Nastříkání plechů
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Plechové disky-nátěr
O oděrky ani tak nejde, ale rez ti po zimě vyleze opět nahoru, jediná rada je pozinkovat nebo komaxit
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plechové disky-nátěr
a pred tim samozrejmne opiskovat jinak jsou to vyhozene penize cokoliv stim delat
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Dopry - FK
Nastříkání plechů
Zdravím, chcu sa zeptat jestli někdo zkoušel stříknout plechy na bílo, chtěl bych to na zimu, protože mám aj bílé litiny a ty stříbrné plešiska se mě nelíbíja. Tak jestli by to stačilo jen trošku zdrsnit hodit do fileru a stříknout, nebo by to do týdne opadalo
PS: stačí mě to na jednu zimu, příští rok už chcu nějaké liťáky
PS: stačí mě to na jednu zimu, příští rok už chcu nějaké liťáky
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nastříkání plechů
Tak na tu jednu zimu by asi stačilo očistit obrousit odmastit a stříknout základ a email.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
ja bych to ani nestrikal, ale natrel 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nátěr je opravdu jen na jednu zimu, obyč barva nemůže odolat solné břečce. Pokud to chceš na delší dobu, tak otryskat a do komaxitu. cca 250,-Kč za jeden disk.
-
Dopry - FK
O tom komaxitu sem přemýšlel ale zase když je to jen na jednu zimu tak mě to příjde škoda peněz....