, uvidíme časem, jak se to bude chovat.
Největší sranda na tom byla povolit na pravé straně spodní šroub, kterým je uchycený držák třmene k těhlici, už jsem myslel, že na to rezignuju (bál jsem se, abych ho neurval), smontuju to zase jak to bylo a pojedu s tím pak do servisu... naštěstí po čase zabralo WDčko a hrubá síla
, holt jak jsou ty šrouby prakticky "skrz", tak to na konci působením vody a bordelu solidně zarezne a pak se tomu moc nechce povolit. Na levé straně to šlo docela dobře, kupodivu, i když to taky chtělo trochu použít hrubou sílu.
Čepy jsem namazal silikonovou vazelínou https://www.oleje.cz/p/ekolube-silikon- ... 00-g--7580, což by mělo být obdobné k Lukosanu doporučovanému v dílenské příručce, minimálně co se týče teplotní odolnosti a kompatibility s pryžovými manžetami. Dráhy destiček jsem chtěl máznout keramickým mazivem (odolné proti vysokým teplotám), ale nakonec jsem nějak neměl odvahu to tam napatlat, protože jsem se bál, jestli se to nemůže nějak dostat na kotouč a nebyl jsem si úplně jistý, kam se to přesně smí patlat. Zatím se to ale i bez toho zdá být v pořádku (brzdy nepískají), tak doufám, že to tak vydrží i dál.
Jinak zajímavé je, že na levé i pravé straně byly destičky z vnitřní strany sjeté jakoby "šikmo", a tudíž brzdily jen na části kotouče (směrem ke středu).
Největší sranda na tom byla povolit na pravé straně spodní šroub, kterým je uchycený držák třmene k těhlici, už jsem myslel, že na to rezignuju (bál jsem se, abych ho neurval), smontuju to zase jak to bylo a pojedu s tím pak do servisu... naštěstí po čase zabralo WDčko a hrubá síla
Čepy jsem namazal silikonovou vazelínou https://www.oleje.cz/p/ekolube-silikon- ... 00-g--7580, což by mělo být obdobné k Lukosanu doporučovanému v dílenské příručce, minimálně co se týče teplotní odolnosti a kompatibility s pryžovými manžetami. Dráhy destiček jsem chtěl máznout keramickým mazivem (odolné proti vysokým teplotám), ale nakonec jsem nějak neměl odvahu to tam napatlat, protože jsem se bál, jestli se to nemůže nějak dostat na kotouč a nebyl jsem si úplně jistý, kam se to přesně smí patlat. Zatím se to ale i bez toho zdá být v pořádku (brzdy nepískají), tak doufám, že to tak vydrží i dál.
Jinak zajímavé je, že na levé i pravé straně byly destičky z vnitřní strany sjeté jakoby "šikmo", a tudíž brzdily jen na části kotouče (směrem ke středu).
-
WALLY-EL
- Kontaktovat uživatele:
Zdar.Já mám na autě druhým rokem sportovní děrované kotouče Speedpro a desky Ferodo racing,Jo a ok Pohodička.
http://www.speedpro.eu/sportovni-derova ... -6405.html
Sice tisíc za kotouče,ale super
http://www.speedpro.eu/sportovni-derova ... -6405.html
Sice tisíc za kotouče,ale super
-
Sumix
- Kontaktovat uživatele:
Abych pravdu řekl, tak jsem se ani nedíval... nějak mě to ani nenapadlo, a každopádně už bylo třeba to vyměnit, takže by tam šly, ať už by byly vyrobené kdekoliv
. Navíc jsem to dělal v časovém presu, takže možná ani proto mě nenapadlo na to mrknout. Jestli se od toho dochovají krabice (dělal jsem to u dědy v garáži, tj. nemám je u sebe), tak na ně pak mrknu a dám vědět. Podle toho obchodu (cc-autodily) to mělo být vyrobené v Německu, ovšem je fakt, že jsem si tam objednal taky vzduchový filtr (podle fotky to byl Hengst), u kterého byla země výroby uvedená Německo, ale přišel mi nějaký filtr sice od německé firmy Hans Pries - Topran, ale vyrobený v Polsku (což ale uznali jako svou chybu, stejně jako záměnu těch destiček za Ferodo SL místo Premier).
-
VAN3R
- Kontaktovat uživatele:
Ja som namontoval na moju Feliciu kotúče Zimmermann Sport vrtané a platničky Ferodo DS Performance (FE FDS610)....Ucinok brzd? omnoho lepšie brzdí ako sériové brzdy..... 
neviem sa rozhodnuť ake kotuče kupiť
... FERODO alebo BREMBO ? doštičky mam už kupene ferodo
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
než kupovat zimermany a dráhé desky DSka tak rači si postavit chlazené vyjdeto na lepší peníze a výkon mnohem lepší.
jinak feroda a bremba origo kotouče skoro nepoznáš ani ATE.jen snad v ceně
jinak feroda a bremba origo kotouče skoro nepoznáš ani ATE.jen snad v ceně
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
-
emge
Brembo je výrobca, pri Ferodo asi nezistíš, kto a a kde to vyrobil.
Ja by som bral Brembo.
Ja by som bral Brembo.
-
LPG.habartice
- Kontaktovat uživatele:
Ano, Brembo je západní kvalita vyráběná v Hradci Králové 
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
feroda jsou myslím angličani
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
-
emge
LPG.habartice napísal: Ano, Brembo je západní kvalita vyráběná v Hradci Králové ;)
Tak v tom by som problém nevidel. Podstatné je, že to nie je Čína.
Inak, vďaka za informáciu. Máš tú informáciu overenú pre disky Brembo na Feliciu?
Ja mám "nemecké" disky ATE Made in Italy.
Žijeme v dobe globalizácie, takže značka už nehovorí nič o výrobe. Šetrí sa hlavne na lacnejších dieloch a Felicia dnes nie je žiaden luxusný artikel. Ani označenie "made in" už nie je zárukou. Stačí doviesť odliatky z Číny, v Európe ich osústružiť a už sú Made in E.U.
Ferodo je dnes pre mňa veľkou neznámou. Ak by som sa rozhodoval medzi Ferodo a Brembo, vyberiem si Brembo.
Mal by som ešte tip na disky Pilenga. Boli celkom lacné a vyrobené v Taliansku.
Budem rád, ak sa ešte niekto podelí so skúsenosťami, kde "vyrábajú" jednotlivé značky.
Tak v tom by som problém nevidel. Podstatné je, že to nie je Čína.
Inak, vďaka za informáciu. Máš tú informáciu overenú pre disky Brembo na Feliciu?
Ja mám "nemecké" disky ATE Made in Italy.
Žijeme v dobe globalizácie, takže značka už nehovorí nič o výrobe. Šetrí sa hlavne na lacnejších dieloch a Felicia dnes nie je žiaden luxusný artikel. Ani označenie "made in" už nie je zárukou. Stačí doviesť odliatky z Číny, v Európe ich osústružiť a už sú Made in E.U.
Ferodo je dnes pre mňa veľkou neznámou. Ak by som sa rozhodoval medzi Ferodo a Brembo, vyberiem si Brembo.
Mal by som ešte tip na disky Pilenga. Boli celkom lacné a vyrobené v Taliansku.
Budem rád, ak sa ešte niekto podelí so skúsenosťami, kde "vyrábajú" jednotlivé značky.
dobre tak vezmem BREMBO
dakujem
-
LPG.habartice
- Kontaktovat uživatele:
Beru díly v polsku ve velkoobchodním skladu. Kotouč na felicii stojí okolo 125 - 150 kč za kus.emge píše: Budem rád, ak sa ešte niekto podelí so skúsenosťami, kde "vyrábajú" jednotlivé značky.
No a krabic s názvama různých výrobců tam je dost a dost jen si vybrat
Takže asi tak.
Jinak TRW vyrábí ve Frýdlantu v čechách, teda soustruží, odkud je polotovar si netroufnu odhadnout
- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
vetsinou delam kombinaci Ferodo kotouce + ATE desky
Moje felda... http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=23524
-
emge
Údaje o výrobcovi/značke brzdového kotúča bývajú uvedené na jeho obvode. Takže len zmenou krabice by sa "značka" nemala dať zmeniť. Ak kotúč nie je nijako označený, tak už to vyzerá podozrivo.
V predchádzajúcom príspevku som omylom použil výraz "disk", myslel som samozrejme kotúč, za čo sa ospravedlňujem.
Na doštičkách ATE mám napísané Made in Spain. ATE je hlavne "balič".
V predchádzajúcom príspevku som omylom použil výraz "disk", myslel som samozrejme kotúč, za čo sa ospravedlňujem.
Na doštičkách ATE mám napísané Made in Spain. ATE je hlavne "balič".
-
Swine - FK
čau lidi, chci se jen tak zeptat, vyhlížím nějaký nový ale hlavně levnější destičky, mamě přestalo brzdit auto tak musí koupit na přední brzdy destičky a není moc peněz. stačily by tyto destičky Starline? nebo radši neriskovat?
http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... yq+FFDDZ+w
http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... yq+FFDDZ+w
- kouda
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna na destičkách bych se nesnažil ušetřit. Já mám tyhle a jsem spokojenej. A cena není o moc vyšší.
http://pentl.cz/index.php?page=shop.pro ... &Itemid=55
http://pentl.cz/index.php?page=shop.pro ... &Itemid=55
-
Swine - FK
diky
auto kelly mám nejblíž tak vezmu tam za 500 ferodo sl
http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... 7s48fR5A==
http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... 7s48fR5A==
Já jsem koupil kotouče brembo a i desky brembo, tak jsem zvědav jaký to bude oproti brzdám od feredo 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jedině Fritech. Žádný jiný desky už bych nedal, brzděj perfektně s jakýmkoliv kotoučem a cena je víc než příznivá.
http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-fritech
http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-fritech
DOtaz, má někdo zkušenosti s jakýmakoliv destičkama, co pokud možno špiní disky co nejméně ? Na léto budu mít leštěné kola s celkem velkým límcem a nerad bych je čistil a přelešťoval každý den 
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Smiř se s tím... Záleží na hodně okolnostech, destičky, kotouče, styl ježdění... A tak jako tak je to kus od kusu.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Super no, ted tam mam stlacenou tmu (starline) a tak premyslim jake vzit aby spinily co nejmene
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Jenze kdyz vezmes moc tvrdy nebudou sice spinit ale zacnou ,,zrat,, kotouc takze si nevyberes.
- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
ja jezdim na jednom aute Brembo a to je teprve mazec... par zabrzdeni a kola sou jenom cerny
Moje felda... http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=23524
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Pomohl by mě někdo prosím s výběrem nových předních brzd? Hodně jsou tu kladně vzpomínané ATE destičky s Ferodo disky, což jsem původně chtěl. No bohužel dodavatel je nemá. Mám na výběr z těchto destiček a disků. Modré je konečná cena pro mě včetně DPH.
http://img5.rajce.idnes.cz/d0510/10/108 ... .jpg?ver=0
Dal jsem sem odkazy kvůli limitu velikosti obrázků, aby to bylo dobře vidět.
Ohledně ceny... no nevydělávám tolik, že bych bral ty nejdražší. Spíš vezmu levnější s dobrým poměrem cena/výkon.
Nejezdím jak závodník, ale dálniční tempo po E50 (krásná, rovná cesta bez hrbolů a výtluků) prostě feldě vyhovuje. No většinu času jezdím spíš klidně.
Dal jsem sem odkazy kvůli limitu velikosti obrázků, aby to bylo dobře vidět.
Ohledně ceny... no nevydělávám tolik, že bych bral ty nejdražší. Spíš vezmu levnější s dobrým poměrem cena/výkon.
Nejezdím jak závodník, ale dálniční tempo po E50 (krásná, rovná cesta bez hrbolů a výtluků) prostě feldě vyhovuje. No většinu času jezdím spíš klidně.
- el.tomas
- Kontaktovat uživatele:
Šel bych do kombinace ATE/ATE nebo Brembo kotouče a Fri-Tech destičky. Nebo origo kotouče a origo destičky brzdí hodně dobře..
Felicia 1.6 Sportline