Tlak v pneumatikách

Siegr12

Tlak v pneumatikách

Příspěvek od Siegr12 »

Nevíte jaký tlak mají mít penumatiky u felicie 1.9D?
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Tlak v pneumatikách

Příspěvek od 103457 »

Podívej se zevnitř na víčko nádrže.
miroussm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miroussm »

Zdravím,

mám na 1,3 50 kw Barum Brillantis 13´, nahuštěno dle víčka nádrže na 2, ale každou zatáčku kterou projedu trošku prudčeji doprovází pískání jak při závodech do vrchu...jezdil sem s Fáčkem ale tam mě pneumatiky nikdy nehvízdaly..

Čim by to mohlo být..pneumatiky jsou letos nový, nahuštěný dle víčka tak nevim kde je chyba ale normální to asi neni
Škoda Felicia GLX 1,3 Mpi, 50 kw, 1998, servo, ABS, 2x airbag, elektrická zrcátka, výškově nastavitelné sedačky...
Ford Mondeo Kombi 2,2 TDCi, 115 kw, 2005
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00Inferno00 »

Me stary pneu taky piskaly at sem delal s tlakem cokoliv, pak sem si zvyknul a........pak koupil novy :mrgreen:
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Já mám na Barumkách vpředu 2,1 a vzadu 2,0 , na 1.3 BMM ale na 1,9 D jsme měli víc , alespoň já jsem dával min 2,3 protože Barumky v zatáčkách pískaly . Má to holt težší čumák :)
mikka

Příspěvek od mikka »

Mám Barumky Brilantis, už druhou sadu, a v zatáčkách nepískají. Ty předchozí ale byly pořádně hlučné, ty nové jsou o hodně tišší. Asi je to různé kus od kusu.
Gumy taky pískají, když je špatně udělaná sbíhavost - hodnota sbíhavosti může být ok, ale není na obou stranách stejná délka řídících tyčí, tj. vzdálenost od zápichu pro manžetu řízení po osu kuláku.
Odpovědět