Tlak v pneumatikách
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tlak v pneumatikách
Podívej se zevnitř na víčko nádrže.
- miroussm
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
mám na 1,3 50 kw Barum Brillantis 13´, nahuštěno dle víčka nádrže na 2, ale každou zatáčku kterou projedu trošku prudčeji doprovází pískání jak při závodech do vrchu...jezdil sem s Fáčkem ale tam mě pneumatiky nikdy nehvízdaly..
Čim by to mohlo být..pneumatiky jsou letos nový, nahuštěný dle víčka tak nevim kde je chyba ale normální to asi neni
mám na 1,3 50 kw Barum Brillantis 13´, nahuštěno dle víčka nádrže na 2, ale každou zatáčku kterou projedu trošku prudčeji doprovází pískání jak při závodech do vrchu...jezdil sem s Fáčkem ale tam mě pneumatiky nikdy nehvízdaly..
Čim by to mohlo být..pneumatiky jsou letos nový, nahuštěný dle víčka tak nevim kde je chyba ale normální to asi neni
Škoda Felicia GLX 1,3 Mpi, 50 kw, 1998, servo, ABS, 2x airbag, elektrická zrcátka, výškově nastavitelné sedačky...
Ford Mondeo Kombi 2,2 TDCi, 115 kw, 2005
Ford Mondeo Kombi 2,2 TDCi, 115 kw, 2005
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Me stary pneu taky piskaly at sem delal s tlakem cokoliv, pak sem si zvyknul a........pak koupil novy 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
Návštěvník
Já mám na Barumkách vpředu 2,1 a vzadu 2,0 , na 1.3 BMM ale na 1,9 D jsme měli víc , alespoň já jsem dával min 2,3 protože Barumky v zatáčkách pískaly . Má to holt težší čumák 
Mám Barumky Brilantis, už druhou sadu, a v zatáčkách nepískají. Ty předchozí ale byly pořádně hlučné, ty nové jsou o hodně tišší. Asi je to různé kus od kusu.
Gumy taky pískají, když je špatně udělaná sbíhavost - hodnota sbíhavosti může být ok, ale není na obou stranách stejná délka řídících tyčí, tj. vzdálenost od zápichu pro manžetu řízení po osu kuláku.
Gumy taky pískají, když je špatně udělaná sbíhavost - hodnota sbíhavosti může být ok, ale není na obou stranách stejná délka řídících tyčí, tj. vzdálenost od zápichu pro manžetu řízení po osu kuláku.